Επίμονα νιαουρίσματα - Τι συνήθεια είναι αυτή;

LOUNTA

Νεοφερμένο μέλος

Ο LOUNTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
καθε φορα που παω σπιτι,μολις μπω η γατα μου αρχιζει να μιαουριζει συνεχεια!! φαγητο στο πιατακι της εχει, νερο εχει... τι θελει??? :hmm:κ ειναι πολυ επιμονη!!! γιατι το κανει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί θέλει να την πάρεις αγκαλιά κ να την χαϊδέψεις. Νομίζω ότι της λείπεις κ ζητάει χάδια:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α μαλιστα!!! αυτο κανω!!! κι απ'οτι βλεπω δεν χωρτενει!!!συνεχιζει παλι για πολυ ωρα!!!:):happy:

Και τα δικά μου γατάκια που ειναι πολύ δεμένα μαζί μου όταν λείπω ώρες λόγο δουλειάς ή βγαίνω έξω έτσι κάνουν. Μάλλον κ το δικό σου είναι πολύ εξαρτημένο από σένα:/:

οντως!!! τι φροντιζω κ την προσεχω συνεχεια!!!:)

ειναι στειρωμενη??αν ειναι τοτε απλα σου κανει παραπονα που εμεινε μονη της.αν οχι καλο θα ηταν να την στειρωσεις.

οχι δεν της εχω κανει στειρωση!! για να της κανω στειρωση ποσο κοστιζει περιπου???

αναλογος τον κτηνιατρο,εγω εχω βρει απο 70 -150 ευρω.
γι αυτο νιαουριζει επιμονα...
στειρωσε την να ηρεμησει και αυτη γιατι υποφερει.

Εμ... αυτό είναι! Νιαουρίζει επίμονα επειδή ζητάει γαμπρό!! Η στείρωση κοστίζει αναλόγως... Μπορεί να την βρεις από 70 ευρώ, έως και 100 ευρω..

οχι δεν της εχω κανει στειρωση!! για να της κανω στειρωση ποσο κοστιζει περιπου???
Αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία ότι θέλει ο καθένας πάντως γνώμη μου ειναι ότι δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα να κοιτάξεις να είναι καλός ο γιατρός για να μην έχει προβλήματα η γατούλα.

ααα... οκ!! ευχαριστω!!!

κ μένα το ίδιο μου κάνει κ ας μη θέλει στείρωση ακόμα λόγω ηλικίας.με το που μπαίνω σπίτι αρχίζει να νιαουρίζει θυμωμένα σα να μου τη λέει που έλειψα από το σπίτι. το βρίσκω πολύ γλυκό, απλά εκείνη την ώρα του βάζω να φάει και ξεχνιέται.αλλιώς μου κρατάει μούτρα κ όταν το πάρω αγκαλιά μου φεύγει κ συνεχίζει να μουρμουρογατοβρίζει μόνος του μέχρι να του περάσει.:P

χαχα!!! και το πιο αστειο, καμια φορα δεν της δινω σημασια κ ερχεται κ με δαγκωνει στο χερι και με κοιταει με ενα θυμωμενο βλεμμα και φευγει!!! :lol::P:):D:happy:

Στειρωσε την και μην την φροντιζεις συνεχεια.. αστην και μονη ( αν δε σκοπευεις να της παρεις δευτερο) γιατι αλλιως θα κακομαθει και θα γινει εξαρτημενη και θα τραβας τα μαλλια σου

ok!! ευχαριστω για τισ συμβουλεσ σασ, ολους!!!

χαχα!!! και το πιο αστειο, καμια φορα δεν της δινω σημασια κ ερχεται κ με δαγκωνει στο χερι και με κοιταει με ενα θυμωμενο βλεμμα και φευγει!!! :lol::P:):D:happy:
Η δικια μου οταν ηταν μικρη και ηθελε να παιξω μαζι της ερχοταν με φορα,με χτυπουσε με τα μπροστινα πατουσακια στα ποδια και μετα εξαφανιζοταν τρεχοντας.Περιμενε ωσπουυ να την ανακαλυψω στην κρυψωνα της και παλι φτου απ'την αρχη:D :D:D
Τωρα μου μεγαλωσε σπανια πια παιζουμε το κρυφτουλι μας .Μαλλον ψιλοβαριεται:)

χαχα!!! οι γατες ειναι τα πιο γλυκα πλασματακια,κανουν οτι πιο τρελο μπορεις να φανταστεις!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol: η δικια μου πολλες φορες παιρνει φορα και πηδαει πανω στη πορτα κ γατζονεται πανω με τα νυχια κ κρεμεται!!! για πολυ γελιο ομως!!:P:lol::P:lol: Νικη ποσο χρονον ειναι η γατα σου?

χαχα!!! οι γατες ειναι τα πιο γλυκα πλασματακια,κανουν οτι πιο τρελο μπορεις να φανταστεις!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol: η δικια μου πολλες φορες παιρνει φορα και πηδαει πανω στη πορτα κ γατζονεται πανω με τα νυχια κ κρεμεται!!! για πολυ γελιο ομως!!:P:lol::P:lol: Νικη ποσο χρονον ειναι η γατα σου?
Η Μυρτουλα εγινε αισιως 4,5 χρονων.Αληθεια πως μοιαζει η πορτα σου:D:D:D

:) κανονικη πορτα ειναι! αλλα αυτη καταφερνει κ πηδαει στο πλαι στο ξυλο καπως κ μενει εκει... :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back