aporw
Διακεκριμένο μέλος
Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
03-08-09
14:13
Λοιπόν! καινούριο θεματάκι!!! εδω σκέφτηκα να οργανώνουνε εξορμήσεις για τάισμα και φροντίδα αδέσποτων γατουνιών!! τι λέτε?? νομίζω θα είναι πιο ευκολο να μαζευτούμε, να δηλώσουμε περιοχές που θα μπορούμε να πάμε και να κάνουμε οτι καλύτερο!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
03-08-09
14:20
Παρα πολυ ωραιο θεματακι..
Στη γειτονια μου ταιζω σχεδον 6 γατουλες (οι 4 δεν πλησιαζοντε) και 2 σκυλακια...δεν εχω την οικονομικη ανεση να τα στειρωσω,και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσα να τα μαζεψω ολα για να τα παω για στειρωση...απο τις 6 γατουλες που ταιζω οι 2 μονο ερχοντε να τις χαιδεψω..μια ολολευκη και ενας αδρακλας σκετος εβενος αλλα πολυ ταλαιποριμενος..σε αυτες τις 2 καθε μηνα εφοσον μπορω και της πιανω ριχνω αμπουλα για παρασιτα...
Στη γειτονια μου ταιζω σχεδον 6 γατουλες (οι 4 δεν πλησιαζοντε) και 2 σκυλακια...δεν εχω την οικονομικη ανεση να τα στειρωσω,και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσα να τα μαζεψω ολα για να τα παω για στειρωση...απο τις 6 γατουλες που ταιζω οι 2 μονο ερχοντε να τις χαιδεψω..μια ολολευκη και ενας αδρακλας σκετος εβενος αλλα πολυ ταλαιποριμενος..σε αυτες τις 2 καθε μηνα εφοσον μπορω και της πιανω ριχνω αμπουλα για παρασιτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
03-08-09
14:31
ωραια λοιπον!! εχουμε μια περιοχη! Πετρούπολη!! ας πουνε ποιοι μενουν εκει κοντα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε!!
εγω μενω νεο κοσμο και μπορω να παω οπου παει το metro και το tram!
εγω μενω νεο κοσμο και μπορω να παω οπου παει το metro και το tram!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
03-08-09
14:40
καλη ιδεα! Εγω το κανω στην πολη μου γιατι το φιλοζωικο σωματειο υπαρχει μονο στα χαρτια (βλεπεις αγελες με 20-30 αδεσποτα σκυλια να κανουν βολτες, τους λες για ενα ορφανο γατακι που εχει αμεση αναγκη απο φροντιδα γιατι δεν θα τα καταφερει να επιβιωσει μονο του και σου απαντανε με ενα "βγαλε φωτογραφιες και κολλησε αφισες στις κολωνες για υιοθεσια").
aporw
Διακεκριμένο μέλος
04-08-09
15:59
καλο ειναι οσοι κανουν ηδη εξορμισεις να γραψουν εδω τις περιοχες μηπως μπορουν κ αλλα ατομα να συμμετασχουν! 

Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
04-08-09
21:32
Σιμόνη Ν. κόσμο μένει η Βιβή (drussilia). Στείλε μνμ, ίσως μπορεί να σε κατατοπίσει για το που μπορείς να πηγαίνεις.
Επίσης διάβασε το θέμα 'Γάτες Φλοίσβου'. Εκεί πάμε δυο φορές την εβδομάδα για τάισμα και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για στειρωσεις.
Είσαι ευπρόσδεκτη στην παρέα μας
Επίσης διάβασε το θέμα 'Γάτες Φλοίσβου'. Εκεί πάμε δυο φορές την εβδομάδα για τάισμα και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για στειρωσεις.
Είσαι ευπρόσδεκτη στην παρέα μας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum