Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Η Sailor Moon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
14-09-12
17:48
Καλησπέρα. Πριν καμιά ώρα βρήκα ένα μωρό γατάκι μόνο του κάτω από το σπίτι μου,μέσα στη βροχή να κλαίει κ το μάζεψα σπίτι μου στα ζεστά να ηρεμήσει. Πρέπει να είναι κάπου ενός μήνα κ το ένα ματάκι του κόκκινο κ κλειστό. Λόγω του ότι δεν μπορώ να το κρατήσω πολύ επειδή έχω ήδη ένα γάτο κ διάφορες υποχρεώσεις ώστε να μπορώ να φροντίσω μόνο έναν, θα μπορούσε άραγε κάποιος να το φιλοξενήσει προσωρινά, μέχρι να βρει ένα μόνιμο σπίτι; Θα έδινε μεγάλη χαρά σε αυτή τη ζωούλα. Μένω κέντρο πάτρα κ το τηλέφωνο είναι 6946018229 (whats up).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Tinapandou
Νεοφερμένο μέλος
Η Tinapandou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
22-10-12
02:01
τώρα το είδα... το έχεις ακόμα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
22-10-12
10:12
Tinapandou,παρε τηλεφωνο καλυτερα.Το εχει στο ποστ του.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum