Επίμονα νιαουρίσματα - Τι συνήθεια είναι αυτή;

:) κανονικη πορτα ειναι! αλλα αυτη καταφερνει κ πηδαει στο πλαι στο ξυλο καπως κ μενει εκει... :P
Ενοουσα πως καταντησε να μοιαζει η πορτα μετα απο τετοιες επιθεσεις:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ααααααα.... χαχα!!! ακομα μοιαζει με πορτα αλλα απ'οτι φαινεται δεν θα μοιαζει για πολυ ακομα!! χαλαλι της.. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καθε φορα που παω σπιτι,μολις μπω η γατα μου αρχιζει να μιαουριζει συνεχεια!! φαγητο στο πιατακι της εχει, νερο εχει... τι θελει??? :hmm:κ ειναι πολυ επιμονη!!! γιατι το κανει???
μαλον σου κανει παραπονα για το φαι η για την αμμο της

μαλον σου κανει παραπονα για το φαι η για την αμμο της

κριστυ,η γατουλα δεν ειναι στειρωμενη τελικα και γι αυτο νιαουριζει επιμονα.:)

Πάντως ένα υπέροχο παιχνίδι για τα γατάκια είναι το κρυφτοκυνηγητό :D. Το Βιβικάκι μου όταν παίζει με τον άντρα μου γίνεται πάρτυ στο σπίτι.. Θέλει βέβαια λίγη εκπαίδευση το γατάκι για να καταλάβει ότι είναι παιχνίδι. Από τη στιγμή που θα το καταλάβει.. όλα τα λεφτά..
Συνήθως ο άντρας μου την ώρα που παίζουν φεύγει τρέχοντας και κρύβεται σε κάποιο σκοτεινό χώρο του σπιτιού. Πάει λοιπόν ο μικρός για να τον βρεί. όταν δεν καταφέρνει να τον εντοπίσει (είναι λίγο χαζουλάκι το μικρό μου!!) αρχίζει μια φωνούλα όλο γλύκα να τον φωνάζει. Πετιέται μπροστά του απότομα και αυτός απο την χαρά του αρχίζει και γυρίζει γύρω γύρω :D. ΠΟλύ πλάκα και του αρέσει πάρα πολύ.

help me

καλησπέρα ,

αν και η απάντηση εχει δοθεί , θα ηθελα μια μικρή βοήθεια

εχω μαζέψει απο το δρομο ενα μικρο γατάκι , 3-4 μηνών , εδω και μια εβδομαδα ηταν ολα μια χαρά , προχτες το άφησα ελευθερο να κάνει τσάρκα στην περιοχη (φοβομουν μηπως στεναχωριέται μεσα στο σπιτι), το μεσημερι γυρισε και το απογευμα το άφησα ξανά ,το βραδυ δεν γυρισε , την άλλη μερα το πρωι ηταν εξω στην αυλή ολο παράπονο και με κάπως διαφορετικό ήχο στο νιαούρισμα !!! απο χτες νιαουρίζει συνεχώς

α) ειναι θυληκό
β) οπως την χαϊδευω εχω προσέξει οτι το στηθος της ειναι πρισμένο , αρχικα δε νομιζα οτι ειχε βγαλει καρουμπαλα μεχρι να καταλαβω τι ειναι !!!! καλά μη γελάτε !!!

αρα ???

οταν την χαϊδευω δεν δειχνει να πονάει , γιατι φοβήθηκα μηπως την κλώτσηκε κανένας γειτονας !!! το φαϊ της το έφαγε κανονικά και δεν δειχνει να έχει κάποιο προβλημα

οπότε ?

επισης οποιος ξερει ας κάνει μια αναφορά στα περι "θυληκού" και των αναγκών που έχει (ψαχνει αρσενικο , εχει περίοδο κτλπ)

στο γιατρο δεν την πηγα ακομη γιατι μου ειπαν οτι ειναι μικρη και καλα θα ειναι να την παω αφου γινει 6 μηνών !!!

help me ...!!!

Στο γιατρό χρειάζεται να πάει από τώρα (τα εμβόλια ξεκινάνε γύρω στις 6-8 εβδομάδες ηλικίας).
Αν σκοπεύεις να την αφήσεις να βγαίνει και έξω (πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θα σου συνιστούσα) τότε πρέπει να την εμβολιάσεις και για λοιμώδη λευχαιμία, ασθένεια μεταδοτική, μοιραία και πολύ διαδεδομένη στους πληθυσμούς των αδέσποτων, όπως επίσης και άλλες: aids της γάτας, λοιμώδης περιτονίτιδα κ.λπ.
Συνήθως, ο πρώτος οίστρος (αναζήτηση αρσενικού) έρχεται στα θηλυκά σε ηλικία 6-8 μηνών, σε κάποια όμως μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα νωρίτερα. Για τους προαναφερθέντες λόγους (μεταδοτικές ασθένειες), συν τους κινδύνους του δρόμου (φόλες, αυτοκίνητα) θα σου πρότεινα να τη στειρώσεις, παρά να την αφήσεις να ζευγαρώνει. Εκτός από τον κίνδυνο στον οποίο εκτίθεται, θα συμβάλει έτσι και στην αύξηση του αριθμού των αδέσποτων γατιών...:(
Δες αυτό το άρθρο, για τα εμβόλια που πρέπει να κάνει, αυτό για τους κινδύνους του "έξω" και αυτό, για τη στείρωση.

Θελω βοηθεια η γατα μου νιαουρίζει σαν τρελη ειδικα το βραδυ και οι γονεις μου θελουνε να την διώξουνε γιατι εχει σηκώσει την γειτονια στο ποδι.Τι να κανω γιατι δεν εχω πολυ χρονο στο τσακ προλαβαίνω γιατι εχουμε να κοιμηθουμε 3 ημερες και οι γονεις μου εχουνε νευριασει πολυ

να την στειρωσεις,γι αυτο νιαουριζει!

ναι?κριστυ γιατι να μου κανει παραπονα για το φαγητο? παντα γεματο ειναι το πιατακι!

Magdalena μηπωσ το γατακι σου εχει κατι και ισως πρεπει να το πας στο γιατρο?Η προσπαθησε να την ηρεμησεις παιζοντας και χαιδευοντας την, ισως να θελει χαδια!κ η δικια μου μιαουριζει ασταματητα καθε μερα επειδη θελει χαδια!:hmm: αλλα το πιο λογικο ειναι οτι θελει γατο!!

χαχα!! βρε το βιβικακι!!!:lol::D:)

Μακη παραξενη η ιστορια αυτη!! μα κι αυτο μικρο ειναι, δεν θα επρεπε να το αφησεις! δεν νομιζω να στεναχωριεται αν ειναι μεσα συνεχεια! απτη μια ειναι καλο να ειναι μεσα καλυτερα γιατι απο μικρο συνιθηζει το σπιτι... τωρα για τα ''καρουμπαλα'' δεν εχω ιδεα απο τι μπορει να τα εχει!!!;):hmm:

help me (συνεχεια)

καταρχήν ευχαριστώ για την άμμεση απαντηση ...

η blanky , αυτο ειναι το ονομα της απο το μαυρο χρωμα και την ασπρη κυλιδα στο λαιμο, ειναι αδεσποτη και την μαζεψα στο σπιτι πριν 10 μερες , εδω και 3 μερες παρουσιασε την παραξενη συμπεριφορα

τα εξωγκομματα ειναι το στηθος της ... αλλα εγινε ετσι απο το σαββατο !!!

επισης σημερα που γυρισα και την χαϊδεψα , η ουρά της ηταν υγρή και οπως την ειδα απο πισω ... you know where ... she was wet !!! οκ τωρα αμα πω οτι ντρεπομαι ... μικρο γατακι ειναι :redface::redface::redface:, οποτε πιστευω οτι ειναι ο οιστρος της !!! που ανεφερε και η aretha!!!

εχω σκοπο να την κρατησω στο σπιτι μεσα ,αλλα επειδη απουσιάζω καποιες μερες αρκετές ώρες , σκεφτόμουν να την κατεβαζω στον κήπο , εαν ειναι δυνατο να μαθει να μην φευγει !!!

θα την παω στο γιατρο μεσα στην εβδομαδα , αλλα ανυσηχώ αρκετά για την μικρη "φιλενάδα" μου καθώς πρωτη φορά μπλέκω με "γατα" !!!! :D:D:lol::lol::redface::redface::redface: και ετσι ρωταω για να μαθω οσα πιό πολλά μπορώ !!!

ευχαριστώ για όλα !!!

Lounta ειναι αρσενικο και θελει να ζευγαρωσει.Τωρα η μητερα μου πηγε να ρωτησει σχετικα με την στειρωση,το καλο ειναι οτι θα τον κρατησουμε και και θα τον στειρωσουμε.

O κτηνίατρος έδωσε στη μητέρα μου και ηρεμιστικό το οποίο του το δώσαμε πριν λίγο..θα ρωτήσουμε και αύριο που κανονίστηκε η στείρωση αλλά εγώ θα θελα να ξέρω επειδή μας είπε ότι θα χρειαστεί πάνω από 20 μέρες για να ηρεμήσει γνωρίζει κάποιος να μου πει αν πειράζει να του δίνουμε κάθε δυο μέρες και ένα μέχρι να ηρεμήσει;

γνωρίζει κάποιος να μου πει κάποιο σκέυασμα φυτικό για να του το δίνουμε ΄για να χαλαρώνει;

makis, θα σου πρότεινα να μην την αφήνεις καθόλου έξω.Είναι πραγματικά αδύνατον να την εκπαιδεύσεις να μη φεύγει απ' τον κήπο σου... δυστυχώς. Τα περίεργα νιαουρίσματα μπορεί να οφείλονται σε οίστρο, αν και μου φαίνεται πολύ μικρή.:hmm: Καλύτερα να την πας στον κτηνίατρο το συντομότερο.

magdalena, γενικά οι ορμόνες κάνουν περίπου έξι μήνες για να φύγουν τελείως από τον οργανισμό του. Ωστόσο, πιστεύω πως η αλλαγή θα είναι αισθητή από τις πρώτες κιόλας μέρες. :)
Δεν είμαι και πολύ σίγουρη για το ηρεμιστικό που σας έγραψε ο γιατρός... Ποιο είναι;

μόλις γυρίσαμε από τη στείρωση..Ο καημενούλης μας ακόμα κοιμάται..Για να πω την αλήθεια ένιωσα στην αρχή ενοχές γιατί το στειρώσαμε αλλά ο γιατρός μας είπε ότι αφού δεν τον βγάζουμε έξω είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε..το ηρεμιστικό που έδωσε είναι το calmivet και τολμώ να πω ότι χτες το βράδυ ήταν ήρεμος πολύ..έπιασε αμέσως και το πρωί που ξύπνησε ήταν σαν να μην του είχαμε δώσει τίποτα..πάντως δεν θέλουμε να του το δίνουμε συνέχεια και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μέχρι να φύγουν οι ορμόνες..Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές..Είναι το πρώτο μας γατάκι και έχουμε δεθεί πολύ μαζί του..Και από ότι είπε ο γιατρος είναι πολύ καλός και γλυκός ο μικρούλης μας..

Καλή ανάρρωση στο γατούλη σου!:)
Το ζαβλάκωμα είναι φυσιολογική παρενέργεια της νάρκωσης, μέχρι αύριο θα είναι περδίκι. Έκανες πολύ καλά που τον στείρωσες.
Μόνο για το ηρεμιστικό δεν είμαι σίγουρη... Μου φαίνεται λίγο ακραίο μέτρο. :hmm:Καλύτερα μην του δώσεις, τουλάχιστον μέχρι να δεις πώς πάει.

Βάλε μας και καμιά φωτογραφία!

Το ηρεμιστικο το πηραμε για καλο και για κακο οσο για την φωτογραφια θα βαλω σε λιγο καιρο γιατι εχει ενα προβλημα το κινιτο μου και δεν μπορω να τις περασω

Αχ να ρωτήσω έχω μια απορία… από ποια ηλικία μπορώ να στειρώσω γατάκι και όσο ποιο μικρό τόσο και καλύτερα>>>???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back