dimitra22
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα και καλωσήρθες!Γεια σε ολους!Ειμαι νεα στο forum κ νεα γατομαμα!Πριν 2 βδομαδες απεκτησα ενα γατακι 3 μηνων περιπου,ειναι πολυ καλο κ παιχνιδιαρικο κ πολυ συχνα οταν παιζουμε μου δαγκωνει για πλακα τα δαχτυλα(οχι κανονικο δαγκωμα κ σιγουρα οχι επιθετικα) κ αμεσως μετα μου γλυφει το χερι.Θεωρω πολυ φυσιολογικη την ολη συμπεριφορα,ακουσα ομως οτι δεν πρεπει να το αφηνω να με δαγκωνει,γιατι.....................δεν ξερω το λογο.Μου ειπαν απλα οτι δεν πρεπει κ οτι θα εχει προβλημα στη συμπεριφορα του οταν ενηλικιωθει.Ισχυει κατι τετοιο?Ξερετε κατι ως πιο εμπειροι?
Απλά αν το αφήνεις να σε δαγκώνει,μπορεί να του μείνει ως συμπεριφορά αποδεκτή,και να παγιωθεί μεγαλώνοντας.Δεν νομίζω να το βρίσκεις χαριτωμένο παιχνίδι όταν μεγαλώσουν κι άλλο οι δοντάρες του!
Μπορείς να του λες ένα "μη" με αυστηρή φωνή,να μην παίζεις μαζί του για λίγο όταν το κάνει,ή να κάνεις ότι πονάς,ώστε να το σταματά.Ρίξε μια ματιά και στα άρθρα σχετικά με την εκπαίδευση,ίσως βρεις κάτι ενδιαφέρον.Να μας βάλεις και φωτό να θαυμάσουμε το γατούλι σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimitra22
Νεοφερμένο μέλος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
kastratos
Νεοφερμένο μέλος
σήμερα θα έκανα και εγω αυτο το θέμα.
Σήμερα ο καστρατούλης μου είχε μία πολύ παράξενη συμπεριφορά. Εκεί που καθόταν ύσηχος δίπλα μου ξαφικά κατα κάποιο περίεργο τρόπο και χωρίς να τον ακουμπάω καν έβγαλε περίεργες κραβγές και το βλέμα του ήταν γεμάτο μίσος. Οταν πήγα δε να τον χαιδέψω με γραντζούνισε. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει δεν μου το έχει ξανα κάνει ποτέ αυτό.μήπως επειδή έχει στο διπλανό διαμέρισμα η πεθερά μου ένα μικρό σκυλάκι έχει ζηλέψει? Δεν ξέρω τια πω. Αυριο θα παρώ τηλ. τον κτηνιατρό μου να μου πει. Ο γάτος μου έιναι ασπρομαυρος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ο γάτος μου έιναι ασπρομαυρος
Γεια,
Μας φώναξε κανείς???Και εγώ μαμά ασπρόμαρου είμαι.. και ομοιοπαθούσα....
Μιλάμε για ψυχό.....
Εμένα το κάνει αυτό όταν, δεν του έχω κάνει κάποιο χατήρι...,να του δώσω σημασία... να τον παίξω... ή να του κάνω χόρο να καθήσει... Δεν βρίσκεις άκρη...

Αυτό που κάνω είναι να μην τον πιέζω.. ούτε να τον χαιδεύω αν δεν ερθει ΑΥΤΟΣ να τριφτει... γιατί απλά θα την φάω την χαρακιά ή την δαγκωνιά....

Ενας Κτηνίατρος μου είχε πει ότι εκτός απο το γεγονός ότι ειναι πανέξυπνα.. έχουν και προσωπικότητα!!!

Απλά θα πρέπει να βρεις το κουμπί του!!!

Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια,
Μας φώναξε κανείς???
Και εγώ μαμά ασπρόμαρου είμαι.. και ομοιοπαθούσα....
Μιλάμε για ψυχό.....
Αυτό που κάνω είναι να μην τον πιέζω.. ούτε να τον χαιδεύω αν δεν ερθει ΑΥΤΟΣ να τριφτει... γιατί απλά θα την φάω την χαρακιά ή την δαγκωνιά....
Ενας Κτηνίατρος μου είχε πει ότι εκτός απο το γεγονός ότι ειναι πανέξυπνα.. έχουν και προσωπικότητα!!!
Απλά θα πρέπει να βρεις το κουμπί του!!!![]()
Αααχχχ...!!! Δε νομίζω πως έχω επιτρέψει σε άλλο αρσενικό να μου κάνει τη ζωή τόσο δύσκολη όσο ο μαυρόασπρος Σίμπα μου...

Τζούλια συμφωνώ μαζί σου πως είναι πολύ ιδιαίτερα γατιά και όπως είπες, βρήκα το κουμπί του διότι σεβάστηκα την προσωπικότητά του.
Πλησιάζει τα δέκα κι εξακολουθεί να κάνει τρελά αλλά έχει μάθει πλέον να εκτιμάει κι εκείνος εμένα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool