Επείγον!!! Μαμά με γατάκια

Tolis Sketos

Νεοφερμένο μέλος

Ο Tolis Sketos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπερα.Χτες βρεθηκε στην οδο Ζηνωνος 30 στην Ομονοια μια μαμα-γατα με 5 μωρα γατακια με κλειστα ματακια,διπλα σε αφετηρια λεωφορειου.Την πηραμε εγω και μια κοπελα απο εκει γιατι κυνδινευε απο πολλους και διαφορους λογους και φιλοξενητε για το Σαββατοκυριακο απο κτηνιατρο,αλλα απο Δευτερα δεν εχουμε που να παμε τη μαμα με τα μικρα και δε γινετε να ξαναγυρισουν στον δρομο...Καμια ιδεα?Εγω δεν μπορω να τα κρατησω γιατι εχω σκυλους και η κοπελα εχει ηδη 6 γατες. Βοηθεια καλοι μου ανθρωποι!!!!Τηλ επικοινωνιας μαζι μου:694 688 5240.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτο,αγγελιες σε πετ σοπ και σε αλλα sites σαν αυτα:
https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=949126&postcount=14
Ειναι πολυ μικρο το χρονικο περιθωριο,και υπαρχουν ενα σωρο γατες με μικρα και μικρα πεταμενα σε καδους που φιλοξενουνται.Δε μπορειτε να τη βαλετε εστω σε μια αποθηκουλα ή σε ενα δωματιο ωσπου να μεγαλωσουν τα μικρα για να δοθουν για υιοθεσια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

EΠΕΙΓΟΝ!!!

Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα φιλε Moukelis.Εγω μενω σε πολυκατοικια και εχω 2 σκυλους.Η κοπελα μεν εχει αυλη αλλα εχει ηδη 6 γατες και δε μπορει να παρει κι αλλες.Απο Δευτερα πρεπει να βρουμε καπου να πανε η μαμα και τα μωρα γατακια.Δυστηχως μονο για το Σαββατοκυριακο μπορουσε να τα κρατησει η κτηνιατρος...Βοηθεια καλοι μου ανθρωποι!

Τουλαχιστον βρειτε καποιον κτηνιατρο να φιλοξενει επι πληρωμη.Ουτε καν ενα μπανιο δεν υπαρχει να μεινει η γατουλα μεχρι να βρεθει μια λυση;Κι αν δε βρεθει κατι μεσα σε δυο εικοσοτετραωρα τι θα την κανετε;

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

Φιλε ανηκω σε μια ομαδα εθελοντων για τα αδεσποτα.Την"Ενωση Ενεργων Φιλοζωων(ειναι γκρουπ στο φεισμπουκ)και εχουμε ηδη καμποσα αδεσποτα σκυλακια σε πανσιον και τα οικονομικα μας δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατα....Προσωπικα περνω απο την δουλεια μου 650Ε και εχω και τα εξοδα του ενος απο τους δυο μου σκυλους,ο οποιος εχει καλαζαρ και κανει θεραπεια.Κοινως δεν περισσευει σαλιο.Δεν μπορω να τα παρω στο διαμερισμα,γιατι μενω με τους δικους μου,οι οποιοι δεν θελουν ζωακια στο διαμερισμα.Και οι σκυλοι μου ειναι στο εξοχικο στη Λουτσα.Η κοπελα εχει ηδη 6 γατες και δε μπορει να αναλαβει επιπλεον γατες.Οσο για αυτο που ρωτας θελω να ελπιζω πως κατι θα βρεθει.Θετικη σκεψη λοιπον!

Ελπίζω να έχετε βάλει παντού αγγελία, ίσως και μία φώτο να βοηθούσε, γιατί έχουμε πήξει!! (οπως θα ξέρεις....:redface:)
ΕΔΩ ένα λίνκ με κάποια άλλα σίτες κλπ.

Καλή τύχη και απο μένα.

Θα το εχω υποψην μου μπας και βρω κανεναν που να μπορει να τα φιλοξενησει αν και ειναι πολυ μικρο το χρονικο διαστημα... Δεν ξερετε κανεναν αλλο κτηνιατρο που ισως να μπορουσε να τα φιλοξενησει για λιγο ακομα καιρο??(μερικες μερες):/: Προς το παρον αν ειναι βαλτε αγκελιες σε ολα τα Sites και ποιος ξερει μπορει να βρεθει και κανενας εγκαιρως....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back