Δημήτρης98
Νεοφερμένο μέλος
Ο Δημήτρης98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
14-05-12
14:50
Ειμαι 45 ημερών, υπέροχος, έξυπνος, παιχνιδιάρης και ψάχνω σπίτι! Βρέθηκα στην Λ. Αλίμου να κλαίω από τον φόβο μου! Είμαι ο τέλειος γάτος που ζητάτε! Είναι σίγουρο ότι αν με δείτε θα με πάρετε μαζί σας! Α! Προυπόθεση είναι να ζω μεσα στο σπίτι, εντός Αττικής και να στειρωθώ όταν φτασω 7-8 μηνών. Θα δοθώ με microchip το οποίο θα επιβαρύνει τους νέους μου γονείς.
Τηλ. 6976131680 (09:00-14:00 και 18:00-21:00)
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
14-05-12
15:08
Εύχομαι όλα να πάνε καλά για το μικρό, Δημήτρη! 
Μερικές φωτογραφίες του θα βοηθούσαν πολύ στην προώθηση του.

Μερικές φωτογραφίες του θα βοηθούσαν πολύ στην προώθηση του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
14-05-12
15:58
Καλή τύχη στο γατάκι! Έχει δίκιο ο Γιώργος, μια φωτογραφία είναι πάντοτε πολύ βοηθητική. Κι αν κρίνω από το πρώτο ποστ μάλλον επιχείρησες να ανεβάσεις. Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών.
Δημήτρης98
Νεοφερμένο μέλος
Ο Δημήτρης98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
14-05-12
17:27
Ορίστε το κουκλί!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
14-05-12
17:31
Ναι... είναι πραγματικά πανέμορφος!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum