nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
22-07-10
22:36
Καλησπερα κοριτσια (και αγορια
) μια φιλη ειχε ενα εκτακτο περιστατικο με τη γατουλα της στη θασο και ψαχνει εκει καποιον κτηνιατρο (κατα προτιμηση προς λιμενα), δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ, αν γνωριζει κανεις καποιον εκει θα μας βοηθησει παρα πολυ!! ευχαριστω εκ των προτερων
) μια φιλη ειχε ενα εκτακτο περιστατικο με τη γατουλα της στη θασο και ψαχνει εκει καποιον κτηνιατρο (κατα προτιμηση προς λιμενα), δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ, αν γνωριζει κανεις καποιον εκει θα μας βοηθησει παρα πολυ!! ευχαριστω εκ των προτερωνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
22-07-10
23:13
ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ ΜΩΥΣΗΣ
Μεγάλος Πρίνος - Θάσου, 64010 - Καβάλας
Τηλ. 2593071015
Βρήκα αυτό και συνεχίζω.
Και για Καβάλα
https://www.xo.gr/default.aspx?pid=2...ιατρεία και Κτηνιατρικές Κλινικές&&catID=3575
Μεγάλος Πρίνος - Θάσου, 64010 - Καβάλας
Τηλ. 2593071015
Βρήκα αυτό και συνεχίζω.
Και για Καβάλα
https://www.xo.gr/default.aspx?pid=2...ιατρεία και Κτηνιατρικές Κλινικές&&catID=3575
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
23-07-10
01:13
Απάντηση: Επείγον!!! Καμία πρόταση??
thanks! κι εγω μονο αυτον βρηκα, αν δε βρεθει κατι εκει θα τη φερει θεσσαλονικη αυριο ουτως η αλλως.
thanks! κι εγω μονο αυτον βρηκα, αν δε βρεθει κατι εκει θα τη φερει θεσσαλονικη αυριο ουτως η αλλως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum