moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ όμορφα όλα, σ' ευχαριστούμε Δώρα για το οφθαλμόλουτρο!
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
καλέ; τι ομορφιές είναι αυτές;
Χαιρομαι που σας αρεσαν!
Πολύ όμορφα όλα, σ' ευχαριστούμε Δώρα για το οφθαλμόλουτρο!

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
(βλακεία σου που δεν έχωσες στη βαλίτσα -στη λούφα (εννοείται)- κανα-δυο από τα ποντικουλίνια-βεγγαλάκια....
)(εγώ θα τζούρνευα κανα-δυο!
...τρία....
...τέσσερα....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Φαινεται αρκετά naughty το μικρό 
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
starblood
Νεοφερμένο μέλος

Η πρώτη Bengal χμμ so so Τα Bengalακια επίσης πανέμορφα!!
Μα καλά τι εγκαταστάσεις έχει και έχει τόσες πολλές γάτες;
moukelis
Επιφανές μέλος
H μικρουλα αυτη ειναι αδερφουλα του Casanova μου,κι εγω τη λατρεψα!εγώ θα έχωνα στην τσάντα το μικρό που τραβάει σαν σκύλος το παιχνίδι τουΦαινεται αρκετά naughty το μικρό
![]()
Χαιρομαι που σας αρεσαν!Ειναι δυο γεννες μαζι,γι'αυτο ειναι τοσα τα μωρακια.αχ ομορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δικα της ειναι ολα τα νεογεννητα?ποσα γεννησε?υπεροχο ζωο η γατα ρε παιδι μου!!!!!ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες!!!

Τα bengal της ειναι show quality απο Αμερικη αν θυμαμαι καλα.Μενει σε κτημα στην εξοχη μαζι με την οικογενεια της κι εχουν κι εκτροφειο σκυλων Cane Corso,οποτε εχουν πολυ χωρο.Υπέροχα πραγματικά τα Νορβηγάκια !!!
Η πρώτη Bengal χμμ so so Τα Bengalακια επίσης πανέμορφα!!![]()
Μα καλά τι εγκαταστάσεις έχει και έχει τόσες πολλές γάτες;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool