Επίθεση..

Bitchy_Cat

Νεοφερμένο μέλος

Η Bitchy_Cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Γεια σας
είμαι καινούρια στο φόρουμ κ έχω διαβάσει κάποια σχετικά άρθρα για την περίπτωσή μου αλλά δε με βοήθησαν:(
Εχω έναν στειρωμένο γατούλη,4 χρονών,ο οποίος είναι πολύ χαδιάρης κ ήρεμος με όλους.Τον είχα βρει στο δρόμο όταν ακόμη δεν είχε ανοίξει τα μάτια του κ τον μεγάλωσα με μπιμπερό.
Πρν 3 βδομάδες,τον έβγαλε η μαμά μου στο μπαλκόνι που είχαμε απλωμένα ρούχα(έχουμε 3 μπαλκόνια κ σε αυτό δε βγαίνει πολύ γενικά)κ εκείνη τη στιγμή έτυχε να κουνηθούν τα ρούχα κ αυτός έπαθε αμόκ!Δε πρόλαβε να κλείσει η μαμά μου την πόρτα κ άρχισε να της επιτείθεται στα πόδια με ανεξήγητο μίσος καθώς ποτέ δεν είχε εκδηλώσει κάτι ανάλογο,ιδίως στη μαμά μου που το ταίζει κ δε το έχει πειράξει ποτέ!:(
Τις επόμενες ημέρες την παρακολουθούσε συνέχεια κ την κοιτούσε περίεργα κ εκεί που φάνηκε ότι ξεχνιέται(ο κτηνίατρος είπε ότι αν τρομάξουν,κάνουν κάνα μήνα να το ξεπεράσουν κ να ηρεμήσουν)χθες,βγήκε η μαμά μου στο μπαλκόνι κ είχαμε σχεδόν τα ίδια πάλι αλλά χωρις να της επιτεθει.Κοιμότανε εκεί κοντά μέχρι που την άκουσε στο μπαλκόνι κ πήγε να δει τι κάνει με άγριες διαθέσεις.Νιαούριζε πολύ περίεργα κ την κοιτούσε άγρια.Πάλι καλά που ήτανε ο μπαμπάς μου εκεί που τον φοβάται γιατί αλλιώς θα της είχε ξανακάνει επίθεση..:(
Το περίεργο είναι πως όταν έγινε όλο αυτό,ο αδερφός μου βγαίνει από το δωμάτιό του,τον παίρνει κανονικά στα χέρια του χωρίς να του κάνει τίποτα κ τον βγάζει στο μπαλκόνι που κάθεται συνήθως όταν θέλει να βγει εξω!Ο στόχος δηλαδή ήτανε η μαμά μου η οποία είναι σε κατάσταση σοκ κ δε μπορεί να έρθει ξανά σε επαφή με τη γάτα,θέλει να της βρει άλλο μέρος να μείνει παρόλο που την υπεραγαπάει πιο πολύ από όλους μας..
Εγώ δε θέλω να φύγει,τι μπορώ να κάνω?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ανεξηγητη συμπεριφορα καποιες φορες ίσως να σχετίζεται με προβλήματα υγείας ή κατι πραγματικά τον τρόμαξε και δεν καταλαβατε τι επισης ακομη δεν το ξεπερασε. Θελει λιγο υπομονή και θα καταλαβετε πιστεύω τι συμβαίνει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσόρισες!!!!!!!!!:)
Μηπως είναι Ασπρόμαυρος ο γατούλης σου???
Το λέω γιατί την έχουν μια δόση.... τρέλας!!!(με την καλή έννοια) και μένα ο δικός μου "φορτώνει" στα καλά καθούμενα.... εκεί που τον χαϊδεύεις και γουργουρίζει... νταν σου τραβάει μια δαγκωνιά....:P

Προφανώς τρόμαξε από κάτι στο μπαλκόνι και το έχει συνδυάσει τώρα....

Εμένα μια άλλη γάτα κόντεψε να σκοτώσει την μάνα μου όταν της όρμηξε στα καλά καθούμενα στα ποδιά, με το να της κόψει την φλέβα (αυτο μην το πεις στη μάνα σου):( επειδή νόμισε ότι θα την βγάλει έξω.

Λογικά αφού γενικά είναι ήρεμο γατί... θα επανέλθει.. και απλά μια προσοχή όταν ανοίγετε την μπαλκονόπορτα...

Αν θέλεις μιλήστε και με τον γιατρό σας, να σας πει ότι λογικά δεν υπάρχει λόγος να δώσετε την γάτα....:(

δοκιμασε να βγαλεις εσυ εξω τα ρουχα να σε δει και να δεις και εσυ πως θα αντιδρασει εχει καμοια φιλη της μαμας σου σκυλο η αλλη γατα?? ας πλυνει τα ρουχα που φορουσε οταν εγινε το περιστατικο ωρες ωρες οι γατες ειναι περιεργες

Καλώς σας βρήκα:)
Οχι,ο γατούλης μου είναι τιγρέ!Μάλλον ξύπνησε η φυση του:/
Δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας απλά κ εγώ πιστεύω ότι την έχει συνδιάσει με την τρομάρα που πήρε κ την έχει στη μαύρη λίστα..

Τα ρούχα ήτανε ήδη απλωμένα κ άρχισαν να κουνιούνται λίγο επειδή έτυχε να φυσήξει λίγο εκείνη τη στιγμή,δε πήγε να τα απλώσει εκείνη την ώρα..
Πιστεύω ότι όποιος κ να ήτανε που του το έκανε αυτό,θα τρόμαζε το ίδιο.

ενταξει εγω πιστεύω οτι θα το ξεπεράσει, ίσως να νομισε οτι το εκανε η μαμα σου και να την φοβαται για λίγο όταν βρίσκεται μαζί της σε εκείνο τον ίδιο χώρο.
Αν είναι ας προσεχετε τις επομενες ημέρες και ειμαι σίγουρη οτι σιγα σιγα θα το ξεπερασει..:)

δοκιμασε τοτε να βγεις εσυ με απλωμενα τα ρουχα και κρατωντας την αγκαλια να δεις αντιδρασεις θα φρικαρει και σε σενα

Μάλλον....
ας απλώσει και κανένας άλλος τα ρούχα!!
Δες πως κάνει ο δικός μου όταν σηκώνω τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου σαν φιγούρα μπαλέτου!!!:cool: Οπότε είπα και εγώ να τον γράψω σε μαθήματα κιθάρας!!!!:lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink::blink: Τα σχόλια περιττεύουν....:/::/::/:

Ο δικός μου έχει φοβία με τη σφουγγαρίστρα (:lol:) , όποτε τη βλέπει γρυλλίζει λες και βλέπει καμιά αρκούδα..ωστόσο ποτέ δε μου έχει επιτεθεί και μετά το ξεχνάει μέχρι να την ξαναδεί. Ο δικός σας βγήκε πιο ζόρικος και προφανώς συνέδεσε τη μαμά σου με το θηρίο που νομίζει ότι βρίσκεται στο μπαλκόνι:cool:

Για ενα διάστημα, ας απλώνει κάποιος άλλος τα ρούχα, όχι πάντα ο ίδιος.

Μα το θέμα είναι ότι ήτανε ο πιο φλώρος γάτος που γνώριζα!:p
Το θέμα δεν είναι ποιος θα τα απλώσει γιατί δεν έχει πρόβλημα με αυτό αλλά με τα ΗΔΗ απλωμένα ρούχα αν αυτά κουνιούνται κ φαίνονται σα περίεργο τέρας!

Εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με τα ρούχα αλλά ο βασικός παράγοντας είναι άλλος.Τα ρούχα απλά ηταν το τελικό στάδιο για το ξάσπασμά του.
Θέλω να μου πείς:
  • έχει πέσει ποτέ απο μπαλκόνι;
  • τον έχει μαλώσει ποτέ η μαμά σου για κάτι που μπορεί να έχει κάνει στο μπαλκόνι;
  • γενικός φοβάται εύκολα;
  • εχει μήπως κάποιο ψυχοτραυματικό ιστορικό που τον κάνει και συμπεριφέρετε έτσι;

Η απάντηση στις ερωτήσεις σου,είναι όχι εκτός από το αν φοβάται εύκολα που είναι ναι.Φοβάται αλλά όχι κάτι που μπορεί να προέρχεται μέσα από το σπίτι.πχ αν ανοίξει η εξώπορτα κοιτάζει περίεργα να δει τι θα έρθει μέσα αλλά όχι με άγριες διαθέσεις κ στο μπαλκόνι(όχι το συγκεκριμένο) κάθεται αρκετά συχνά με δική του πρωτοβουλία φυσικά.
Γενικά μπορεί να τρομάξει με πολύ έντονους θορύβους απέξω,όπως τρυπάνια χωρίς όμως να αγριέψει,απλά να κρύβεται.Γιαυτό κ με κάνει εντύπωση,επειδή η αντίδρασή του στο φόβο,είναι να πάει να κρυφτεί.

Τώρα το Πάσχα μήπως με πυροτεχνήματα ???? :hmm:

Οχι δεν υπάρχει περίπτωση,δεν ήτανε το 1ο Πάσχα του άλλωστε..

Μπορεί να μεγαλώνει και να περνάει σε άλλη φάση φόβου... και πλέον να μην κουρνιάζει, αλλά να κάνει επίθεση.....

Μάλλον τον πείραξε πολύ η μάνα σου με το άπλωμα....:(

Πάντως πραγματικά, εύχομαι να είναι περαστικά και να μην χρειαστεί να τον δώσετε..
γιατί πέρα ότι θα είναι δύσκολο να δοθεί ενήλικη γατούλα σε σπίτι, αν βρεθεί στον δρόμο θα είναι πολύ άσχημο και εξαιρετικά επικίνδυνο αφού δεν έχει συνηθίσει στους κινδύνους κλπ κλπ....:(

Ωραία!
Τότε μπορεί να είναι ένα τσίμπιμα απο μία σφύγγα ή κάτι άλλο και απλά δεν το προσέξατε.;)

Αν έχετε μωρό στο σπίτι ήτε γατί, ήτε ανθρωπο προσπάθησε σίγουρα να το προστατέψει.

Αν είναι απλά ο φόβος του για τον έξω κόσμο, επιτέθηκε στην μαμά σου γιατί αυτήν νιώθει πιό κοντά του!Έτσι της δείχνει ότι φοβάται...:/:

Πάντως πρέπει καλού κακού να το πάς κτηνίατρο για να τον εξετάσει για προβλήματα στην υγεία που μπορεί να μην φαίνονται, αν και δεν νομίζω ότι είναι αυτό, εφόσον είναι φοβιτσιάρεις όπως μου είπες!
Μήν τον δώσετε γιατί σε ένα καινούργιο σπίτι ίσως χάσει τα λογικά του τελείως!

όχι δεν είναι σφίγγα γιατί δε πρόλαβε καν να τον ακουμπήσει κάτω κ άρχισε να αφινιάζει.Αν τον τσιμπούσε κάτι θα το έβλεπε η μαμά μου κ συν αυτό,θα πρηζότανε κιόλας.
Επιτέθηκε στην μαμά μου γιατί εκείνη την ώρα εκείνη τον έβγαζε έξω,αν ήμουν εγώ ίσως το έκανε κ σε μένα.
κ δε μπορώ να πω ότι την έχει πιο κοντά γιατί μαζί κοιμόμαστε κάθε βραδυ.
Μωρό δεν έχουμε σπίτι πάντως.
Το ξέρω πως δε πρέπει να τον δώσουμε γιατί μπορεί να τρελαθεί σε άγνωστους κ έτσι κ να τους κάνει καμιά ζημιά κ να έχουμε κ άλλους μπελάδες μετά..

Ααααααα!Χώρις να θέλω να με παρεξηγήσεις:P, ο γάτος σου δεν συμπεριφέρθηκε αλλόκοτα!
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αντιδράσει έτσι.
Για να καταλάβεις φαντάσου κάτι που φοβάσαι πολύ...
(πχ εγώ φοβάμαι τις κατσαρίδες) αν η μαμά μου που την λατρεύω με έβαζε δίπλα σε μια κατσαρίδα το λιγότερο που θα έκανα έιναι να της φωνάξω!!!
Αφού ξέρει η μαμά σου ότι φοβάται ο καημένος τι τον βγάζει έξω αγκαλιά;:)

Ναι,το ξέρω ότι ήτανε απόλυτα φυσιολογικό να αντιδράσει έτσι αλλά εμένα με προβλιματίζει το μέλλον κ ενδεχομένως μια καινούρια επίθεση..
Μα αυτή την κίνηση την κάνει σχεδόν κάθε μέρα απλά σε άλλο μπαλκόνι;) αν ήξερε ότι θα τρόμαζε έτσι κ με τα ρούχα,δεν υπήρχε περίπτωση να τη βγάλει φυσικά!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back