alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχθες εβγαλε αιμα στα κοπρανα και η γιατρος επειδη δε μπορουσε να τη δει μου ειπε να της δωσω μια καψουλα transamin. Εχω απελπιστει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνωμη αν σας εχω ζαλισει, αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Στη Χιονατη μου δινω amoxil με ercefuryl οπως και στο Shiba.
Ο μικρος καθεται αλλα η Χιονατη οπως και να την κρατησω δεν καταπινει με τιποτα την αντιβιωση.
Την κραταει και μετα τη βγαζει με σαλια.
Οσο και να την κρατησω, οσο κι αν της χαιδευω το λαιμο να καταπιει τιποτα.
Παιδια, θα σαλταρω, η περιοχη εχει μονο 2 κτηνιατρους, η μια δεν αξιζει μια και η αλλη στον κοσμο της! Τι να κανω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Είναι ένας κούκλος να τον χαίρεσαι. κι από ότι είδα, του βρήκες κι όνομα τελικά. Περαστικά τους.Αυτος ειναι ο μικρος που δεν ξερω ακομα πως να τον ονομασω!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Τι να σου πω κορίτσι μου. Ρώτησες στα τηλ. που σου έδωσε η Γιασμιν μήπως βρεις κάποια λύση? Μήπως πρέπει να κάνουν κι αναλύσεις αίματος τα γατάκια? ΄Η κοπράνων? Καμμια φορά επιμένουν τα συμπτώματα κ μετά κόβονται ξαφνικά γιατι τα πιάνει η αντιβιώση. Να σου πω. Τους δίνεις ακόμη κοτοπουλάκι βραστό έ? Μην τους δώσεις άλλη τροφή παρά μόνον σκέτο κοτοπουλο κ αφου συνεχίζουν διάρροια κόψε κ το ρύζι για αρχή. Επίσης, μήπως θέλουν ενεσουλες υποδόριες? Τι σου είπε ο κτηνίατρος για την τροφή? Εμένα ένα διάστημα που πήγα να τον χάσω τον Πέρση μου από διάρροιες που μάλλον έπαθε απο δηλητηρίαση και εμετους, του κάναμε ενεσεις με αντιεμετικό και του δίναμε κ σιρόπι όπως εσύ κ επίσης του έδινα μόνον στήθος κοτοπουλου για 3 εβδομάδες και έφτιαξε. Βεβαια αποκλείσαμε με εξετάσεις αίματος οποιοδήποτε μικρόβιο.Περαστικά τους και πάλιΚαλημερα!
Συγγνωμη αν σας εχω ζαλισει, αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Στη Χιονατη μου δινω amoxil με ercefuryl οπως και στο Shiba.
Ο μικρος καθεται αλλα η Χιονατη οπως και να την κρατησω δεν καταπινει με τιποτα την αντιβιωση.
Την κραταει και μετα τη βγαζει με σαλια.
Οσο και να την κρατησω, οσο κι αν της χαιδευω το λαιμο να καταπιει τιποτα.
Παιδια, θα σαλταρω, η περιοχη εχει μονο 2 κτηνιατρους, η μια δεν αξιζει μια και η αλλη στον κοσμο της! Τι να κανω?
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μηπως εχεις καποια συμβουλη για το πως να δωσω στη Χιονατη την αντιβιωση?
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσον αφορά το θέμα του φαρμάκου που το βγάζει,αυτό είναι κάτι που δυστυχώς δεν μπορείς να το ελέγξεις.
Εδινα αντιβίωση χάπια 2 μήνες στην πρώην μου γατούλα.Στην αρχή όλα οκ.Τις τελευταίες 2 βδομάδες όμως ενώ το κατάπινε το χάπι,άφριζε μετά και το έβγαζε..Οσο και να προσπαθούσα μου έκανε το ίδιο.Ο κτηνίατρος μου είπε ότι οι γάτες εχουν την ικανότητα να προκαλούν εμετό αν δεν θέλουν κάτι.
Τώρα με το σιρόπι ίσως να είναι πιο εύκολο γιατί είναι υγρό..Προσπάθησε να ακολουθήσεις και τις συμβουλές που σου δινουν τα κορίτσια εδώ.Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω παρα πολλα χρονια γατες αλλα αυτο δε μου εχει ξανατυχει. Τοση επιμονη η διαρροια...

Πριν μετακομισω εδω που ειμαι τωρα ειχα εναν πολυ καλο κτηνιατρο και δεν ειχα προβληματα. Τωρα ειμαι λιγο μονη μου... (απο θεμα γιατρου).
Τελοσπαντων Θα περιμενω και αν σε 2-3 μερες δεν εχουν βελτιωθει, θα τις παω στον προηγουμενο γιατρο μου. Θα κανουμε 2 ωρες ταξιδι αλλα τι αλλο να κανω?

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για το ενδιαφερον σας!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Επίσης, χάπια άνθρακα δοκίμασες??
Εμένα αυτά με έσωσαν, και απλό ρύζι καρολίνα.... και μερικές σταγόνες λεμόνι στο νεράκι τους.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Και συνεχιζουμε κλασσικα με κοτοπουλακι, ρυζι, καροτα.
staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο περαστικά τους να είναι με το καλό!Καλημερα. Δεν εβαλα ανθρακα γιατι τους εδωσα ercefuryl. Αλλα επειδη ελειψα μια μερα την πρωτοχρονια, δεν πηραν μια μερα δυστυχως την αντιβιωση. Τωρα παμε καλυτερα. Ο μικρος κανει κανονικα κακακια και τη μεγαλη την καταφερα να της δινω την αντιβωση με τη συριγγα. Βεβαια μου καταφερνει και αυτη κατι γραντζουνιες καθε φορα αλλα αφου τουλαχιστον δεν βγαζει αφρους-σαλια πλεον ας με κανει ριγε!![]()
Και συνεχιζουμε κλασσικα με κοτοπουλακι, ρυζι, καροτα.

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
το πρόβλημα είναι ότι είναι λίγο μίζερα και πεισμώνουν πολύ με το ρύζι με κοτόπουλο δεν το θέλουν

πήγα σήμερα και πήρα μια αλοιφή που τρώγεται και ονομάζεται "diarsanyl" και είναι για αυτή την περίπτωση.
αν δω καλά αποτελέσματα θα σου πω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool