Επείγον! Άφησαν άλογο να πεθάνει!

Πρεπει να ανηκουν στον αθλητικο οργανισμο Λαρισας,τα τηλεφωνα τους ειναι

2410282292
2410235260
2410237372

Δεν μορω να βρω συγκεκριμενα τηλεφωνοο για τον ομιλο στο ιντερνετ,ψαχνω τοση ωρα αλλα μου βγαζει αλλους ιππικους ομιλους:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτά τα τηλέφωνα ανήκουν στο δημαρχείο Λάρισας:hmm: Μάλλον εκεί θα υπάγεται αυτός ο όμιλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον ναι αλλα τα αλογα μου ειπε οτι ανηκουν σε ιδιωτη,εκει ειναι που μπερδευτηκα.:hmm:Αν δεν μπορεσω να βγαλω ακρη μονη μου μετα θα πρεπει να ρωτησω στην νομαρχια.
Νομιζω οτι το καταλληλο ατομο στο δημο για να ειδοποιησω ειναι ο Χαραλαμπιδης αλλα ηθελα να πετυχω και τον ιδιο ρε γμτ τον υπευθυνο,να του τα πω καταμουτρα οσα ειπα και στον αλλο χθες-ο οποιος τα 'παιξε μολις ειπα οτι θα πεσουν καταγγελιες.
Πηρα και σ'αυτον που ειπε η Ασημινα και ειπε οτι θα βοηθησει,πρεπει πρωτα να μαθω αν οντως πηγε κτηνιατρος να δει το ζωο και να του δωσω το τηλ.
Αν δεν μου δωσει τηλ απο κτηνιατρο μετα δεν ξερω πως θα το χειριστει:/:

Dιαβασε κι εδω για αλογα https://www.stardogs.gr/portal/

Πολυ ομορφο σαιτ!
Ασημινα μηπως εχεις υπ'οψιν σου καποιο σαιτ που να εχε τηλεφωνα απο ιππικους ομιλους μηπως βρουμε και το δικο τους;
Αν παω αυριο και δεν πετυχω κανεναν τι θα κανω;:/:

Τωρα που το σκεφτομαι η Shadowdancer ειπε οτι εχει παει,μαλλον θα εχει και τηλεφωνα τους:up:,ελπιζω να μπορεσει να μας το γραψει αυριο και να παρω κι εγω να μιλησω αλλα κι εσεις ολοι οσοι μπορειτε για να διαμαρτυρηθειτε και να δωσετε το παρον,να ξερουν οτι παρακολουθουνται!;)

ο Λαυντεν δεν ξερει? λογικα εκεινος ξερει. Αν πας εγω σου ειπα καλο ειναι να πας με δικηγορο.
Δες κι εδω

κι εδω

κανουν διασωση

Δεν τον βρισκω,δεν εχει τον ιππικο ομιλο του δημου.
Ο κ Λαιντεν ειπε οταν βρω τηλεφωνο του κτηνιατρου που ειδε το ζωο να του το δωσω.Αν δεν υπηρξε ποτε κτηνιατρος τοτε θα του δωσω τα στοιχεια του ομιλου και του υπευθυνου.Ελα ομως που δεν τα βρισκω:/::rolleyes:.Ελπιζω να τα εχει η shadowdancer...

Πηγα ξανα με τον αδερφο μου σημερα και ο υπευθυνος-ω τι εκπληξη-ελειπε.Μιλησαμε με ολους δουλευουν εκει και ηταν ολοι "καπως" στη αρχη γιατι ηρθαν πιο πριν απο το υγειονομικο(!) να τους παρουν το αλογο για ευθανασια:blink: οπως ειπαν.Επισης μου ειπαν οτι τους εκραξαν και στις εφημεριδες σημερα-μα ποιος με προλαβε;:P-και εχουν εκνευριστει με το ολο θεμα.
Το αλογο δεν το δινουν σε κανεναν οπως λενε και ψαχνουν τροπο να το βοηθησουν.Τηλεφωνο κτηνιατρου δεν ξερουν να μου δωσουν αλλα απ'οτι φανηκε δεν εμπιστευονται αυτους που τους εστειλε ο δημος γιατι συνηθως προτεινει ευθανασια σε τετοιες περιπτωσεις,αν και για το συγκεκριμενο ζωο τους ειπε πως αν γινει εγχειρηση πως θα κοστισει 5000ευρω.:hmm:Ποσο βεβαια που τους φαινεται μεγαλο και δεν νομιζω οτι το διαθετουν.:/:
Τους εξηγησα πως οι κτηνιατροι της Λαρισας δεν ειναι εξειδικευμενοι κι οτι υπαρχουν κτηνιατροι απο Θεσ/κη που μπορουνε να βοηθησουν-τους ξερει ο κ.Λαυντεν.
Το μονο που θελω απο αυτους ειναι να μου δωσουν το ονομα ενος εκ των κτηνιατρων που ειδαν το ζωο για να μιλησει με τον κ.Λαυντεν,να του εξηγησει την εικονα του αλογου και να τους συμβουλεψει-και βοηθησει-για το τι μπορει να γινει γι'αυτο.Εννοειται πως τους ενημερωσα πως αν ο κ.Λαιντεν καταλαβει πως κατι παει στραβα θα κινηθει νομικα.;)Αυτο ειναι κι το πιο ενοχλητικο γι'αυτους.

Απ'οτι καταλαβα οντως το θελουν το αλογο,του παρεχουν τα απαραιτητα,την καταλληλη τροφη κτλ απλα εχουν κολλησει στο οικονομικο και μενει στασιμο το θεμα.Αν ηθελαν να ξεμπερδεψουν με το θεμα θα ειχαν δεχτει να γινει ευθανασια,νομιμα με εντολη του κρατους, και θα ειχε τελειωσει εκει.Αυτοι προσπαθουν με νυχια και δοντια να το κρατησουν ζωντανο παρα το γεγονος οτι δεν τους προσφερει χρηματα στην κατασταση του-κι ουτε προκειται.
Αυριο ειπανε γυρναει το αφεντικο τους κι ειπαν θα παρουν τηλ ειτε εμενα ειτε τον αδερφο μου να μας ενημερωσει.Τους ειπα φυσικα πως αν δεν μας παρουν τηλ θα αναγκαστουμε να ξαναπαμε εκει.Ας ελπισουμε οτι θα παρει τηλ ο υπευθυνος κι οτι θα συνεννοηθουμε επιτελους.
Αν οντως ειναι οικονομικο το θεμα τι γινεται;;;:hmm:

Ο κυηνιατρος που πηγα τον Ραμση αποψε ειναι κι ο ιδιος που εφερε το τραυματισμενο αλογο στον ιππικο ομιλο-οντως το μαζεψαν απο χωριο-θα δωσω το τηλ του στον κ.Λαιντεν να συνεννοηθει μαζι του.

Πηρε ο υπευθυνος τηλ τον αδερφο μου και θελει να βρεθουμε να μιλησουμε,μαλιστα ηταν χαρουμενος που ενδιαφερθηκαμε για το αλογο!!!Πιστευω να τον βρουμε το Σαββατο.:)

Μπράβο Νόνικα αστέρι είσαι.:)

:up::up::up::up::up:
Ο υπευθυνος ειπε οτι συγκινηθηκε απο το ενδιαφερον μας :redface:και μιλησε με το καλυτερο τροπο στον αδερφο μου,μαλιστα ειπε οτι η ολη κακη εντυπωση που εδωσαν οι αλλοδαποι που δουλευουν στα ζωα δεν αντιπροσωπευει αυτον και ευχαριστως να ακουσει τι εχουμε να του πουμε.
Ο κτηνιατρος -που ειναι κι αυτος ιδιοκτητης 4 αλογων-μου επιβεβαιωσε οτι ο συγκεκριμενος κυριος εχει μαζεψει ουκ ολιγες φορες προβληματικα ζωα κι οτι μερικες φορες τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται.
Τωρα θελω να δω αν γινεται κατι για το ποδι του αλογου,ο κ.Λαιντεν θα μας βοηθησει να παρουμε μια πιο εμπειρη γνωμη κι οτι ειναι να γινει θα γινει!:D

:up::up::up::up::up:
Ο υπευθυνος ειπε οτι συγκινηθηκε απο το ενδιαφερον μας :redface:και μιλησε με το καλυτερο τροπο στον αδερφο μου,μαλιστα ειπε οτι η ολη κακη εντυπωση που εδωσαν οι αλλοδαποι που δουλευουν στα ζωα δεν αντιπροσωπευει αυτον και ευχαριστως να ακουσει τι εχουμε να του πουμε.
Ο κτηνιατρος -που ειναι κι αυτος ιδιοκτητης 4 αλογων-μου επιβεβαιωσε οτι ο συγκεκριμενος κυριος εχει μαζεψει ουκ ολιγες φορες προβληματικα ζωα κι οτι μερικες φορες τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται.
Τωρα θελω να δω αν γινεται κατι για το ποδι του αλογου,ο κ.Λαιντεν θα μας βοηθησει να παρουμε μια πιο εμπειρη γνωμη κι οτι ειναι να γινει θα γινει!:D
You rock!:up::up::up:

Μπράβο σου κορίτσι μου.. Οι περισσότεροι έχουνε μάθει να γυρνάνε το κεφάλι αλλού και να προσποιούνται ότι δεν είδανε.. μακάρι ο κόσμος όλος να ήταν όπως εσένα..

Ευγε ευγε πολύ χαιρομαι βαλε και καμμια φωτο να δουμε το αλογακι σου

Παιδια με συγχωρειτε που δεν απαντουσα τοσες μερες αλλα ελειπα σε χωριο και δεν ειχα προσβαση στο ιντερνετ...:(....Παρ'ολα αυτα τηλεφωνο του συγκεκριμενου ομιλου δεν πρεπει να υπαρχει...και μεις ως μαθητες παιρναμε στο κινητο της "προπονητριας" οταν χρειαζομασταν κατι....
Χαιρομαι για την εξελιξη του θεματος και Νονικα συγχαρητηρια για το ενδιαφερον σου και το κουραγιο σου....:up:

Ολα τελεια με το αλογακι!!!:up:
Shadowdancer η εκπαιδευτρια του δημου ειναι οντως τουβλο και μπηκε με μεσον,μου το ειπε ο υπευθυνος εκει:lol:.Αυτος φερνει μια αλλη ομως,δικη του ,που ειναι καλη!:D
Ο κ.Στανισης λοιπον οντως το εσωσε το αλογο απο ενα χωριο αλλα οι αλλοδαποι το ειχανε αφησει να βολοδερνει κι ετσι βρεθηκε αποκλεισμενο κατω απο την γεφυρα.Εκει που ειναι τωρα δεν το πειραζει κανεις,εχει ολα τα ...κομφορ!:up::lol:
Ο κυριος αυτος εχει σωσει κι αλλα ζωα προβληματικα και τη μερα που τον βρηκα ειχε μαζεψει κι ενα χτυπημενο γατακι.Μαλιστα αλογα που κτηνιατροι του ειχαν προτεινει να ευθανατωσει αυτος τα κρατησε και με τον καιρο εγιαναν και τα κραταει αυτος,σαν απλα κατοικιδια.Μου το πιστοποιησε και μια κοπελα που ηταν εκει,ενα απο αυτα τα αλογα ηταν το δικο της.
Μου ειπε οτι με χαρα να μιλησει ο κτηνιατρος του-που τυχαινει να ειναι κι ο δικος μου:D-με τον κ.Λαιντεν και να παρει και μια δευτερη γνωμη για το ζωο απο καποιον ειδικο,αν χρειαζεται εγχειρηση για να γινει καλα θα την κανει,θα μαζεψει τα λεφτα.Αν παλι δεν γινεται τιποτα θα το κρατησει οπως ειναι,απο την στιγμη που το ζωο δεν ποναει θα το αφησει απλα να ζησει την ζωη του.:)
Τα 80 απο τα 120 αλογα του ομιλου ειναι δικα του και τα λατρευει,ειναι ολα αραβανιτικα και μαλιστα μια απο αυτες τις μερες θα μιλησει σε ενα καναλι για αυτα.:happy:
Μου ειπε να παω να βγαλω και φωτο αν το χρειαστει ο κ Λαιντεν για να εχει μια πληρη εικονα του προβληματος.
Πριν φυγω εκανα κ βολτα με ενα πανεμορφο αγγλικο αλογακι,τον Φρεντυ και μου μπηκαν σοβαρες ιδεες να ξεκινησω μαθηματα!!!:lol:
Τελος καλο λοιπον ,ολα καλα!:up::up::up:

Ολα τελεια με το αλογακι!!!:up:
Shadowdancer η εκπαιδευτρια του δημου ειναι οντως τουβλο και μπηκε με μεσον,μου το ειπε ο υπευθυνος εκει:lol:.Αυτος φερνει μια αλλη ομως,δικη του ,που ειναι καλη!:D
Ο κ.Στανισης λοιπον οντως το εσωσε το αλογο απο ενα χωριο αλλα οι αλλοδαποι το ειχανε αφησει να βολοδερνει κι ετσι βρεθηκε αποκλεισμενο κατω απο την γεφυρα.Εκει που ειναι τωρα δεν το πειραζει κανεις,εχει ολα τα ...κομφορ!:up::lol:
Ο κυριος αυτος εχει σωσει κι αλλα ζωα προβληματικα και τη μερα που τον βρηκα ειχε μαζεψει κι ενα χτυπημενο γατακι.Μαλιστα αλογα που κτηνιατροι του ειχαν προτεινει να ευθανατωσει αυτος τα κρατησε και με τον καιρο εγιαναν και τα κραταει αυτος,σαν απλα κατοικιδια.Μου το πιστοποιησε και μια κοπελα που ηταν εκει,ενα απο αυτα τα αλογα ηταν το δικο της.
Μου ειπε οτι με χαρα να μιλησει ο κτηνιατρος του-που τυχαινει να ειναι κι ο δικος μου:D-με τον κ.Λαιντεν και να παρει και μια δευτερη γνωμη για το ζωο απο καποιον ειδικο,αν χρειαζεται εγχειρηση για να γινει καλα θα την κανει,θα μαζεψει τα λεφτα.Αν παλι δεν γινεται τιποτα θα το κρατησει οπως ειναι,απο την στιγμη που το ζωο δεν ποναει θα το αφησει απλα να ζησει την ζωη του.:)
Τα 80 απο τα 120 αλογα του ομιλου ειναι δικα του και τα λατρευει,ειναι ολα αραβανιτικα και μαλιστα μια απο αυτες τις μερες θα μιλησει σε ενα καναλι για αυτα.:happy:
Μου ειπε να παω να βγαλω και φωτο αν το χρειαστει ο κ Λαιντεν για να εχει μια πληρη εικονα του προβληματος.
Πριν φυγω εκανα κ βολτα με ενα πανεμορφο αγγλικο αλογακι,τον Φρεντυ και μου μπηκαν σοβαρες ιδεες να ξεκινησω μαθηματα!!!:lol:
Τελος καλο λοιπον ,ολα καλα!:up::up::up:

Αχχχχ ο Φρεντυ!!!!....:P Τι μου θυμισες τωρα....
Ωραιες εποχες...
Πως και ειναι ακομα εκει?
Θυμαμαι οτι τα περισσοτερα αλογα του ομιλου ηταν απο ιδιωτες και οταν βλεπαν οτι χειροτερευαν αντι να καλυτερεψουν στην εκπαιδευση(γιατι η "προπονητρια " δεν ειχε ιδεα τι επρεπε να κανει) τα περναν απο τον ομιλο...ειχα δει δυο τελεια αλογα να καταστρεφονται...να μετατρεπονται σε αγριμια που δεν δεχοταν ουτε να τα ακουμπας....κριμα για αυτα τα αλογα...ελπιζω οντως να καλυτερεψει η κατασταση εκει περα και να ενδιαφερθουν γι την αναπτυξη του αθληματος που ειναι αιωνες πισω στην Ελλαδα:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back