Επίμονα παράσιτα σε αυτιά και μάτια!

ναι,ειναι για αποπαρασιτωση(ψυλλους ,τσιμπουρια)αλλα και για την ψωρα στα αυτια,μπορεις να την βαζεις καθε μηνα στο σβερκο,αντι για frontline.

για την πρωτη φορα θα βαλεις ανα 10 μερες απο μια αμπουλα στο σβερκο,αφου σηκωσεις το τριχωμα,να παει στο δερμα.το γατακι ποσο μηνων ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι 3 μηνων και τα δυο τα μικρα μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τα 2 φαρμακα που μου αναφερεις ειναι αμπουλες?Και θα τους βαζω μια αμπουλα την ημερα για 10 μερες?Συγγνωμη αν σε ζαλιζω αλλα δεν ξερω καθολου απο αυτα!

και τα δυο ειναι αμπουλες και θα πεις οτι τα θες για γατες.δεν θα βαζεις καθε μερα,θα βαζεις μια ανα δεκα μερες για 2-3 φορες.

επειδη ομως τα γατακια ειναι 3 μηνων,ρωτα στο pet shop ή τον κτηνιατρο ή διαβασε στις οδηγιες αν μπορεις να βαλεις σε τοσο μικρα τετοια αμπουλα γιατι δεν θυμαμαι.

Σε ευχαριστω παρα πολυ aggeliki!:)Θα το κοιταξω πολυ προσεκτικα το θεμα γιατι ειναι και μικρα!

Kαι επανέρχομαι... :/:
Πάλι τα ίδια! Δευτέρα ξανά στον Αίλουρο... :|

Καλημέρα .Από τη μικρή εμπειρία μου η ψωρα φευγει μόνο με την αγωγή με τις 2 ενέσεις και το καθάρισμα από τον γιατρό. Η δικιά μου είχε απίστευτα πολύ , κομμάτια έβγαιναν από τα αυτιά της και ο γιατρος που τα έβαλε στο μικροσκόπιο και μου τα έδειξε (πολύ σιχαμερα) της έκανε την πρώτη ένεση τα καθάρισε και μετά μερικές μέρες το ίδιο. Τα αυτάκια στην τελευταία επισκεψη προχθες ( 2 μήνες μετά τις ενέσεις) έλαμπαν.

Στον Μίσα μου έγινε μία ένεση και ενώ έδειχνε να πηγαίνει καλά, το πρόβλημα επανήλθε!
Ο μικρός είναι πολύ μικρός για ένεση και έτσι περιοριζόμαστε στις σταγόνες... που δυστυχώς δεν έλυσαν το πρόβλημα... :mad:

και η μικρουλα μου εχει παρασιτακια στα αυτακια της και ο γιατρός μου εδωσε το surolan.το γνωριζετε?

Έχω κάνει θεραπεία και με το surolan αλλά τα παράσιτα δεν έφυγαν... :(

ναι,ειναι για αποπαρασιτωση(ψυλλους ,τσιμπουρια)αλλα και για την ψωρα στα αυτια,μπορεις να την βαζεις καθε μηνα στο σβερκο,αντι για frontline....για την πρωτη φορα θα βαλεις ανα 10 μερες απο μια αμπουλα στο σβερκο,αφου σηκωσεις το τριχωμα,να παει στο δερμα.το γατακι ποσο μηνων ειναι?

Τι είν' αυτά με ψείρες, ψύλλους και τσιμπούρια??? Γατάκια καθαρά μέσα στο σπίτι τους κινδυνεύουν από αυτά? Γιατί? Πως?

η κοπελα βρηκε το γατακι στο δρομο και εχει ψωρα στα αυτια.μεσα στο σπιτι δεν κινδυνευουν να κολλησουν,παρα μονο ισως ψυλλους,αν βγαινουν στο μπαλκονι,ισως ...ωστοσο κακο δεν ειναι να γινεται αποπαρασιτωση,αν οχι καθε τρεις μηνες καθε εξι.

Anima, όπως σωστά σου είπε και η Αγγελική, αποπαρασίτωση (και για τα εσωτερικά και για τα εξωτερικά παράσιτα) χρειάζονται και οι αποκλειστικά οικόσιτες γάτες, σίγουρα όμως πιο αραιά από αυτές που βγαίνουν και έξω.

Εγώ τους κάνω κάθε τρεις μήνες με χαπάκι. Χρειάζεται και κάτι εξωτερικό? Βλέπω η Ελίνα μου ξύνεται με το ποδαράκι της στην περιοχή του λαιμού που είναι το λουράκι της αλλά δεν έχω αντιληφθεί κανένα έντομο. Θέλω να τα προσέχω αλλά να μην είμαι και υποχόνδρια.

Το χαπάκι είναι για τα ενδοπαράσιτα.
Για τα εξωτερικά παράσιτα, όπως οι ψύλλοι (που μυστηριωδώς βρίσκουν το δρόμο τους ακόμα και στα πιο καθαρά σπίτια), χρειάζεται αμπούλα Frontline ή Stronghold, την οποία βάζεις τοπικά στο σβέρκο τους, αφού παραμερίσεις λίγο το τρίχωμα ώστε να πάει κατευθείαν πάνω στο δέρμα, κάθε 2-3 μήνες το καλοκαίρι και πιο αραιά το χειμώνα.

Έχω κάνει θεραπεία και με το surolan αλλά τα παράσιτα δεν έφυγαν... :(

εγω ειδα διαφορά στα αυτάκια της.πριν ειχε μαυρη βρωμίτσα και ενω της τα καθάριζα το πρωι, το βραδυ ηταν γεμάτη παλι. τωρα που ολοκλήρωσα την θεραπεια ειδα τη διαφορα.οταν την ξαναπαω για το εμβόλιο θα μας πει και ο γιατρος.ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας

Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Διάβασα τα προηγούμενα posts και αναφερεστε σε κάποιον "Αίλουρο". Απ΄ότι κατάλαβα είναι κτηνίατρος. Επειδή και έμενα η Πεπίτα μου έχει πρόβλημα με ψώρα στο ένα της αυτάκι και παρόλο που την έχω πάει δύο φορές στον κτηνίατρο και τις έχει βάλει δύο αμπούλες και μεγάλη διαφορά δεν έχω δει, θα μπορούσε κάποιος-α από το site να μου στείλει ένα email με την διευθυνσή του ή ένα τηλεφώνο για να την πάω να πάρω και μία δεύτερη γνώμη. Το email είναι greekdude1975@msn.com

το τηλ είναι 2109854262 και είναι ποσειδώνος και εσπέρου 2 στο φλοισβο
Επίσης www.ailouros.gr

Σ'ευχαριστώ πολύ Χριστιάνα, θα κανονίσω να την πάω αυριο την Πεπίτα

Ωραία, και να μας πεις πως τα πάει μετά! Η Πεπίτα είναι στη φωτό που έχεις στο avatar? Κούκλα είναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back