Επανέρχεται πλήρως το τρίχωμα σε περσική γατούλα μετά το ξύρισμα;

Σε ευχαριστώ,το προσπάθησα αλλά είναι πολλοί κάτω από τα μπροστινά και πίσω ποδαράκια του που δεν μπορώ να κάνω ούτε εγώ ούτε ο ειδικός κάτι...
Σίγουρα πάντος θα στείλω την κολλητή μου με τον μπαμπά μου στο κομμωτήριο γιατί δεν θα αντέξω να τον δω κουρεμένο:worry:

Αν πω ότι δεν σε νιώθω, θα ήταν ψέμματα. Ο δικός μου είχε χάσει το τρίχωμα του γύρω από τον λαιμό του λόγω αλλεργίας (καραφλιασε δηλαδή) και είχα φρικάρει στην αρχή. Υποθέτω ότι και εσύ όπως και εγώ θα την λατρεύεις και με λιγότερο τρίχωμα, απλά δε χρειάζεται να ανησυχείς, θα μεγαλώσει πάλι το τρίχωμα :) Όλα είναι θέμα συνήθειας. Θα σοκαριστείς όταν την δεις με κοντό τρίχωμα, αλλά μετά από λίγα λεπτά θα την συνηθίσεις με το νέο της look :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξέρω πως δεν φταίει αυτός, όμως είχα πολλά διαγωνίσματα και δεν τον χτένιζα τόσο συχνά όσο πριν,,,
Εντάξει τον είδα και κουρεμένο και μου άρεσε...!!
Είχε πλάκα...Μόνο το κεφάλι ξεχωρίζει...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ...:):clapup:

χχαχαχαχα....
και της θείας μου ο γάτος όταν κουρεύτηκε δεν περιμέναμε να του μεγαλώσει :confused::redface::worry:ε 2 μήνες το τρίχωμα,.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Προχθές τον κουρέψαμε και μπορώ να πω χωρίς υπερβολές πως μου αρέσει πάρα πολύ.....
Του άφησα μία φούντα στην ουρά και στα μπροστινά ποδαράκια.....Τ Ε Λ Ι Κ Α είναι πολύ πιο ωραίος απ'ότι περίμενα......
:D:D:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back