konstans
Περιβόητο μέλος
Θα δούμε τότε τι θα μας πει η γιατρός το απόγευμα
.Και Δώρα, όχι, δεν σε συγχωρούμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι καλέ, και σε μπωλάκι μπορείς να το βάλεις το νερό, κοίτα όμως να 'ναι σταθερό για να μην αναποδογυρίσει και να είναι από κάποιο υλικό που αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες, γιατί το νερό θα πρέπει να 'ναι σχεδόν βραστό για να βγάζει ατμούς.Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2261386:Αλικη μολις σου απαντησα στο πμ. Αυτο με το κατσαρολακι μου αρεσει πολυ σαν ιδεα.Κατσαρολακι εχω ομως?
Ισως και σε ενα μπωλ να γινεται η δουλεια. Βιξ εννοεις την κρεμουλα για εντριβη ετσι? Που εχει μενθολ πως διαολο το λενε.
Το vicks, ναι, αυτό είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα το αφησω να ηρεμησει λιγο ακομα, και μετα παω να το βασανισω παλι
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!
Και πανω απο ολα την Κωνσταντινα, που εχει κανει τον ταξιτζη και οχι μονο, τοσες φορες για μενα και τα γατια μου
Να'σαι καλα, πραγματικα. Τωρα ειδα τα μηνυματα σου παρεπιπτοντως 
natalouko
Επιφανές μέλος

Αφού έπεσε στα χέρια σου Αφροδίτη, μια χαρά θα γίνει!!!

Hlianna
Διάσημο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά στον γατουλινάκο!!!Αφού έπεσε στα χέρια σου Αφροδίτη, μια χαρά θα γίνει!!!
![]()
Να'σαι καλα Ναταλια μου!

ναι ηταν πολυ δημοκρατικες οι διαδικασιες της αφροδιτης τι να σας πω..αλλα επειδη φευγει το σαββατο το ενα μωρο παλι 3 θα εχω..αλλιως με 4 δεν ξερω αν θα την παλευα..απλα θελω να δειτε αν μπορει να κολλησει κατι το ενα το αλλο γιατι ο πρινς κολλησε και ειμαι να σκασω..βεβαια τα 2 μωρα σταματανε κυριακη αντιβιωση και ο πρινς την αλλη τεταρτη..
Χιιιιχιχιχι
Θα τα τσεκαρω ολα Ηλιαννα μου, μην ανησυχεις. Βιμπραμικιν και Τομπραντεξ τους δινεις ειπαμε, ε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Ηλιάννα θα δούμε τι θα μας πει η γιατρός το απόγευμα και πότε θα είναι το γατί έτοιμο να ταξιδέψει, μιας και, χωρίς να το έχω δει, φαντάζομαι ότι θα πρέπει πρώτα να πάρει λίγο τα επάνω του και ύστερα να σου έρθει.
Hlianna
Διάσημο μέλος
τα 2 εχουν σταματησει το κολυριο..το αλλο θα παρει tobrex απο σημεραΑρχική Δημοσίευση από みことftw;2261454:Να'σαι καλα Ναταλια μου!
ΧιιιιχιχιχιΘα τα τσεκαρω ολα Ηλιαννα μου, μην ανησυχεις. Βιμπραμικιν και Τομπραντεξ τους δινεις ειπαμε, ε?

θα δουμε πως θα γινει..εγω πεμπτη θα ανεβω αθηνα και θα φυγω τριτη..και μαλλον θα ανεβασω τα 2 γατια πανω γιατι δεν ξερω αν η εβελυν θα μπορει να ερχεται να τα βλεπει και να δινει αντιβιωση..αν γινει ετσι τοτε θα μπορω να το παρω τριτη γιατι η μανα μου θα φρικαρει αν της παω 3 γατια στο σπιτι..Αφροδίτη δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς, όταν μπορώ να βοηθήσω γιατί να μην το κάνω;
Ηλιάννα θα δούμε τι θα μας πει η γιατρός το απόγευμα και πότε θα είναι το γατί έτοιμο να ταξιδέψει, μιας και, χωρίς να το έχω δει, φαντάζομαι ότι θα πρέπει πρώτα να πάρει λίγο τα επάνω του και ύστερα να σου έρθει.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφροδίτη δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς, όταν μπορώ να βοηθήσω γιατί να μην το κάνω;
Ε, δεν το βλεπουν ολοι ετσι Κωνσταντινα μου, δυστυχως.
Βλεπεις τι γινεται με τα αδερφια μου. Το ευχαριστω επιβαλεται. Ξερω οτι δεν εχει να κανει με μενα, αλλα με το γατακι, αλλα και παλι αυτο που κανεις το εκτιμω πολυ. Δεν μου λες, η κτηνιατρος εχει και μαγαζι στο ιατρειο της? Θα μπορεσω να παρω απο εκει καποια ρικοβερι κονσερβα?
Αλλιως στον γυρισμο κανουμε μια σταση σε κανα πετ σοπ να παρω ισως και μια αλοιφη πολυβιταμινουχα, οτι μας πει η κτηνιατρος. Αν μπορεις κρατα και το σπρευ το φροντλαιν οταν ερθεις 
Hlianna
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2261467:Ε, δεν το βλεπουν ολοι ετσι Κωνσταντινα μου, δυστυχως.Βλεπεις τι γινεται με τα αδερφια μου. Το ευχαριστω επιβαλεται. Ξερω οτι δεν εχει να κανει με μενα, αλλα με το γατακι, αλλα και παλι αυτο που κανεις το εκτιμω πολυ. Δεν μου λες, η κτηνιατρος εχει και μαγαζι στο ιατρειο της? Θα μπορεσω να παρω απο εκει καποια ρικοβερι κονσερβα?
Αλλιως στον γυρισμο κανουμε μια σταση σε κανα πετ σοπ να παρω ισως και μια αλοιφη πολυβιταμινουχα, οτι μας πει η κτηνιατρος. Αν μπορεις κρατα και το σπρευ το φροντλαιν οταν ερθεις
![]()
εγω δινω την KITT' BOOST της altavet νομιζω και πραγματικα κανει εκπληκτικη δουλεια..
konstans
Περιβόητο μέλος
Ντον'τ γουορι, θα τα κανονίσουμε όλα.Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2261467:Ε, δεν το βλεπουν ολοι ετσι Κωνσταντινα μου, δυστυχως.Βλεπεις τι γινεται με τα αδερφια μου. Το ευχαριστω επιβαλεται. Ξερω οτι δεν εχει να κανει με μενα, αλλα με το γατακι, αλλα και παλι αυτο που κανεις το εκτιμω πολυ. Δεν μου λες, η κτηνιατρος εχει και μαγαζι στο ιατρειο της? Θα μπορεσω να παρω απο εκει καποια ρικοβερι κονσερβα?
![]()
Να δούμε τι θα μας πει η κτηνίατρος και βλέπουμε
.Και ασφαλώς έχει να κάνει ΚΑΙ με εσένα, γιατί αν ήσουν καμιά αχώνευτη δεν ξέρω αν θα το έκανα με την ίδια θέληση(να πω την αμαρτία μου
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ντον'τ γουορι, θα τα κανονίσουμε όλα.
Να δούμε τι θα μας πει η κτηνίατρος και βλέπουμε.
Και ασφαλώς έχει να κάνει ΚΑΙ με εσένα, γιατί αν ήσουν καμιά αχώνευτη δεν ξέρω αν θα το έκανα με την ίδια θέληση(να πω την αμαρτία μου).

Δειτε τι με βοηθατε να σωσω

(αγνοηστε που στην αρχη σας δειχνω το τζην μου, κοιτουσα το γατι και οχι την οθονη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Αφροδίτη είναι ληθαργικό;

natalouko
Επιφανές μέλος
!!!

Μια χαρά θα γίνει και θα βρει και το καλύτερο σπίτι!!!

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα μας πει η γιατρος. Ληθαργικο δεν το λες Κωνσταντινα μου, ηταν πολυ ταλαιπωρημενο, του εδωσα κι αλλη κονσερβα τωρα, το αφησα εξω και εχει ξεσηκωσει τον κοσμο. Ειναι πολυ καλουλι, θα το δεις. Πρεπει να φυγω τωρα, θα σε παρω αν προκυψει κατι, αλλα αν δεν σε παρω, κατα τις 6 περνα να με παρεις, οκ? Φιλια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Και του Πορδίτσου μου τα μάτια έτσι ακριβώς ήταν (και είναι ακόμα, δεν γίνεται κάτι γι' αυτό
), γαλακτερά όπως λες. Κάπως σαν να έχει καταρράκτη. Βλέπει πάντως, αν και όχι καλά. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι έχει χάσει το ματάκι του εντελώς.Πες μας τα νέα όταν γυρίσετε απ'τη γιατρό, ε;
Είναι γλύκας πάντως

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool