Εξόγκωμα στην πλάτη

Pavlik

Νεοφερμένο μέλος

Ο Pavlik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Καλημέρα σας. Η τρίχρονη γατούλα μου εμφάνισε μετά από εμβόλιο εξόγκωμα στην πλάτη, στο σημείο που της έγινε το εμβόλιο.Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά έχουν περάσει κανα δυό εβδομάδες και δεν έχει υποχωρήσει.Τι λέτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Pavlik. Έχω ακούσει πως τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν τέτοιου είδους εξόγκωμα που περιγράφεις. Ο κτηνίατρος τι σου είπε; Εγώ θα απευθυνόμουν άμεσα σε αυτόν που την εμβολίασε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα θα την πάω στον γιατρό, απλά τρομάζω στην ιδέα να είναι κάτι ΚΑΚΟ......

Μη σκέφτεσαι το χειρότερο! Αν θέλεις ρώτησε και τον γιατρό του φόρουμ για μια επιπλέον γνώμη! :)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το καλύτερο σενάριο πιο μπορεί να είναι ????

Pavlik καλησπέρα και καλό μήνα! :) Είχαμε κανένα νεότερο για τη γατούλα; Ο γιατρός τι σας είπε;

Επίσης. Την πήγα αρχικά σε εκείνον που της έκανε το εμβόλιο και μου είπε ότι είναι πρήξιμο από το εμβόλιο και ότι δεν συμβαίνει κάτι. Βέβαια εγώ ήθελα και μία δεύτερη γνώμη οπότε την πήγα και σε άλλο γιατρό. Και οδεύτερος μου είπε πάνω κάτω τα ίδια αλλά ήταν πιο λεπτομερής. Μου είπε ότι δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό γιατί το πρήξιμο ήταν άμεσο.Θα ανησυχούσε αν εμφανιζόταν π.χ. 'ενα χρόνο μετά από το τελευταίο εμβόλιο. Παρόλα αυτά μου είπε ότι το να κάνεις εμβόλιο στην πλάτη είναι λάθος και όπως και να έχει θα το παρακολουθήσουμε. Αν μεγαλώνει επισκέπτομαι άμεσα τον γιατρό, αλλιώς πηγαίνω ξανά σε κανά μήνα και επανεκτιμούμε την κατάσταση... Υπάρχει και η περίπτωση λέει να χρειαστεί επέμβαση χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακοήθεια...

Πολύ ενθαρρυντικά τα λόγια του δεύτερου γιατρού... Όλα καλά να πάνε! :yes: Δεν θα είναι τίποτα κακοήθες, θα δεις... :)

Αυτό θέλω να πιστεύω και το πιστεύω.....Θα δείξει. Προς το παρών προσπαθώ να απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της...:)

Πως είναι το γατουλάκι?:worry:
Να ξέρετε όταν έχουνε καρουμπαλάκι απο εμβόλιο κάνουμε κομπρέσες με αλουμινονερο ή μολυβόνερο(από το φαρμακείο) ισχύει και για τα σκυλούνια:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back