Επείγει το μικρό ''σκουπιδάκι''!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

cat protector

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους ,εχτές το βράδυ βρήκα πεταμενο μεσα σε καδο σκουπιδιων ενα μικρο αντρακι τιγρε-γκρι με μπεζ πινελιτσες ειναι περιπου 1 μηνος και κατι ,τρωει μονος του ,ειναι πραγματικα ενα αξιολατρευτο πλασμα πολυ χαδιαρης και γουργουριζει συνεχεια.Το πρόβλημα τωρα που εχω ειναι οτι πραγματικα επειγει υπερβολικα η φιλοξενια του ακομα καλυτερα και υιοθεσια γιατι σε εφτα μερες φευγω λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων και γυριζω τελος ιουνιου αυτες λοιπον τις 15 μερες δεν εχω πουθενα να τον αφησω,γιαυτο παρακαλω θερμα αν μπορει καποιος να τον φιλοξενησει αυτες τις 15 μερες και με το καλο μολις γυρισω τον ξαναπαιρνω μεχρι να του βρω μονιμο σπιτακι πλεον,ειλικρινα θερμοπαρακαλω πρεπι να γινει κατι μεσα σε εφτα μερες ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο ΑΛΛΑ δεν ξερω τι να κανω :(:(:( .Μενω περιοχη περισσου και το τηλεφωνο μου ειναι 6989567779 παρακαλω οποιος μπορει να κανει κατι ας με παρει τηλεφωνο απευθειας .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

Υ.Γ
Το απογευμα θα ανεβασω και φωτογραφια του κουκλου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα μένω και εγώ Νέα Ιωνία, στο κέντρο και έχω δυο γάτες. Θα στο φιλοξενούσα αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα γατάκια μου είναι φορέις λοιμώδους περιτονίτιδας και ερπητοιού και το γατάκι σου είναι πολύ μικρό και φοβάμαι μην κολλήσει από το περιβάλλον.
Εχω μια φίλη που τα συμπαθεί γενικά και που μένει και αυτή Νέα Ιωνία αλλά δεν είχε ποτέ της δικό της ζώο. Θα της το πω, δε χάνουμε τίποτα...
Αν δεν βρεις κάποιον μέχρι να φύγεις θα μπορούσα να έρχομαι σπίτι σου να στο φροντίζω. Βεβαια, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπιστευτείς μια άγνωστη. Εχε το, πάντως, υπόψη σου. Το κινητό μου είναι 6977429989.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

youla σε υπερ ευχαριστω βεβαια ενταξει δεν συζητησω να εκθεσω τον μικρο σε τυχον προβλημα με την υγεια του μην τυχον κ κολλησει δεν το διακινδυνευω ,αν μπορεσει η φιλη σου καλως να σαι καλα κοπελα μου παντως θα κρατησω το τηλεφωνο σου εννοειται οσο για την τριτη επιλογη να σου πω θελει λιγη σκεψη και ποτε δεν αναφερομαι προσωπικα μην παρεξηγηθω αλλοιμονο ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να ειναι :)

Και εδω ειναι μερικες φωτο του κουκλου πιστεψτε με τον αδικουν οι φωτο τον γλυκα.

msyovk.jpg

nx2qm1.jpg

nmhv06.jpg

303k83r.jpg

Μπορεί να τον αδικούν οι φωτογραφίες (προσωπικά πιστεύω και ο τίτλος, έστω και μέσα σε εισαγωγικά), μα είναι ένα πολύ γλυκό πλασματάκι και του εύχομαι τα καλύτερα! :)

Καλή Τύχη ψυχούλα μου! Εύχομαι να βρεις την αγάπη και την αγκαλίτσα που σου αξίζει! Μπορεί κάποιοι να σε αντιμετώπισαν σαν σκουπίδι, αλλά εύχομαι κάποιοι άλλοι να σε βάλουν στην αγκαλιά τους και να σε αντιμετωπίσουν σαν ισότιμο μέλος της οικογένειάς τους και παντοτινό συντροφάκι!!!

να στε καλα παιδια ευχομαι κ εγω τα καλυτερα γιατον μπεμπη γκρινιαρουλη μπορει να εβαλα ''σκουπιδακι'' σαν τιτλο επειδη βρεθηκε στον καδο αλλα ειναι στολιδακι ο μικρος μακαρι να γινει κατι τις επομενες 7 μερες

Λοιπόν να σας ενημερωσω κιολας εχτες η προσωρινη μου μαμα με πηγε στον γιατρο μου επλυνε τα ματακια με φυσιολογικο ορο μου εκανε αποπαρασιτωση με καθαρισε και μυριζω χαμομηλι και αλοε βερα ναι αμε , πινω το γαλατακι μου μονος μου τρωω κονσερβουλα με λιγο λαδακι μεσα γιατι ειμαι λιγο δυσκοιλιος γιαυτο και μου τριβει την κοιλιτσα μου με λιγο λαδακι ,βεβαια ενταξει σαν μπεμπης που ειμαι γκρινιαζω και θελω χαδια αλλα και εγω ξεκιναω τα γουργουριτα μου και τριβω το κεφαλακι μου στο χερι της συνεχεια χιχιχι ,ειμαι υπναρουλης και μου αρεσει να εξερευνω αλλα οχι μονος μου γιατι φοβαμαι ..θα μπορεσει να βρεθει καποιος να με φιλοξενησει απο 14-30/6 κ μετα με ξαναπαιρνει η προσωρινη μου μαμα να μου βρει μονιμο σπιτακι αν δεν εχει βρεθει στην διαρκεια των 15 ημερων..... επειγει ,στις 14/6 φευγει η μαμα μου και δεν εχει που να με αφησει :( :(

Λοιπόν με χαρά κλειδώνω το θέμα γιατι βρηκα μόνιμο σπιτάκι στον μικρούλη και ετσι την Κυριακή θα παει στην νεα του γατομαμα!!!:clapup::clapup::clapup:

Ευχαριστώ πάντως τα κοριτσια που προθυμοποιηθηκαν για την φιλοξενια του ζουζουνιου.

Μπραβο πολυ χαρηκα:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back