Με απασχολεί πάρα πολύ αυτή η αδράνεια.Ντρέπομαι να τα πάω στο γιατρό γιατί,όπως σας είπα,είναι σχεδόν αναίσθητα.Φοβάμαι ότι θα μου πεί ότι τα ταλαιπωρώ προσπαθώντας να τα κρατήσω ζωντανά.
Κάτι που δεν σας είπα είναι ότι είναι η δεύτερη γέννα της μαμάς τους.Και στην πρώτη γέννα δεν έζησε κανένα γατάκι οπότε συμπεραίνω ότι κάτι πρέπει να έχει η γάτα.
Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι να με βοηθήσετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Οπωσδηποτε γιατρο,οσο πιο συντομα γινεται.Και να στειρωσετε τη μανουλα,ειναι κριμα να το περνα κια υτη αυτο καθε φορα,και τα μωρα της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα,
να μην ντρέπεσαι και να τα πας απ΄ευθείας στον γιατρό. Μπορεί να πρέπει να πάρουν κάποιο φάρμακο.
30-40 ημερών πίνουν άνετα από μπιμπερό.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Εγώ θα τα πήγαινα.
brigite
Διάσημο μέλος

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.Πάω τώρα κιόλας στον κτηνίατρο.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Γι αυτό και εγώ δεν είπα για κροκετάκια, να πιούν πρώτα γάλα και μετά, με το καλό, τρώνε κροκετάκια.
Οταν γυρίσεις γράψε μας.
moukelis
Επιφανές μέλος

brigite
Διάσημο μέλος
Οταν επιστρεψεις ,ενημερωσε μας ..

Το μόνο που εύχομαι είναι να μην υπέφερε ο γλυκούλης μου.'Οταν πήγα να τον ταϊσω έκανε έναν ήχο σαν βογγητό...
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να πονούσε γιατί τρελαίνομαι...
Από εκείνη την ώρα κλαίω συνέχεια.Δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν γιατί έχω αρκετά ζώα στην αυλή και όλοι πιστεύουν ότι είναι υπερβολή να στενοχωριέσαι για ένα γατάκι που δεν πρόλαβες καν να το γνωρίσεις.Είμαι σίγουρη,όμως,ότι αν ζούσε ο μικρούλης θα γινόταν ο καλύτερος!
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις απαντήσεις σας.Και να ξέρετε ότι,όλοι εσείς που έχετε ζώα,είστε ευτυχισμένοι άνθρωποι γιατί έχετε γνωρίσει στη ζωή σας την ανιδιοτελή αγάπη.
Να είστε όλοι καλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool