Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
6972359502
ψαχνουν για μονιμο σπιτακι αλλα λογω ελλειψης χρονικου περιθωριου προηγειται η αμεση φιλοξενια
4 εβδομαδων περιπου
Παρακαλω προωθειστε οπου μπορειτε!!!
Αθηνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσο μηνων ειναι,εχουμε πληροφοριες η να παρω στο τηλ?
melaslog
Δραστήριο μέλος
Είσαι εσύ μία!!!!!!!!!!Κουκλάκια είναι. Δεν στέλνεις στον μπεζεδομπαμπά (megalog) μήνυμα που σκεφτόταν να φιλοξενήσει ένα γατάκι?
Θα τα δείξω αργότερα στην γυναίκα μου. Θα λαλήσω.
Διευκρίνηση: Τα γατάκια είναι 4 εβδομάδων ή ζητείται φιλοξενία 4 εβδομάδων;
Λίγες ακόμα πληροφορίες για τα μικρά;
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
πωπω...τι καλο αυτο το μαυρακιιιιι....σε αυτην την ηλικια σε ολα τα γατακια τα ματακια ειναι μπλε?
ποσο μηνων ειναι,εχουμε πληροφοριες η να παρω στο τηλ?
Αυτό το κόβω να μένει με το μπλε μάτι αλλά και να μην μείνει είναι πανέμορφο.
Είσαι εσύ μία!!!!!!!!!!
Θα τα δείξω αργότερα στην γυναίκα μου. Θα λαλήσω.
Διευκρίνηση: Τα γατάκια είναι 4 εβδομάδων ή ζητείται φιλοξενία 4 εβδομάδων;
Λίγες ακόμα πληροφορίες για τα μικρά;
Χεχε αφού έχω πιάσει τον παλμό σου ψήνεσαι. Άσε που δεν θα το μετανιώσεις. Έτσι έκανα την δύσκολη εγώ και τώρα τρελαίνομαι να τα βλέπω να παίζουν. Άσε που τα 2 είναι σαν 1 μετά δυσκολεύει λίγο

Τα γατάκια είναι 4 εβδομάδων και ζητείται από ότι διάβασα και εδώ και στο ίντερνετ φιλοξενία γιατί θα τα βγάλουν στον δρόμο σαν αδεσποτάκια.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό το κόβω να μένει με το μπλε μάτι αλλά και να μην μείνει είναι πανέμορφο.
Χεχε αφού έχω πιάσει τον παλμό σου ψήνεσαι. Άσε που δεν θα το μετανιώσεις. Έτσι έκανα την δύσκολη εγώ και τώρα τρελαίνομαι να τα βλέπω να παίζουν. Άσε που τα 2 είναι σαν 1 μετά δυσκολεύει λίγο
Τα γατάκια είναι 4 εβδομάδων και ζητείται από ότι διάβασα και εδώ και στο ίντερνετ φιλοξενία γιατί θα τα βγάλουν στον δρόμο σαν αδεσποτάκια.
ακριβως...
Το μπλε ειναι το βαθος του ματιου σε ολα τα γατακια της ηλικιας αυτης, οπως και στους ανθρωπους, δεν μπορουμε να ξερουμε τι χρωμα θα ειναι το μονιμο
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κat ολα τα γατακια που προωθεις ειναι πανεμορφα!Που τα βρισκεις τα ατιμα?
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω πω το μαυρακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ...οχι πως το πορτοκαλενιο παει πισω! Πως τις βγαζετε αυτες τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο βρε παιδια?
Κat ολα τα γατακια που προωθεις ειναι πανεμορφα!Που τα βρισκεις τα ατιμα?
Απλα τα κανω ενα μπανακι πριν τα βγαλω φωτογραφια...Ολα μπορουν να βγουν ωραια αν ειναι σωστος ο φωτισμος κλπ...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πρεπει να εχεις και πολυ καλη φωτογραφικη ομως...(και καλα μοντελα)Απλα τα κανω ενα μπανακι πριν τα βγαλω φωτογραφια...Ολα μπορουν να βγουν ωραια αν ειναι σωστος ο φωτισμος κλπ...
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο ασπροκανελης κουκλος βρηκε σπιτακι? (αδυναμιες ειναι αυτες
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ειναι κριμα να βερθουν στο δρομο!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool