Επίθεση αδέσποτων στα γατιά μου

Περίεργη συμπεριφορά γάτου

Εχουμε 3 γατες 1 θυληκια κα 2 αρσενικα. Υπαρχουν αλλοι 3 γατοι στην γειτονια εκ των οποιων ο ενας εχει εδω και 3-4 μερες αρπαζει τον δικο μας τον γατο , ανεβαινει πανω του και τον δαγκωνει απο το λαιμο και ο δικος μας δεν κανει τιποτα. Αν ξεφυγει μετα απο 3 μετρα τον ξανατσακωνει!! Αν καποιος γνωριζει κατι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξένος γάτος επιτίθεται στις γατούλες μου

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με έναν αδέσποτο ο οποίος επιτίθεται στις γατες μου ειδικα στη μικρότερη!!!εχω 2 γατουλες -η μια είναι 22 μηνών κ η άλλη 11 μηνών -στειρωμενες κ οι δυο !!!τωρα το καλοκαίρι μένουν στην αυλή-λόγω του ότι έχει χαπ ο πατέρας μου κ δεν τις πολυ θέλει στο σπίτι :/: !!!δυστυχως μέχρι πριν 2χρονια δεν υπήρχε πρόσβαση στην αυλή απο άλλες γατες-κ εαν κάποια ερχόταν σπάνια η προηγούμενη γατουλα που είχα της έδινε να καταλάβει ότι είναι ανεπιθύμητη :P!!απο την ώρα όμως που γκρεμίστηκε το σπίτι διπλα μας κ έγινε πάρκινγκ η αυλή έχει γίνει κέντρο διερχομενων :mad::mad: !εχω βάλει κάγκελα ,έχω βάλει πλέγμα κ πάλι μπαίνουν!!!!αυτο το καιρο έρχεται ένας γάτος -ο οποίος είναι & πολυγαμικος εαν κρίνω τις αδέσποτουλες που είναι για 2η φορά έγκυες - κ όλο μαλωνει με τη μικρή!!!!μιλαμε για φοβερόυσ καβγάδες!!!!!δεν μπορω να καταλάβω γιατι!!!!! Αύριο θα έρθει κάποιος να βάλουμε λαμαρίνα μηπως κ κάνω κάτι!!!εχω αγανακτήσει με αυτόν :mad:Δεν είναι μόνο οι καβγάδες είναι τα μικρόβια οι ψύλλοι κ πολλα αλλα ....
ΥΣ: στη γειτονιά μου ταιζω 5-6 γατουλες καθημερινά -τη μανούλα 7-8 χρόνια τώρα ,τις 2 κόρες της έχει κάνει κ αλλα παιδιά αλλα αυτές οι δυο έχουν εγκατασταθεί 1 χρονο τώρα :D κ το εγγόνι της!!!συν κάνα 3 άρι γαμπρούς μαζί με τον ακατανομαστο !!!εχω παρατηρήσει βεβαια ότι ο συγκεκριμένος καυγαδιζει κ με αλλα γατιά :eek:Ειδικα με άλλους αρσενικους!!!!
ΥΣ2:η μικρή μου είναι αδελφάκι με τις 2 αδέσποτουλες που ταιζω έξω απο το σπίτι!!!οταν ήταν μωρό ξέφυγε απο την μαμά της κ χωθηκε σε μια τρύπα στη πλατειουλα που έχουμε διπλα στο σπίτι !!!επι 1 μήνα την ταιζα πρωι κ βράδυ για να με εμπιστευθεί για να τη πιάσω!!!!απο τότε με λατρεύει κ τη λάτρευω κ στενοχωριεμαι που τη ταλαιπωρεί αυτός!!!! Παίζει να είναι κ ο πατέρας της :hmm:
Γιατι όμως να μαλωνει μόνο με αυτη κ όχι με τις άλλες θηλυκες ;;;;;έχουν χαθεί κ οι υπόλοιποι αρσενικοι !!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ξένος γάτος επιτίθεται στις γατούλες μου

μια απ τα ιδια περναω κι εγω,κρυβω τις αδεσποτες στην αποθηκη οταν ερχεται το τερατακι ο σαν,και κατι αλλοι τερατινοι,τους μαλωνω,αλλα τους λυπαμαι κι ολας,τους ταιζω,αλλα τους διωχνω μετα,τιποτα αυτοι,μεχρι μεσα τολμησε να μπει μια μερα,του ειχα ανοιξει τη πορτα να φυγει και τρακερνε στους τοιχους απ το φοβο του,κατουρηθηκε κι ολας.αλλα να σου πω την αληθεια,οποιος πεινα εχει δικιο και τον συγχωρω.ξερω πως τετοια αγριογατα δεν ζουν πολυ,οποτε τον ταιζω και σκεφτομαι ποσο μωρε θα με τυρανα ο φουκαρας?η απο καυγα θα παει,η απο αρρωστια,η απο κακο ανθρωπο,τετοιος που ναι,ας εχει εναν ανθρωπο να θυμαται εκει που θα παει που του φερθηκε καλα του μπαμπεση αντρα.

Και εγω τον λυπάμαι αλλα δεν παει άλλο η κατάσταση :mad:Σήμερα που κατέβηκα να τις ταισω ήταν χτυπημενη κ κράταγε το πόδι της!!!!ειχε φοβερά νεύρα κ δεν με άφησε ουτε να την χαϊδεψω ουτε κ να την πάω στο γιατρό :(

Απάντηση: Ξένος γάτος επιτίθεται στις γατούλες μου

μήπως το κάνει για την περιοχή του;

Μα δεν είναι δική του η περιοχή !!!!απλα μπαίνει, τρώει ,ρίχνει έναν καυγά κ φεύγει:mad:

Καλησπέρα και καλώς σας βρισκω!!:) Θα ήθελα καποιος να μου πει αν υπαρχει καποια λύση στο προβλημα μου.:/: Εχω μια γάτα 6 ετών στειρωμένη και πάντα έκοβε βόλτες στον κήπο ανενόχλητη. Εδω και περίπου 6 μήνες έχει εμφανιστεί ενας γάτος, νεότερος της και την έχει ταράξει στο δάγκωμα. Το αποτέλεσμα είναι τον περασμένο μήνα να της δίνω αντιβίωση γιατι την δάγκωσε στο ποδι και μολύνθηκε! Υπάρχουν και άλλες μικρότερης έντασης επιθέσεις αλλα αυτη την τσάκισε! Τι μπορώ να κάνω με αυτόν τον ατιθασο και θρασύ γάτο?:mad::mad: Σκέφτηκα να τον πιάσω με μια γατοπαγίδα και να τον στειρώσω αλλά δεν γνωρίζω κατα πόσο αυτό θα έχει αποτέλεσμα και δεν μπορω να ρισκάρω το κοστος της στείρωσης!

Δεν υπαρχει άλλη λύση!!!!τον πιανεις τον στειρωνεις κ τον πας κάπου μακρυα!!!!!! Εγω τον έπιασα - με χίλια ζόρια - τον στειρωσα και τον πήγα 100χλμ μακριά !!!εχω ένα γνωστο με κήπο κ τον πήγα εκει !!!!Τουλαχιστον θα έχει το φαγακι του!!!Η αλήθεια είναι οτι ηρεμισε κάπως όπως μου λέει :)

Με πρόλαβε η Ψιψινιώ. Ακριβώς τα ίδια θα σου έγραφα.

Αν ο γάτος είναι ήμερος θα μπορούσες να ανεβάσεις μια αγγελία του. Ίσως βρεθεί ένα σπίτι και γι' αυτόν. Έτσι δεν θα χρειάζεται να διεκδικεί το φαγητό της ημέρας εκφοβίζοντας τη δικιά σου..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back