Επείγει φιλοξενία- υιοθεσία για ορφανό τιγρογατάκι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Συγνωμη παρα πολυ αλλα ειχα καποιες υποχρεωσεις και βοιαζομουν:redface:Να σε ξανα παρω αυριο μονο 2 φορες η θα νευριασεις?:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρε με και τωρα αν θες! Απλα το πρωι ετρεχα και χτυπουσε συνεχομενα το τηλεφωνο! Γι αυτο ειπα λιγο υπομονη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σε πειραζε επειδη γραφω αυριο Αρχαια να σε αν ειναι σε λιγο αλλιως αυριο?

Goth δεν ηξερα οτι εισαι ανηλικη! Τωρα το διαβασα! Συγνωμη, αλλα δεν δινω ποτε ζωα σε ανηλικους!

Υπαρχει καποιος στη Θεσσαλονικη που μπορει να τον φιλοξενησει μηπως? Αυτη την εβδομαδα η φιλοξενια του ληγει!

Οκ!Αλλα οι γονεις μου συμφωμουν μενω με τους γονεις μου ξερεις δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα γιατι παντα με βοηθουν και μου δινουν λυσεις σωστες σε ολα!

Ασε που το αγαπησα το γατακι σου και μονο απο την φωτογραφια!:(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ποτε δεν δινεις γατακι σε ανηλικους? Και αν μιλησεις με τους γονεις τους? Παλι δεν το δινεις?:worry:

Oχι παλι δε δινω! Κι αυτο οχι επειδη ετσι μου τη κατεβηκε!
Οι γονεις πολλες φορες κανουν "χαρη" στα παιδια τους επειδη βλεπουν οτι το θελουν πολυ ή επειδη τους "ζαλιζουν".
Το παιδι θα εχει το σχολειο του, τα φροντιστηρια και ο,τι αλλο, μπορει να φυγει για να σπουδασει. Εκει ολο το βαρος πεφτει πανω στους γονεις, που δεν ηταν αρχικα δικα τους επιλογη. Και καπου εκει ξεκινανε τα προβληματα.
Κι επειδη μου εχουν γυρισει ζωα ετσι, προσπαθω κι εγω να μειωσω τις πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο.
Οχι για να μη τα παρω πισω εγω, αλλα γιατι τα ζωα δεν ειναι παιχνιδια, να τα πηγαινοφερνουμε σε οικογενειες, οπως μας βολευει.

Δεν ξέρω ίσως και να έχεις δίκιο.
Εγώ έχω συνενοηθεί με την αδερφή μου να της παω τον ΚοντΟνουρ (έχει δίδυμα η αδερφή μου 7 χρονών) και αν σε περίπτωση δεν τα καταφέρνουν ή τον τρέλαινουν με την διαρκή ενασχόληση ή οτιδήποτε άλλο, να τον κρατησω εγώ τελικά. Προβληματίζομαι με αυτό που έγραψες μήπως τελικά ανήκω στην κατηγορία που αναφέρεις (αν και δεν το νομίζω) Μόνο το καλό του γατουλάκου σκέφτομαι, δεν τον θεωρώ παιχνίδι και αν ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει περιβάλλον από το σπίτι της αδερφής μου θα έρθει σε εμένα. Σκέφτομαι άσχημα?
Γράφω εντελώς καλοπροαίρετα και αναζητώ τη γνώμη σου, αν και η Νότα που έχει τον ΚοντΟνουρ δείχνει να μου έχει εμπιστοσύνη όπως και εγώ τρέφω σεβασμό για την Νότα.

Goth δεν ηξερα οτι εισαι ανηλικη! Τωρα το διαβασα! Συγνωμη, αλλα δεν δινω ποτε ζωα σε ανηλικους!

Υπαρχει καποιος στη Θεσσαλονικη που μπορει να τον φιλοξενησει μηπως? Αυτη την εβδομαδα η φιλοξενια του ληγει!

Συγγνωμη,αλλα αφου δεν δινεις ποτε γατακια σε ανηλικους,γιατι δεν ρωτησες απο την αρχη αν ειναι ανηλικη???
και αν δεν το εγραφε?πως θα το μαθαινες???
:/:

Δεν ξέρω ίσως και να έχεις δίκιο.
Εγώ έχω συνενοηθεί με την αδερφή μου να της παω τον ΚοντΟνουρ (έχει δίδυμα η αδερφή μου 7 χρονών) και αν σε περίπτωση δεν τα καταφέρνουν ή τον τρέλαινουν με την διαρκή ενασχόληση ή οτιδήποτε άλλο, να τον κρατησω εγώ τελικά. Προβληματίζομαι με αυτό που έγραψες μήπως τελικά ανήκω στην κατηγορία που αναφέρεις (αν και δεν το νομίζω) Μόνο το καλό του γατουλάκου σκέφτομαι, δεν τον θεωρώ παιχνίδι και αν ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει περιβάλλον από το σπίτι της αδερφής μου θα έρθει σε εμένα. Σκέφτομαι άσχημα?
Γράφω εντελώς καλοπροαίρετα και αναζητώ τη γνώμη σου, αν και η Νότα που έχει τον ΚοντΟνουρ δείχνει να μου έχει εμπιστοσύνη όπως και εγώ τρέφω σεβασμό για την Νότα.

Εσυ γνωριζεις απο πρωτο χερι, την αποψη του γονεα ομως και οχι του παιδου. Αρα δεν ειναι ιδια περιπτωση.
Παρολα αυτα θεωρω οτι οταν αποφασιζεις να υιοθετησεις ενα ζωο εισαι ετοιμος και για τις "συνεπειες" αυτου.
Εγω ετσι πιστευω κι ετσι λειτουργω.

Συγγνωμη,αλλα αφου δεν δινεις ποτε γατακια σε ανηλικους,γιατι δεν ρωτησες απο την αρχη αν ειναι ανηλικη???

:confused:
Μα δεν ειχαμε μιλησει ουτε καν στο τηλεφωνο με τη κοπελα!
Επιπλεον υπαρχει ενα συμβολαιο και καποιος θα τη συναντουσε εννοειτε πριν γινει η υιοθεσια!
Δε θα το μαθαινα?

Erika δεν έφυγα για Αθήνα και η αληθειά είναι πως δεν ξέρω πότε ακριβώς θα πάω!Αλλά αν κανονίσεις κάτι ενήμερωσε με,μπορεί να βολέψει!! :)

Σ ευχαριστω πολυ! Θα μιλησουμε!

Ξερεις φνου..καμια φορα..δεν περναει απο το μυαλο του αλλου οτι αυτος που του γραφει ειναι ανηλικος..,ως εκ τουτου..δεν ρωτας κιολας..

Λιοπον για να καταληξουμε να μην παιδευομαστε αλλο αφου δεν θα μου το δωσεις σε ευχαριστω πολυ που προσφερθηκες και καλα να περασεις τα χριστουγεννα!

Εγω σ ευχαριστω για το ενδιαφερον! Καλες γιορτες σε ολους!

Ξαναγραφω οτι ο μικρος ψαχνει ΚΑΙ για φιλοξενια! Αυριο η φιλοξενια του τελειωνει, θα τον παρω εγω, αλλα μετα τα Χριστουγεννα θα φυγω!

Αχ!Μωρε το αγαπαω το μικρουλη εστω μονο για φιλοξενια και θα μιλησεις κατευθειαν με τους γονεις μου.Οι γονεις μου αγαπουν πολυ τα ζωα αλλιως ο μπαμπας μου θα μου ελεγε να παω μαζι με τον ξαδελφο μου για να μαζεψω χρηματα και να κανω σε οποιοδηποτε γατακι εμβολιο.Αλλα παντα με στηριζει.Σε παρακαλω!Σε παρακαλω!!!!

Έρικα σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Κάποιες φορές υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα και πρέπει να εξετάζουμε και αυτό το ενδεχόμενο (είναι ο λόγος που σου έγραψα τη δική μου θέση και πραγματικά αναρωτιόμουν μήπως τελικά κάνω λάθος που θέλω να δώσω τον ΚοντΟνουρ στην οικογένεια της αδερφης μου με 2 μικρά παιδιά).
Υπάρχουν κάποιες οικογένειες με μόνο ένα παιδάκι που υιοθετούν ζωάκι στο σπίτι και πραγματικά του φέρονται ως ισάξιο μέλος όλοι! Είναι το δεύτερο παιδάκι τους , το αδερφάκι που δεν υπάρχει. Ίσως η Goth ανήκει σε μια τέτοια οικογένεια.
Τέλος πάντων δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι και συγνώμη για τη παρέμβαση. Είναι δικαίωμά σου να τον δώσεις όπου εσύ κρίνεις καλύτερα.

Goth καλό μου, τόσα γατάκια χαρίζονται, δεν πέτυχε με αυτό, θα βρεις άλλο.

Μαλλον εχεις δικιο kalliastar.Σε ευχαριστω για την συμβουλη!

Καλλια φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις! Η διαφορα ειναι ομως οτι εσυ γνωριζεις την οικογενεια που θα το δωσεις!
Εγω οπως καταλαβαινεις, δεν δινω ζωα σε γνωστες μου οικογενειες, αλλα σε αγνωστους ουσιαστικα.
Οποτε οπως ειπα προσπαθω να μειωσω τις πιθανοτητες να ταλαιπωρηθει το ζωο!
Τελος παντων!

Απο σημερα εχω εγω τον Σακη! Ειναι φανταστικο γατονι! Πηρε γρηγορα θαρρος και παιζει συνεχεια! Να τον χαιδεψω παω, σε παιχνιδι το γυρναει!
Οταν δεν τον πειραζω ομως, καθεται ησυχος, ησυχος και κοιμαται ή παρακολουθει τι κανουμε.
Μου εκανε πολυ εντυπωση, που αφου τον αφησα ελευθερο πηγε κατευθειαν να μυρισει τον σκυλο μου, ο οποιος φοβηθηκε και μαζευτηκε σε μια γωνια! :confused:
Δε τα εχουν βρει βεβαια ακομα, καθως καποια στιγμη ξεθαρρεψε ο δικος μου και αρχισε τα χαζα του, οποτε τον ψιλοτρομαξε! Αλλα καθονται αντικρυστα και κοιταζονται!
Kαι πηγε και στην αμμο του για την αναγκη του!
Να σημειωσω οτι ο Σακης εχει εμβολιαστει και αποπαρασιτωθει!

https://img42.imageshack.us/i/231220101399.jpg/
https://img526.imageshack.us/i/231220101393.jpg/
https://img529.imageshack.us/i/221220101387.jpg/

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back