Επίσκεψη στον κτηνίατρο αμέσως μετά την υιοθεσία.

Abbigail-Abby

Νεοφερμένο μέλος

Η Abbigail-Abby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην συμπεριφορά και στην ψυχολογία της γατούλας αν την πάμε από τις δύο πρώτες μέρες που θα την έχουμε αποκτήσει κτηνίατρο;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν η γατουλα εχει επισκεφθει τον κτηνιατρο και με τον προηγουμενο ιδιοκτητη της και δεν ειναι πολυ μωρακι,δε νομιζω.Ολα μου τα γατακια τα πηγαινω στον κτηνιατρο τις πρωτες μερες που μετακομιζουν σπιτι μας,για να βεβαιωθω οτι ειναι υγιη,και κανενα δεν εχχει αντιδρασει ασχημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν όμως πάει γαι πρωτη φορά στον κτηνίατρο μαζί μου;:/:
(ηλικίας 3 μηνών)

E πως θα παει πρωτη φορα μαζι σου,αυτος που θα σου τη δωσει δεν θα την εχει αποπαρασιτωσει/εμβολιασει κτλ πριν στη δωσει;Τριων μηνων το γατακι πρεπει να εχει τουλαχιστον αποπαρασιτωθει αν ειναι απο σπιτι.

Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και δεν ξέρω αν πηγαίνει τα μικρά στον κτηνίατρο πριν τα δώσει..Πάντως ξέρω ότι η ενήλικες γάτες του είναι υγιέστατες και εμβολιασμένες και κανένας απο όσους έχουν πάρει γατάκια απο τον συγκεκριμένο δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα...Όλη την ιατρική φροντίδα τους την παρέχουν οι νέοι τους γονείς...

Απλα αν το γατακι εχει παρασιτα απο τη μαμα του,ή απο αλλες γατουλες,μεχρι την ηλικια των τριων μηνων θα εχει γεμισει...

Έλεγα να το πάρω 2 μηνών για αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και για να το δει και γενικά ο κτηνίατρος...Αλλα απο προηγούμενο θέμα που είχαμε συζητήσει αποφάσισα οτι θα ήταν προτιμότερο να το πάρω 3 μηνών...

Καταλαβαινω...Κοιτα τι μπορεις να κανεις,να περασεις απο το σπιτι του οταν το γατακι ειναι δυο μηνων,να το πατε μαζι ή μονη σου στον κτηνιατρο για τα απαραιτητα,και να επιστρεψει στη μανουλα του εως τριων μηνων που θα το παρεις σπιτι.Ετσι δεν θα του πεσει και η μετακομιση και ο γιατρος μαζι,και δε θα χρειαστει να το παρεις πολυ μικρο.

Πολύ καλή ιδέα θα το προσπαθήσω.:)Χθες πήγα μαζί με τον ανιψιό του που είναι πολύ καλός μου φίλος σπίτι του για να συζητήσουμε για τα γατάκια είδα και τον μπαμπά και την μαμά τον γατιών καθώς και ένα από τα γατάκια τις προηγούμενης γέννας..Ενθουσιάστηκα απο το πόσο παιχνιδιάρικα ήταν:inlove: Ειδικά η μαμά ήταν μια ολολευκη υπέροχη χνουδωτή μπάλα:D:inlove:

Παντως καλο θα ηταν να μην κανει πολλες γεννες η γατουλα του...Κι αυτη θα ειναι αδυναμη και θα κινδυνευει απο ασθενειες,και τα μικρα το ιδιο.Κανονικα μεχρι τρεις γεννες στα δυο χρονια ειναι καλο να κανει η καθε γατουλα.

Ο αυτός ο άνθρωπος έχει 3 θηλυκές 3 αρσενικούς και 1 γατάκι 7 μηνών..Της συγκεκριμένης γατούλας είναι η πρώτη της γέννα.

Τι να σου πω,απλα εγω δεν θα υποστηριζα ατομα που συνεχιζουν να αναπαραγουν τις γατουλες τους χωρις ελεγχο,ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα αδεσποτα γατακια ιδια ακριβως με τα δικα του,που ψαχνουν σπιτι.
Ελπιζω το γατακι σου να ειναι καλα,με το καλο να το δεχτεις!

Ανυπομονώ τόσο πολύ!!!:DΘα γεννηθούν τέλη φεβρουαρίου απ'ότι ξέρω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back