Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ειχαμε θεμα σημερα,ψαχναμε το αλογο απο τις 5μισι και βγαλαμε ακρη στις 7.

Πηγαμε με την φιλη μου εκει που ηταν μεχρι και χθες-επι μια ολοκληρη εβδομαδα-και το ζωο δεν ηταν εκει,φαγαμε τον τοπο και το αλογο πουθενα.
Λεω και γω θα παμε στον ομιλο,θα σκασω αν δεν μαθω που ειναι,τουλαχιστον να μαθω αν ειναι ζωντανο ή οχι.
Ξεκιναμε τελικα και πηγαινουμε στα γραφεια του ομιλου αλλα τζαμπα κοπος,κανενας εκει.Αρχισαμε να τριγυριζουμε εκει γυρω μπας και το εχουν πουθενα κρυμενο και τελικα περναει ενας νεαρος με μηχανακι ο οποιος κοντεψε να σκοτωθει μολις μας ειδε.Γυρναει πισω τσαμπουκαλεμενος και αρχισε την ανακριση αλλα δεν του εκανα τη χαρη,αρχισα να τον ρωταω εγω για το αλογο με το γνωστο δολοφονικο μου υφος
.Αυτος τα πηρε κι αρχισε να ρωταει τι ειμαι εγω και τι δουλεια ειχα εκει.Anyway,αφου τον απειλησα για εφημεριδες,πανελλαδικα σωματεια,facebook κτλ τρομοκρατηθηκε κι αρχισε να απολογειται,να λεει οτι δεν το εγκατελειψαν αυτοι το ζωο,απεναντιας αυτοι το βρηκαν και του εβαλαν και φαγητο-και καλα-και μαλιστα κατηγορουσε και αυτους-ποιους;;;;;-που το αφησαν εκει.
Ειπε οτι πολλοι τους εκαναν παραπονα για το αλογο κι οτι το μαζεψαν τελικα σ'ενα σταυλο κι οτι ειναι καλα.Οταν ζητησα να το δω ξανααγριεψε (και μας ειπε ενα καρο ψεμματα για να εγκαταλειψουμε τις προσπαθειες)αλλα οταν μετα απο μια λογομαχια ενος τεταρτου ειδε οτι δεν μπορουσε να μας ξεφορτωθει μας πηγε να το δουμε για να μην καλεσουμε αστυνομια και να μην τους καταγγειλουμε οτι το "εξαφανισαν".
Τελικα το αλογο ειναι ζωντανο και εχει παλιο τραυμα που του εχει αφησει αγκυλωση,το μπροστινο ποδι δεν το παταει,κρεμεται.
Το ειδε απ'οτι μας ειπε κτηνιατρος και ειπαν οτι ειναι προθυμοι να καλυψουν το κοστος της θεραπειας τους.Επειδη δεν εμπιστευομαι αυτον ζητησα τηλεφωνο του αφεντικου του για να τον ενημερωσω αυριο οτι εχουν ειδοποιηθει σωματεια κι οτι αν δεν γινει θεραπεια θα τον καταγγειλουν.Επισης οτι σ΄'ενα μηνα θα ξαναπαω να μου δειξουν το αλογο για να δω οτι οντως ειχε ιατρικη περιθαλψη.Το θεμα ειναι οτι αρνειται κατηγορηματικα να μου δωσει ονομα του κτηνιατρου και σ'αυτο θα επιμεινω αυριο,αλλιως δεν τον πιστευω οτι οντως θα γινει εγχειρηση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Και τι θελει το ψυχουλι,φαι και νερακι,οπως ολα.Μακαρι να γινει καλα,σε ποναει η καρδια να το βλεπεις ετσι.
Ελπιζω να πετυχω στο τηλ τον ιδιοκτητη του ομιλου και να μου πει ποιος ειναι ο κτηνιατρος.Του ειπα 15 φορες πως ΑΝ δεν το θελουν το ζωο να μου το πουν και θα βρεθει λυση,υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να βοηθησουν.Αυτος επεμεινε πως το θελουν κι οτι θα του δωσουν την περιθαλψη που πρεπει.Μακαρι να παω μετα απο καιρο και να εχει γινει οντως καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Τηλ δεν πηρα στον κυριο, θα παρω ομως.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μονη μου δεν μπορω να παω,μονο με παρεα και με δικη τους συνοδεια,εχουν και φυλακες και μαντροσκυλα-που μας πηραν στο κατοπι.

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Τους εχω γυρισει ολους στην Λαρισα....πες μου σε παρακαλω να ξερω
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν πηγες αλκαζαρ καταλαβες ποιο ειναι.Αν εχεις επαφες ριξε κι εσυ μια ερωτηση απλα και μονο για να καταλαβουν οτι οντως εχει μαθευτει το ζητημα κι εκτος Λαρισης,να καταλαβουν οτι δεν τα φουσκωσα εγω κι οτι οντως θα μαθευτει πανελλαδικα αν κανουν καμια βλακεια.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Δεν ξερω αν εννοεις αυτους γιατι μεσα στο αλκαζαρ αλλος ομιλος δεν υπαρχει...τουλαχιστον ομιλος και οχι ιδιωτικα αλογα...
Τωρα αν εννοεις αυτους τους εχω ικανους να κανανε κατι τετοιο....γενικοτερα ομως εβλεπα παντα αλογα να κυκλοφορουν ελευθερα στο αλκαζαρ....
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
https://hippos.forumup.gr/index.php?mforum=hippos
στις καταγγελιες
Τα παιδια απο κει μου ειχαν πει για την κατασταση του ΑΟΔΛ και με προετρεψαν να μην ξαναπατησω το ποδι μου....
Πιστευω οτι ισως θα μπορεσουν να μας δωσουν περισσοτερες και εγκυρες πληροφοριες που θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Νόνικα,το άλογο χρειάζεται πολύ περισσότερη φροντίδα από φαγητό και νερό...Πληροφοριακά το είπα.Nαι το καημενο,ειναι κοντουλικο και αδυνατο,3 χρονων αλογακι.Και τι θελει το ψυχουλι,φαι και νερακι,οπως ολα.Μακαρι να γινει καλα,σε ποναει η καρδια να το βλεπεις ετσι.
Ελπιζω να πετυχω στο τηλ τον ιδιοκτητη του ομιλου και να μου πει ποιος ειναι ο κτηνιατρος.Του ειπα 15 φορες πως ΑΝ δεν το θελουν το ζωο να μου το πουν και θα βρεθει λυση,υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να βοηθησουν.Αυτος επεμεινε πως το θελουν κι οτι θα του δωσουν την περιθαλψη που πρεπει.
Μακαρι να παω μετα απο καιρο και να εχει γινει οντως καλα.![]()
Πάντως συγχαρητήρια,είσαι ένας άγγελος για το αλογάκι.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
-εννοειται οτι δεν επινε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Πάρε 2 μεγάλα μπουκάλια εμφιαλωμένο και γέμισε με αυτα το κουβά του αν μπορέσεις.Σιγουρα αλλα τουλαχιστον να εχει τα βασικα,αυτο το καημενο ηταν παρατημενο με λιγα αχυρα κι ενα κουβα βρωμικο νερο απο το ποταμι-εννοειται οτι δεν επινε.
![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ο υπευθυνος δεν απαντουσε,θα παω απο κει αυριο μηπως τον πετυχω.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Μπορειτε ομως να απευθυνθειτε στην Νομαρχια,στην κτηνιατρικη διευθυνση,Χαραλαμπιδης λεγεται ο κυριος και ειναι ευαισθητοποιημενος,μπορουμε να μαθυμε ετσι αν οντως ειδοποιηθηκε ο δημος-ετσι μας ειπε ο τυπος χθες.

Αν θελεις θα σου γραψω και το τηλ που μου εδωσε χθες ο βλακας.
Ειναι 6997057872.Μεχρι τωρα δεν το πετυχα ανοιχτο και θα ξαναπαω απο εκει μαλλον αυριο.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool