Επείγον! Επιθέσεις

• Thread starter Thread starter eleni1410
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

eleni1410

Νεοφερμένο μέλος

Η eleni1410 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
παιδιά φιλοξενώ 2 γάτους στο σπίτι μου...ο ένας είναι 2 ετών περίπου, μόλις στειρώθηκε και τον βρήκα έξω. ο άλλος είναι μικρούλης 5-6 μηνών αστείρωτος.. δεν έχουν έρθει σε επαφή με την πριγκίπισσά μου ακόμα..(την γατούλα μου). Ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους σήμερα και τα αποτελέσματα ήταν δραματικά..:(:(Ο μεγάλος επιτέθηκε!!!!!!!!!και σε μένα...με έγδαρε...:(:(και είναι πολύ ήσυχος κατα τάλλα. Θέλω να τους έχω στον κήπο μου και τους 2 αν δεν βρω σπιτάκι..
αλλά αν είναι έτσι θα αναγκαστώ να επιστρέψω τουλάχιστον τον μεγάλο εκεί που τον βρήκα..και ακόμα δεν έχει έχει έρθει σε επαφή με τα άλλα 3 γατομέλη της οικογένειας..:Pπαιδιά ΣΟΣ !!τι θα κάνω??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρϊξε μια ματιά στο παρακάτω
https://www.mypetz.gr/threads/Δεύτερη-γάτα-στο-σπίτι.219256/

Θέλει μια διαδικασία να έρθουν κάθε γάτα σε επαφή με μια νεα άλλη...
Η εξαίρεση είναι να τα πάνε καλά 2 άγνωστες γατες με την πρώτη.:redface:

Προς το παρόν θα έλεγα να έχεις τον νεο σε άλλο δωμάτιο μόνο του. Και φυσικά ότι λεει και το άρθρο και άλλα παρόμοια θέματα εδώ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back