Επείγον!!! Γατάκια με ανορεξία

• Thread starter Thread starter donna11
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

donna11

Νεοφερμένο μέλος

Η donna11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Παιδιά γειά σας.Έχω ένα πρόβλημα με 2 γατάκια περίπου 30-40 ημερών.Η μαμά τους έκανε 5 αλλά τελικά τα κατάφεραν μόνο τα 2.Η μαμά τους δεν έχει γάλα και έτσι τα ταϊζω εγώ με σύριγγα.Το πρόβλημα είναι το εξής.Πρίν 3 μέρες και ενώ είχαν όρεξη και ήταν ζωηρούλια,σταμάτησαν να τρώνε και είναι σαν αναίσθητα.Δεν μπορούν ούτε να νιαουρίσουν.Τα ταϊζω με το ζόρι βάζοντας τους τη σύριγγα πολύ βαθιά και ίσα ίσα που αντιδρούν.Είναι σαν ναρκωμένα.Αν σταματήσω να τα ταϊζω θα πεθάνουν.
Με απασχολεί πάρα πολύ αυτή η αδράνεια.Ντρέπομαι να τα πάω στο γιατρό γιατί,όπως σας είπα,είναι σχεδόν αναίσθητα.Φοβάμαι ότι θα μου πεί ότι τα ταλαιπωρώ προσπαθώντας να τα κρατήσω ζωντανά.
Κάτι που δεν σας είπα είναι ότι είναι η δεύτερη γέννα της μαμάς τους.Και στην πρώτη γέννα δεν έζησε κανένα γατάκι οπότε συμπεραίνω ότι κάτι πρέπει να έχει η γάτα.
Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι να με βοηθήσετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΟΡΕΞΙΑ.

Οπωσδηποτε γιατρο,οσο πιο συντομα γινεται.Και να στειρωσετε τη μανουλα,ειναι κριμα να το περνα κια υτη αυτο καθε φορα,και τα μωρα της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΟΡΕΞΙΑ.

Καλημέρα,
να μην ντρέπεσαι και να τα πας απ΄ευθείας στον γιατρό. Μπορεί να πρέπει να πάρουν κάποιο φάρμακο.
30-40 ημερών πίνουν άνετα από μπιμπερό.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.Πιστεύετε πραγματικά ότι στην κατάσταση που είναι υπάρχει ελπίδα?Αν ναί,να πάω στον κτηνίατρο αμέσως.

Αν δεν τα πας είναι πιο πιθανό να μην τα καταφέρουν. Αν τα πας έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες. Σίγουρο δεν είναι τίποτα, ειδικά με την προιστορία της μάνας και των άλλων.
Εγώ θα τα πήγαινα.

Επειγοντως στο γιατρο.....Στην ηλικια αυτη μπορουν να φανε ακομα και κροκκετουλες οταν ειναι ολα καλα....Δεν ειναι ντροπη καλε να τα πας στο γιατρο.

Οχι κροκέτες,ούτε γαλατάκι δεν μπορούνε να πιούν τα γλυκούλια μου :(
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.Πάω τώρα κιόλας στον κτηνίατρο.

Καλή επιτυχία, περιμένουμε νέα.
Γι αυτό και εγώ δεν είπα για κροκετάκια, να πιούν πρώτα γάλα και μετά, με το καλό, τρώνε κροκετάκια.
Οταν γυρίσεις γράψε μας.

Καλη τυχη,πες μας νεα!;)

Σαφως δεν ειπα να τους δωσει κροκκετες...Ομως ηθελα να τονισω οτι οταν ολα ειναι καλα στην υγεια τους ,μπορουν να φανε ακομα και κροκκετες, στην ηλικια των 30-40 ημερων,,ποσο μαλλον γαλα...Αρα κατι δεν παει καλα και ειναι αμμεση αναγκη να πανε κτηνιατρο.

Οταν επιστρεψεις ,ενημερωσε μας ..

Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον που δείξατε.Δυστυχώς ο αραπούλης μου έφυγε.Τον τάισα και του καθάρισα τα ματάκια του για να πάμε στον γιατρό κι όταν γύρισα εκείνος είχε φύγει.:cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x:
Το μόνο που εύχομαι είναι να μην υπέφερε ο γλυκούλης μου.'Οταν πήγα να τον ταϊσω έκανε έναν ήχο σαν βογγητό...
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να πονούσε γιατί τρελαίνομαι...
Από εκείνη την ώρα κλαίω συνέχεια.Δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν γιατί έχω αρκετά ζώα στην αυλή και όλοι πιστεύουν ότι είναι υπερβολή να στενοχωριέσαι για ένα γατάκι που δεν πρόλαβες καν να το γνωρίσεις.Είμαι σίγουρη,όμως,ότι αν ζούσε ο μικρούλης θα γινόταν ο καλύτερος!
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις απαντήσεις σας.Και να ξέρετε ότι,όλοι εσείς που έχετε ζώα,είστε ευτυχισμένοι άνθρωποι γιατί έχετε γνωρίσει στη ζωή σας την ανιδιοτελή αγάπη.
Να είστε όλοι καλα.

Λυπαμαι,καλο του ταξιδι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back