Επείγον! Ένας καλός κτηνίατρος για νεογέννητο γατάκι! Θέλουμε να επιζήσουμε!

• Thread starter Thread starter melaslog
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ειμαι ζωγραφου. Χτες με το ζορι του εβαλα και ο γιατρος ειπε οτι πηγε στα πνευμονια((( Φοβαμαι να το πιεσω και αλλο. Μηπως να του εκανα καμια ενεση με ορο?
Αλλα παιζει να εγινε αυτο επειδι επαθε και υποθερμια. Τι να πω...
Ναι το εχω χωρια απο τα αλλα.

Δεν ξέρω μα αν πήγαινε στα πνευμόνια, θα πνιγόταν. Περίεργο. Πως την έκανε την διάγνωση τηλεφωνικά ή τον πήγες από εκεί;
Είπαμε, ΖΕΣΤΗ, ΖΕΣΤΗ, ΖΕΣΤΗ. Συνεχώς θερμοφόρα.
ΕΝΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ; Μόνη σου; Δεν νομίζω πως πρέπει να επιχειρήσεις κάτι τέτοιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς είναι το γατάκι; Η υποθερμία πέρασε; Αν ναι, νομίζω ότι σε πρώτη φάση δίνουν ζαχαρόνερο, για να αναπληρωθούν τα υγρά, και μετά γάλα.
Κι εγώ υποψιάζομαι σκουλήκια. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Επείγον! Ένας καλός κτηνίατρος για νεογέννητο γατάκι! Θέλουμε να επιζή

Ναι αλλά 10-12 ημερών μπορεί να πάρει κάτι;
Δεν είναι πολύ μικρό για να έχει τόσα σκουλίκια που να τον εμποδίζουν να φάει;;;;;

Απάντηση: Επείγον! Ένας καλός κτηνίατρος για νεογέννητο γατάκι! Θέλουμε να επιζή

Παιδια χτες το βραδυ πηγαμε στο γιατριο και μας εκανε τις ενεσεις. Υποθεσρμια περασε. Του αλλαζω το μποκαλι πριν καλα κρυωσει. Μιλησα με τον γιατρο παλι σημερα το πρωι, δεχτηκε να μας ξαναδει χωρις πληρωμη αλλα 6-7 το απογευμα.Ειπε ομως οτι πρεπει οποσδποτε να φαει... Το ταισα με σιριγα ινσουλινης, εφαγε με τα χιλια ζορια 2 μλ. Θα προσπαθησω να τον ξανα ταισω σε καμια ωρα...

Μπράβο, μπράβοοοοοοοοο.
Με το καλό, ένα ένα να περάσουν όλα τα προβλήματα.

Κι εγω σκουληκια υποψιαζομαι...προσεξε πολυ με τη συριγγα,υπαρχει κινδυνος να παθει μεγαλη ζημια.Μακαρι να πανε ολα καλα.

Προσέχω παιδία, Σταγονίτσα σταγονίτσα που δίνω.
Για τα σκουλήκια δεν ξέρω... δεν θα έπρεπε πρώτα να έχει σταματήσει να τρώει? Το δικό μου μέχρι και το τελευταίο γεύμα, έτρωγε καλά. 7-10 μλ. την φορά κάθε 4-5 ώρες.

Θα σου πει το απόγευμα ο γιατρός. Εσύ μέχρι τότα φρόντιζε να τρώει μόνο.
Με το καλό.

Oταν το ταιζεις με το ζορι να μην βαζεις πολυ μεσα το μπιμπερο.Ισα να ακουμπαει στη γλωσσιτσα κι αυτο θα το καταπινει.Εστω και αυτο το λιγο ειναι καλο.
Και να το εχεις μπρουμυτα,οχι ανασκελα!

Έφαγε και αλλά 2 μλ. μέσα σε δυο ώρες. Το τελευταίο προσπάθησε να το πιπιλίσει.
Μπρούμυτα είμαστε και κάνουμε περίπου 15 λεπτά να φάμε το ένα μλ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, τα αλλά γατάκια παρόλο που έφαγαν στις 12.00 δείχνουν ανήσυχα, σαν να πεινάμε. Και προσπαθούν συνεχεία να βγουν από το κοντέινερ τους. Μήπως ξέρει κάνεις γιατί?

Οταν πεινάνε, κλαίνε. Οχι βέβαια πως θα περιμένεις να κλάψουν για να τα ταίσεις.
Οταν προσπαθούν να βγουν από την κούτα ....είναι μια χαρά. Εχουν ενέργεια και αυτό είναι το παιχνίδι τους και για να έρθουν κοντά σου.

Τώρα κοιμήθηκαν. Τα ενοχλώ και εγώ… Κάθε τρις και λίγο ελέγχω το νερό μην παγώσει. Αν ξανά ξυπνήσουν θα τους δώσω λίγο φαί και θα τα κρατήσω λίγο αγκαλιά

Το αρρωστούλι κάνει κακά???:/:

Μα δεν εχει φαει τιποτα απο χτες στις 4 το απογευμα... Τωρα ξεκινησα να του δεινω με σιριγα και εφαγε 6 μλ απο τις 11. Τα τσισα του ομως κανει. Και φοβαμαι πολυ οτο θα αφυδατωθει παλι.(((

Έφαγε και αλλά 2 μλ. μέσα σε δυο ώρες. Το τελευταίο προσπάθησε να το πιπιλίσει.
Μπρούμυτα είμαστε και κάνουμε περίπου 15 λεπτά να φάμε το ένα μλ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, τα αλλά γατάκια παρόλο που έφαγαν στις 12.00 δείχνουν ανήσυχα, σαν να πεινάμε. Και προσπαθούν συνεχεία να βγουν από το κοντέινερ τους. Μήπως ξέρει κάνεις γιατί?
Δωσε τους να δεις αν πεινανε κι αλλο.Αν δεν συμβαινει αυτο,τοτε θελουν απλα να βγουνε,να ερθουν πανω σου ή τους λειπει η μαμα τους!Ετσι κανουν και τα νεογεννητακια που εχω κι εγω τωρα,θελουν να βγουνε απο εκει και γατζωνονται απο πανω μου!:D
Και σκουζουνε πολυ τα σκασμενα!Μετα απο λιγο ομως κοιμουνται!Γενικα δεν μενουν και πολυ ξυπνια..

Τα νέα μας είναι κάπως καλύτερα. Πήγαμε σε κτηνίατρο και μας είπε ότι πάμε πολύ καλύτερα. Λέει ότι δεν περίμενε να ξεκινήσει να τρώει και αφού τρώει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει καλά. Αλλά μπορώ να πω ότι δεν κοίταξε και πολύ μονό την θερμοκρασία πηρέ... Και χτες μας έλεγε ότι έχουμε μόλυνση και δεν συμμαζεύετε... Τι να πω αύριο θα πάμε και τα τέσσερα στο ΣΩΖΩ. ΝΑ δούμε τι θα μας πούνε και εκεί. Το γατάκι τρώει 2-3 μ. την φορά ανά 1-1,5 ώρα. Και καθώς του καθάριζα την μουσούδα του μετά το φαγητό το είδα να πιπιλίσει την βρεγμένη γάζα. Έβαλα μια καθαρή στο νερό και του την έδωσα και αυτό το πιπιλάτε λες και ήθελε νεράκι. Προσπάθησα να του δώσω με σύριγγα, αλλά δεν ήθελε. Όποτε το έβρεχα στο νερό και την έδινα. Γενικά πάμε λίγο καλύτερα, αλλά είναι πολύ αδύναμο και έχει χάσει βάρος. Αλλά δεν τα παρατάξει!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back