Επίθεση μετά από τοκετό

aramis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
Η Cachou, η βρεταννιδα μου απο την πρωτη φορα που γεννησε αρχισε να ειναι επιθετικη προς το αλλο θηληκο, στειρωμενο που εχω. Επειδη εχω ακοθσει οτι πολλες φορες η γατα αλλαζει συμπεριφορα μετα το τοκετο, ελεγα οτι θα ηρεμεσουν τα πραγματα. Δυστηχως, μετα την 2η γεννα χειροτερεψαν τα πραγματα, σε σε σημειο που σκεφτομαι να αποχωριστω την μια. Ολη την ημερα περνα η Μιου κατω απο το μπουφε η πισω απο την βιτρινα, τρωει οταν ειμαι διπλα και βλεπω τν αλλη να στησει ενεδρα. Ακομα και να ουρισει και να ... τα κανει κατω απο τα επιπλα με το φοβο της αλλης, μια κατασταση που δεν υποφερεται. Προσωπικα, πιστευω οτι η Μιου δεν δεχεται την κυριαρχια της αλλης. Το λεω επειδη εφερα αλλο θηληκο σπιτι που δεχτηκε απο την πρωτη την αλλη και αμοιβαια και δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Ειμαι σε δυσκολη θεση και λοιπαμαι πολυ την Μιου που ζει σε κατασταση μονιμο φοβο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορει να σου ακουστει περιεργο, αλλα μερικα επιθετικα γατια συνερχονται με ομοιοπαθητικη. δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δλδ?:blink: sorry αλλα δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο:redface: και με ενδιαφερει αυτη την εποχη το θεμα

H ιδεα εχει ενδιαφερον, αυτο που δεν ειπα ειναι οτι γενικα η Μιου γινεται θυμα αλλα σε μικροτερο βαθμο και απο τα αλλα γατια μου, μια αιτια , ισως ειναι οτι γριλλιζει. Ακομα με τον αδερφο της γινεται που και που καυγα, απλως με την Cachou ξεπερνα καθε οριο. Μολις πηρα τωρα αγκαλια την Μιου, το προσωπο με γρατζουνιες.

H ιδεα εχει ενδιαφερον, αυτο που δεν ειπα ειναι οτι γενικα η Μιου γινεται θυμα αλλα σε μικροτερο βαθμο και απο τα αλλα γατια μου, μια αιτια , ισως ειναι οτι γριλλιζει. Ακομα με τον αδερφο της γινεται που και που καυγα, απλως με την Cachou ξεπερνα καθε οριο. Μολις πηρα τωρα αγκαλια την Μιου, το προσωπο με γρατζουνιες.
Πασκάλ μήπως να τα χώριζες για κάποιο διαστημα και να μην έρχονται σε επαφή η μία με την άλλη? Και αυτο που σου είπε πιο πάνω η Ιωάννα μήπως και έχει κάποιο αποτελεσμα? Δηλ. ομοιοπαθητική? Για δοκίμασε να βάλεις κάποια συσκευη με feliway που κάπως τα ηρεμει και φέρνει ισορροπία στο σπίτι,....:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back