eleni1410
Νεοφερμένο μέλος
Η eleni1410 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
01-05-10
10:09
παιδιά φιλοξενώ 2 γάτους στο σπίτι μου...ο ένας είναι 2 ετών περίπου, μόλις στειρώθηκε και τον βρήκα έξω. ο άλλος είναι μικρούλης 5-6 μηνών αστείρωτος.. δεν έχουν έρθει σε επαφή με την πριγκίπισσά μου ακόμα..(την γατούλα μου). Ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους σήμερα και τα αποτελέσματα ήταν δραματικά..
Ο μεγάλος επιτέθηκε!!!!!!!!!και σε μένα...με έγδαρε...
και είναι πολύ ήσυχος κατα τάλλα. Θέλω να τους έχω στον κήπο μου και τους 2 αν δεν βρω σπιτάκι..
αλλά αν είναι έτσι θα αναγκαστώ να επιστρέψω τουλάχιστον τον μεγάλο εκεί που τον βρήκα..και ακόμα δεν έχει έχει έρθει σε επαφή με τα άλλα 3 γατομέλη της οικογένειας..
παιδιά ΣΟΣ !!τι θα κάνω??????

Ο μεγάλος επιτέθηκε!!!!!!!!!και σε μένα...με έγδαρε...
και είναι πολύ ήσυχος κατα τάλλα. Θέλω να τους έχω στον κήπο μου και τους 2 αν δεν βρω σπιτάκι..αλλά αν είναι έτσι θα αναγκαστώ να επιστρέψω τουλάχιστον τον μεγάλο εκεί που τον βρήκα..και ακόμα δεν έχει έχει έρθει σε επαφή με τα άλλα 3 γατομέλη της οικογένειας..
παιδιά ΣΟΣ !!τι θα κάνω??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
01-05-10
11:50
Ρϊξε μια ματιά στο παρακάτω
https://www.mypetz.gr/threads/Δεύτερη-γάτα-στο-σπίτι.219256/
Θέλει μια διαδικασία να έρθουν κάθε γάτα σε επαφή με μια νεα άλλη...
Η εξαίρεση είναι να τα πάνε καλά 2 άγνωστες γατες με την πρώτη.
Προς το παρόν θα έλεγα να έχεις τον νεο σε άλλο δωμάτιο μόνο του. Και φυσικά ότι λεει και το άρθρο και άλλα παρόμοια θέματα εδώ.
https://www.mypetz.gr/threads/Δεύτερη-γάτα-στο-σπίτι.219256/
Θέλει μια διαδικασία να έρθουν κάθε γάτα σε επαφή με μια νεα άλλη...
Η εξαίρεση είναι να τα πάνε καλά 2 άγνωστες γατες με την πρώτη.

Προς το παρόν θα έλεγα να έχεις τον νεο σε άλλο δωμάτιο μόνο του. Και φυσικά ότι λεει και το άρθρο και άλλα παρόμοια θέματα εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool