Επίθεση χωρίς έλεος

Δεσποινα

Νεοφερμένο μέλος

Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα.
Το τελευταίο καιρό δεν ξέρω πραγματικά από που να κρυφτώ, οι δύο θηλυκές μου γατούλες είναι στειρωμένες εδώ και 2 εβδομάδες....παρόλα αυτά τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους, με το αρσενικό καθώς και με τα 4 μικρά που έχουν μείνει.....αλλά παιδεία δεν είναι να τις βγάζω στη αυλή....και να περνάει σκύλος από εκεί κοντά....τρελαίνονται:blink:....δεν τις προλαβαίνω τρέχω σαν τρελή στο δρόμο για να τις σώσω ή να σώσω το σκύλο από αυτές...μιλάμε για σκηνές τρέλας....πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω καλέ αυτά είναι θηρία....με βλέπω σε λίγο αντί για προσοχή σκύλος που έχουν μερικοί στις πόρτες τους, εγώ θα βάλω προσοχή γάτες.....έχει συμβεί σε κανένα παρόμοιο σκηνικό;.....μήπως έχετε καμιά λύση...να επισημάνω μόνο ότι ήταν επιθετικές με σκύλους και παλιότερα.....δηλαδή από πάντα....μου έχουν έρθει κατά καιρούς μισοπεθαμένες και δαγκωμένες.
Πίστευα ότι μετά τη στείρωση θα ηρεμούσαν.....καμιά συμβουλή πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω την κατάσταση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν τις έβγαζες βόλτα με σαμαράκι?????:(:hmm:...

Γιατί σε βλέπω στα δικαστήρια.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μια πολύ καλή περίφραξη, ώστε ούτε οι γάτες να μπορούν να βγαίνουν από την αυλή, ούτε οι σκύλοι να μπαίνουν μέσα.:hmm:
Στην ανάγκη, περιόρισέ τες και μέσα στο σπίτι. Κρίμα είναι να τις βρεις κατακρεουργημένες από τα σκυλιά.:/:

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μια πολύ καλή περίφραξη, ώστε ούτε οι γάτες να μπορούν να βγαίνουν από την αυλή, ούτε οι σκύλοι να μπαίνουν μέσα.:hmm:
Στην ανάγκη, περιόρισέ τες και μέσα στο σπίτι. Κρίμα είναι να τις βρεις κατακρεουργημένες από τα σκυλιά.:/:

Περίφαρξη δεν μπορώ να βάλω δε μένω μόνη μου δυστυχως...να τις κλείσω μέσα μέχρι πότε....αυτά τα ζωάκια έχουν μάθει να είναι έξω τρελένονται όταν τα κλείνω για πολλές ώρες...το γεγονός ότι οι επιθέσεις είναι πιο συχνές μπορεί να οφείλετε στη στείρωση; ή ότι έχουν εκέι κοντά τα μιρκά τους;

Αν τις έβγαζες βόλτα με σαμαράκι?????:(:hmm:...

Γιατί σε βλέπω στα δικαστήρια.....

Ασε το φαβάμαι και αυτο τα σκυλιά είναι τις γειτωνιάς και τα βγάζουνε βόλτα....λίγο να πλισιάσουν και οι γάτες ξεκινάνε τη μάχη...τα 2 σκηνικά που έγιναν χθές είχαν σαν αποτελεσμα γάτες -σκυλοι 2/0

Δεν μας είπες ρε Δέσποινα ότι υπάρχουν μικρά!!!! ΑΥΤΟ ειναι!!!

Η στείρωση δεν παίζει κανέναν ρόλο.....
Οταν με το καλό τα δώσεις... λογικά θα ηρεμήσουν. :)

Αλλά είναι κρίμα.. γιατί την επόμενη φορά μπορεί το σκορ να είναι από την ανάποδη.....:(

Επίσης, δεν κατάλαβα... υπάρχουν μικρά ή δεν είσαι σίγουρη??? Γιατί αφού είναι στειρωμένες... πώς?

Στη αρχή έκανα αναφορά για 4 μικρα ....που μου έχουν μείνει...αχ αχ ελπίζω μόνο να μην με τρέχουν οι γείτωνες....:/:

Αλλά είναι κρίμα.. γιατί την επόμενη φορά μπορεί το σκορ να είναι από την ανάποδη.....:(

Επίσης, δεν κατάλαβα... υπάρχουν μικρά ή δεν είσαι σίγουρη??? Γιατί αφού είναι στειρωμένες... πώς?

Τα μικρά είναι2 μηνών ...γενήσανε σύνολο 9 ...5 η μια και 4 η άλλη ...έχω ανεβάσει απο καιρό θέμα στο φόρουμ για τα μικρά τα οιποία έχω καταφέρει να δώσω τα 5...

ΟΚ.. δεν το είδα...:)
Προσπάθησε να μην τις βγάζεις έξω πολύ ή σε ώρες που ίσως περνάνε σκυλιά....;)

Άλλα παίζεις με την φωτιά....:/:

ΟΚ.. δεν το είδα...:)
Προσπάθησε να μην τις βγάζεις έξω πολύ ή σε ώρες που ίσως περνάνε σκυλιά....;)

Άλλα παίζεις με την φωτιά....:/:

Απο ότι κατάλαβα η συμπεριφορά τους δεν θα αλλάξει...ούτε αν δωθούν τα γατάκια....θα δω τι μπορώ να κάνω και πως θα τις περιορίσω....:hmm:

Ο αρσενικός πάντως δεν τα κάνει αυτα....δεν κουνάει ούτε το μικρό του δακτυλάκι ....θεατής στην όλη φάση

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ηρεμήσουν!!!:)
Απλά, πρέπει να φύγουν τα μικρά, και να ηρεμήσουν..... Θα φύγουν και οι ορμόνες...

Μέχρι τότε θέλει προσοχή.... βέβαια μια περίφραξη ή σιγά σιγά να ξεμάθουν λίγο το έξω.. ίσως....:hmm:
γιατί πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος, ειδικά αν είσαι σε μονοπάτι σκυλιών!!

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ηρεμήσουν!!!:)
Απλά, πρέπει να φύγουν τα μικρά, και να ηρεμήσουν..... Θα φύγουν και οι ορμόνες...

Μέχρι τότε θέλει προσοχή.... βέβαια μια περίφραξη ή σιγά σιγά να ξεμάθουν λίγο το έξω.. ίσως....:hmm:
γιατί πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος, ειδικά αν είσαι σε μονοπάτι σκυλιών!!

Έχεις δίκιο...θα προσπαθήσω να μην τις βγάζω συχνά...και βλέπουμε αργότερα...ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές:)

το σαμαρακι ειναι μια καλη λυση καλυτερα να κανουν να το συνηθισουν καιρο παρα να τις γδαρουν τα σκυλια!!!η στειρωση σε προφυλασει μονο απο τις αλλες γατες στο να μην τσακωνονται ειδικα την περιοδο αναπαραγωγης οσο για την περιφραξη η γατα ειναι γατα και θα βρει τον τροπο σκαρφαλωνωντας να βγαινει εξω!! το επομενο ειναι η πρωτες λεξεις του μικρου στο πληκρτολογιο!!!!!! ανεβηκε πανω το σκασμενο να φαει το τοστ μου!!!! 6φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ, φτ/////8888888888888ξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ

00 ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζφγ@2222222222ανεβηκε 1ξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ5τ,,,,,,,,,,,,,εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ε 82βζβ333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

το σαμαρακι ειναι μια καλη λυση καλυτερα να κανουν να το συνηθισουν καιρο παρα να τις γδαρουν τα σκυλια!!!η στειρωση σε προφυλασει μονο απο τις αλλες γατες στο να μην τσακωνονται ειδικα την περιοδο αναπαραγωγης οσο για την περιφραξη η γατα ειναι γατα και θα βρει τον τροπο σκαρφαλωνωντας να βγαινει εξω!! το επομενο ειναι η πρωτες λεξεις του μικρου στο πληκρτολογιο!!!!!! ανεβηκε πανω το σκασμενο να φαει το τοστ μου!!!! 6φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ, φτ/////8888888888888ξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ

00 ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζφγ@2222222222ανεβηκε 1ξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ5τ,,,,,,,,,,,,,εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ε 82βζβ333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

βρε το ζουζούνι.....σου άφησε κανα ψύχουλο;

Θηριοφωτογραφίες

Άμα τις δείτε αλλάξτε δρόμο.....:blink:

Συνημμένα

• DSC00139.jpg
    DSC00139.jpg
    156,8 KB · Εμφανίσεις: 55
Πω πω,ειδικά η δεύτερη Δεσποινάκι είναι σαν να λέει "πίσω και σ'εφαγα...":P:lol:

Άμα τις δείτε αλλάξτε δρόμο.....:blink:
Φοβερές φάτσες! Θέλμα και Λουίζ!!! :lol::lol::lol: Να τις χαίρεσαι τις ψιψινοπούλες σου! :)

Κουκλες είναι όμως..:) Και εγω πιστεύω ότι οφείλεται στα μικρά η επιθετικότητα τους. Σιγα σιγα θα ηρεμήσουν. Δεύτερον αισθανονται ασφαλής μέσα στον κήπο; απ'οτι είπες μπορουν να μπαίνουν ανετα και οι σκυλοι μέσα..οποτε μπορει να ειναι ο τροπος τους να υπερασπιστουν την περιοχή τους...ας πουμε οι 2 που εχω εγω στην πυλοτη αισθανονται τοσο ασφαλεια που οταν ερχεται σκυλος κοντα πανε απλα πισω απο τα καγκελα της πυλοτης και τον παρακολουθούν..:P

Κουκλες είναι όμως..:) Και εγω πιστεύω ότι οφείλεται στα μικρά η επιθετικότητα τους. Σιγα σιγα θα ηρεμήσουν. Δεύτερον αισθανονται ασφαλής μέσα στον κήπο; απ'οτι είπες μπορουν να μπαίνουν ανετα και οι σκυλοι μέσα..οποτε μπορει να ειναι ο τροπος τους να υπερασπιστουν την περιοχή τους...ας πουμε οι 2 που εχω εγω στην πυλοτη αισθανονται τοσο ασφαλεια που οταν ερχεται σκυλος κοντα πανε απλα πισω απο τα καγκελα της πυλοτης και τον παρακολουθούν..:P

Ναι, Νότα.... αλλά το παιδί σου δεν είναι ΜΑΝΑ!!!!:blink::blink:
Θα ήθελα να δω..... αν ήταν μάνα τι κάγκελα θα καβάλαγε και τί περιφράγματα!!!!:lol::lol::lol:

Ναι, Νότα.... αλλά το παιδί σου δεν είναι ΜΑΝΑ!!!!:blink::blink:
Θα ήθελα να δω..... αν ήταν μάνα τι κάγκελα θα καβάλαγε και τί περιφράγματα!!!!:lol::lol::lol:

και ευτυχως αποκλείσαμε και το ενδεχομενο να (ξανα)γίνει....:P γιατί δεν θα το άντεχε η καρδια της μανας (η δικη μου δηλαδη)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back