Επείγον!!! Ήπιε Μπεταντίν

k&ai

Νεοφερμένο μέλος

Ο k&ai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Παιδια ο Φρο πριν απο λίγο ήπιε λίγο Μπεταντιν :confused::confused::confused:(μια σταγόνα.Του πήγε στη μύτη και στο στομα και το΄γλυψε) Είναι επικίνδυνο;πρέπει να κάνω κάτι ;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πω... Έχε το νου σου, αλλά δε νομίζω να πάθει κάτι με μια σταγόνα.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μιλάμε για μα σταγόνα δεν νομίζω να είναι σπουδαίο, μην τρελαίνεσαι. ..Παρακολούθησε τον πάντως λιγάκι!

Δε θα πάθει τίποτα..ο δικός μου έχει γλύψει αρκετές φορές Μπεταντίν (είχε μια πληγή σένα νυχάκι του παλιά και του έβαζα μπεταντίν) και δεν έπαθε τίποτα.

Ουυυυυυυυφ!!!!Ευτυχώς!!!!!!!!!!όντως αυτός καλα φαινεται ...μεσ΄την τρελλή χαρά .Θενκς:):):)

Για μια σταγόνα δε νομίζω. Εμάς ο Νααμάν έχει πιει και ουΐσκι...Έπεσε λιγάκι πάνω του...:lol::lol::lol::lol::lol:

Εδώ γλύφουν το Frontline και είναι ακίνδυνο που στην ουσία είναι παρασιτοκτόνο δηλαδή κατα κάποιο τρόπο εντομοκτόνο και δεν παθαίνουν τίποτα! Θ μου πεις ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να τα βλάψει... Το αλκόολ ξέρω είναι τοξικό. Αλλά έχω δει γάτα στο youtube να πίνει βότκα με λεμόνι:blink::P

καλημερα :) για να παθει κατι απο το betadine θα πρεπει να πιει ολο το μπουκαλι μια σταγονιτσα δεν ειναι τιποτα, μην ξεχνας οτι και οταν βαζουμε στις πληγες ενα μερος περναει και σε ολο τον οργανισμο μεσω της κυκλοφοριας του αιματος και κανεις δεν εχει παθει τιποτα μεχρι στιγμης:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back