Επείγει η υιοθεσία αξιολάτρευτου γάτου 45 ημερών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Δημήτρης98

Νεοφερμένο μέλος

Ο Δημήτρης98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
cat145.jpg

Ειμαι 45 ημερών, υπέροχος, έξυπνος, παιχνιδιάρης και ψάχνω σπίτι! Βρέθηκα στην Λ. Αλίμου να κλαίω από τον φόβο μου! Είμαι ο τέλειος γάτος που ζητάτε! Είναι σίγουρο ότι αν με δείτε θα με πάρετε μαζί σας! Α! Προυπόθεση είναι να ζω μεσα στο σπίτι, εντός Αττικής και να στειρωθώ όταν φτασω 7-8 μηνών. Θα δοθώ με microchip το οποίο θα επιβαρύνει τους νέους μου γονείς.

Τηλ. 6976131680 (09:00-14:00 και 18:00-21:00)
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Εύχομαι όλα να πάνε καλά για το μικρό, Δημήτρη! :)
Μερικές φωτογραφίες του θα βοηθούσαν πολύ στην προώθηση του. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη στο γατάκι! Έχει δίκιο ο Γιώργος, μια φωτογραφία είναι πάντοτε πολύ βοηθητική. Κι αν κρίνω από το πρώτο ποστ μάλλον επιχείρησες να ανεβάσεις. Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών.

Ορίστε το κουκλί!

Ναι... είναι πραγματικά πανέμορφος!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back