Επείγον - Θα βρεθούν στο δρόμο πάρα πολύ σύντομα!!!

• Thread starter Thread starter Kat_
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kat_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

6972359502

ψαχνουν για μονιμο σπιτακι αλλα λογω ελλειψης χρονικου περιθωριου προηγειται η αμεση φιλοξενια
4 εβδομαδων περιπου

Παρακαλω προωθειστε οπου μπορειτε!!!
Αθηνα

22-1.jpg

223.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλάκια είναι. Δεν στέλνεις στον μπεζεδομπαμπά (megalog) μήνυμα που σκεφτόταν να φιλοξενήσει ένα γατάκι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω...τι καλο αυτο το μαυρακιιιιι....σε αυτην την ηλικια σε ολα τα γατακια τα ματακια ειναι μπλε?
ποσο μηνων ειναι,εχουμε πληροφοριες η να παρω στο τηλ?

Κουκλάκια είναι. Δεν στέλνεις στον μπεζεδομπαμπά (megalog) μήνυμα που σκεφτόταν να φιλοξενήσει ένα γατάκι?
Είσαι εσύ μία!!!!!!!!!!
Θα τα δείξω αργότερα στην γυναίκα μου. Θα λαλήσω.

Διευκρίνηση: Τα γατάκια είναι 4 εβδομάδων ή ζητείται φιλοξενία 4 εβδομάδων;
Λίγες ακόμα πληροφορίες για τα μικρά;

πωπω...τι καλο αυτο το μαυρακιιιιι....σε αυτην την ηλικια σε ολα τα γατακια τα ματακια ειναι μπλε?
ποσο μηνων ειναι,εχουμε πληροφοριες η να παρω στο τηλ?

Αυτό το κόβω να μένει με το μπλε μάτι αλλά και να μην μείνει είναι πανέμορφο.

Είσαι εσύ μία!!!!!!!!!!
Θα τα δείξω αργότερα στην γυναίκα μου. Θα λαλήσω.

Διευκρίνηση: Τα γατάκια είναι 4 εβδομάδων ή ζητείται φιλοξενία 4 εβδομάδων;
Λίγες ακόμα πληροφορίες για τα μικρά;

Χεχε αφού έχω πιάσει τον παλμό σου ψήνεσαι. Άσε που δεν θα το μετανιώσεις. Έτσι έκανα την δύσκολη εγώ και τώρα τρελαίνομαι να τα βλέπω να παίζουν. Άσε που τα 2 είναι σαν 1 μετά δυσκολεύει λίγο:)
Τα γατάκια είναι 4 εβδομάδων και ζητείται από ότι διάβασα και εδώ και στο ίντερνετ φιλοξενία γιατί θα τα βγάλουν στον δρόμο σαν αδεσποτάκια.

Αυτό το κόβω να μένει με το μπλε μάτι αλλά και να μην μείνει είναι πανέμορφο.

Χεχε αφού έχω πιάσει τον παλμό σου ψήνεσαι. Άσε που δεν θα το μετανιώσεις. Έτσι έκανα την δύσκολη εγώ και τώρα τρελαίνομαι να τα βλέπω να παίζουν. Άσε που τα 2 είναι σαν 1 μετά δυσκολεύει λίγο:)
Τα γατάκια είναι 4 εβδομάδων και ζητείται από ότι διάβασα και εδώ και στο ίντερνετ φιλοξενία γιατί θα τα βγάλουν στον δρόμο σαν αδεσποτάκια.

ακριβως...
Το μπλε ειναι το βαθος του ματιου σε ολα τα γατακια της ηλικιας αυτης, οπως και στους ανθρωπους, δεν μπορουμε να ξερουμε τι χρωμα θα ειναι το μονιμο

εμειναν καθολου με την μανουλα τους?

παιδιά θέλω κι εγω μωράαααααααααακι...ουφ πρέπει να πείσω την αδερφή μου να παρουμε αδερφάκι στο Σαπφουδάκι....

Πω πω το μαυρακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ...οχι πως το πορτοκαλενιο παει πισω! Πως τις βγαζετε αυτες τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο βρε παιδια?
Κat ολα τα γατακια που προωθεις ειναι πανεμορφα!Που τα βρισκεις τα ατιμα?

αχ το μαυρο με τρελανε!!!!οχι οτι και το πορτακαλακι δεν ειναι κουκλακι!!!!!!πωπω σκεφτομε να παρω αδερφακι στον berlioz και την alice!!!!!!

Πω πω το μαυρακι ειναι ΟΝΕΙΡΟ...οχι πως το πορτοκαλενιο παει πισω! Πως τις βγαζετε αυτες τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο βρε παιδια?
Κat ολα τα γατακια που προωθεις ειναι πανεμορφα!Που τα βρισκεις τα ατιμα?

Απλα τα κανω ενα μπανακι πριν τα βγαλω φωτογραφια...Ολα μπορουν να βγουν ωραια αν ειναι σωστος ο φωτισμος κλπ...

Απλα τα κανω ενα μπανακι πριν τα βγαλω φωτογραφια...Ολα μπορουν να βγουν ωραια αν ειναι σωστος ο φωτισμος κλπ...
Πρεπει να εχεις και πολυ καλη φωτογραφικη ομως...(και καλα μοντελα)

τι εγινε τελικα με τα ψιψινια???

βρεθηκε φιλοξενια για τα μωρα? αποπαρασιτωση εχει γινει?

Τα γατακια που εμειναν ειναι 8...τα υπολοιπα σταθηκαν τυχερα...Δυστυχως αν δεν βρεθει κατι για τα 8 θα βγουν στον δρομο...

νομιζα ηταν τα 2 της φωτο..δν καταλαβα καλα:redface: ο ασπροκανελης κουκλος βρηκε σπιτακι? (αδυναμιες ειναι αυτες:P)

νομιζω οτι η αγγελια μπορει να κλειδοθει αφου η ΚΑΤ_ ανοιξε διαφορετικα θεματα για τα γατακια.Σωστα?

Γιατι να κλειδωθει? αλλα 8 γατακια ιδια με της φωτογραφιας και παρομοια θα βρεθουν στον δρομο, και απλα τα 2 της φωτογραφιας ψαχνουν μονιμο σπιτι.Το θεμα αυτο ειναι για τα γατακια που βρισκονται εξω ηδη και θα γινουν αδεσποτα συντομα

σορρυ λαθος μου:redface:

Μπορω μα φιλοξενησω ενα γατακι οσπου να βρεθει σπιτι.
Ειναι κριμα να βερθουν στο δρομο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back