aretha
Περιβόητο μέλος
Καλε το σκασμενο μια χαρα ειναι! Ο γιατρος μας εδωσε δυο κονσερβες πουρινα για δυο μερες και τις εχει φαει ηδη!
είδες που ανησυχούσες; 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια τον λυπαμαι παρα πολυ με το κολαρο που κοπαναει απο δω και απο κει, και να μην μπορει να βγει εξω, αλλα το τηρω. Οι γονεις μου εχουν μετανοιωσει που επετρεψαν την στειρωση επειδη τωρα υποφερει πολυ μου λενε! Και πιστευουν πως μολις θα μπορει να βγει, θα το σκασει και δεν θα ξαναγυρισει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula η τομή φαντάζομαι είναι μεγάλη ε? Γιατί τα δικά μου είχαν πολύ μικρή τομή και μάτωσαν λίγο μόνο την πρώτη μέρα. Δεν νομίζω να είναι πάντως ανησυχητικό. Καλύτερα να ακολουθήσετε τις συμβουλές του γιατρού και ο Σαββας να μείνει μέσα, δεν θα πάθει και τίποτα 2-3 μερούλες...Αχ παιδια! Τελικα εβγαλα το κολαρο που μας ειχε δωσει ο γιατρος ομως ο Σαββας εγλυφε τα ραμματα, και χτες καταφερε να το σκασει για λιγο! Οταν επεστρεψε, ειχαν ματωσει λιγο τα ραμματα, το απογευμα τον πηγαμε στο γιατρο και μας το ξαναβαλε. Ειπε επισης να μην βγει εξω για κανενα λογο ο Σαββας μεχρι να τελιωσει την αντιβιωση...Βεβαια τον λυπαμαι παρα πολυ με το κολαρο που κοπαναει απο δω και απο κει, και να μην μπορει να βγει εξω, αλλα το τηρω. Οι γονεις μου εχουν μετανοιωσει που επετρεψαν την στειρωση επειδη τωρα υποφερει πολυ μου λενε! Και πιστευουν πως μολις θα μπορει να βγει, θα το σκασει και δεν θα ξαναγυρισει...
Όσο για το ότι υποφέρει και θα φύγει...θα του περάσει, θα το ξεχάσει και δεν θα πάει πουθενά. Χαζός είναι να φύγει? Που θα βρει καλύτερα?

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι φυσιολογικα αυτα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Αλλά μήπως είναι καλύτερα σιγά-σιγά να τον περιορίζετε; Μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα με άλλους αδέσποτους αρσενικούς, αν μυριστούν ότι είναι στειρωμένος. Με κάθε επιφύλαξη το τελευταίο.
Όσο για τα καβαλικέματα, μπορεί να είναι αυτό που σου είπε η anabou ή κατάλοιπα σεξουαλικής συμπεριφοράς. Πρόσφατα τα έζησα κι εγώ από κοντά αυτά τα κατάλοιπα και έμεινα κάγκελο!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Απ' όσο ξέρω τουλάχιστον - μπορεί να κάνω και λάθος.Γι' αυτό είναι καλή ιδέα η lactoula να τον κρατήσει μέσα, κι ας κλαίει.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool