bbk
Νεοφερμένο μέλος
Η bbk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
03-06-13
18:51
γεια χαρα σε ολους ναι παμε καλητερα με το ματι
,εχει επανελθει κατα 90%,η αγωγη πετυχε κ ειμαστε ολοι χαρουμενοι! κ εδω θελω να ρωτησω την γνωμη σας οταν μια γατα δεν θελει κ φοβαται τον γιατρο. προκειται για μια γατα 14ετων,που εχει ταλαιπωρηθει απο γιατρους στη κτηνιατρικη,με ενχειρησεις κ εξετασεις .....εχει αγριεψει το ζωο πλεον οταν την πιανουν εντονα για να την εξετασουν με αποτελεσμα να στρεσαρεται κ να δαγκωνει μεχρι κ μενα....απο τοτε εδω κ 7 χρονια δεν εχει παει σε γιατρο,φοβαμαι να τη στρεσαρω πλεον σε αυτη την ηληκια,αλλα μηπως πρεπει γιατι τα χρονια περνανε κ δεν την εχω κανει ενα γενικο τεστ αιμα,ουρα....ειμαι σε δηλημα πρεπει ενω δεν εχει οπτικα τιποτα να την παω για εξετασεις ή καλητερα να το αφησω ησυχο κ μονο σε περιπτωση αναγκης να παμε? σας ευχαρηστω για τις συμβουλες σασ κ την στηρηξη σας
,εχει επανελθει κατα 90%,η αγωγη πετυχε κ ειμαστε ολοι χαρουμενοι! κ εδω θελω να ρωτησω την γνωμη σας οταν μια γατα δεν θελει κ φοβαται τον γιατρο. προκειται για μια γατα 14ετων,που εχει ταλαιπωρηθει απο γιατρους στη κτηνιατρικη,με ενχειρησεις κ εξετασεις .....εχει αγριεψει το ζωο πλεον οταν την πιανουν εντονα για να την εξετασουν με αποτελεσμα να στρεσαρεται κ να δαγκωνει μεχρι κ μενα....απο τοτε εδω κ 7 χρονια δεν εχει παει σε γιατρο,φοβαμαι να τη στρεσαρω πλεον σε αυτη την ηληκια,αλλα μηπως πρεπει γιατι τα χρονια περνανε κ δεν την εχω κανει ενα γενικο τεστ αιμα,ουρα....ειμαι σε δηλημα πρεπει ενω δεν εχει οπτικα τιποτα να την παω για εξετασεις ή καλητερα να το αφησω ησυχο κ μονο σε περιπτωση αναγκης να παμε? σας ευχαρηστω για τις συμβουλες σασ κ την στηρηξη σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool