moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
200 ευρώ κοστίζει τελικά?
Oχι, 150 ευρω θα ειναι το κοστος της επεμβασης, αν δεν μου βαλει και κανενα εξτρα, που δεν φανταζομαι.
Σας ευχαριστω ολους, ακομα και αν δεν μπορειτε να στηριξετε οικονομικα, η ψυχολογικη υποστηριξη σημαινει πολλα για μενα
Καλη τυχη στην μικρη Μιλλενια
Θα μπω μολις μπορεσω να σας ενημερωσω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
..να μας πεις νεα μολις γυρισεις..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω αν η Κωνσταντίνα έχει πάρει άλλα pm, εγώ έχω πάρει 1 μέχρι στιγμής . Αφροδίτη αύριο πιστέυω να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα τι ποσό συγκεντρώνεται για την μικρή.
moukelis
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Καλή ανάρρωση στην μικρούλα!!

Terifique
Δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
).Όσο για τα χρήματα, παιδιά, αν βάλουμε από έναν καφέ ο καθένας, θα μαζευτούνε για πλάκα (και θα 'χει και περίσσευμα η Μιλλένια για να τα φάει κονσέρβες
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Όσο για τα χρήματα, παιδιά, αν βάλουμε από έναν καφέ ο καθένας, θα μαζευτούνε για πλάκα (και θα 'χει και περίσσευμα η Μιλλένια για να τα φάει κονσέρβες)
Σωστή !
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Βούλα, να πάτε να κάνετε ενημέρωση στο βιβλιάριο

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Καρδούλα μου, ευτυχώς γιατί την είχα πολύ έννοια. Τελικά 150 ? πήρε ?
Δεν ξέρω αν η Κωνσταντίνα έχει πάρει άλλα pm, εγώ έχω πάρει 1 μέχρι στιγμής . Αφροδίτη αύριο πιστέυω να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα τι ποσό συγκεντρώνεται για την μικρή.
150 ευρω μου πηρε τελικα, ναι. Σιγουρα αυριο θα ξερουμε καλυτερα τι ποσο θα μαζευτει

Μπράβο, μπράβο!! Καλή ανάρρωση τώρα στη μικρούλα (αν είναι όντως τόσο διαόλι, λογικά δεν θα της πάρει και πολύ).
Όσο για τα χρήματα, παιδιά, αν βάλουμε από έναν καφέ ο καθένας, θα μαζευτούνε για πλάκα (και θα 'χει και περίσσευμα η Μιλλένια για να τα φάει κονσέρβες)
Ειχα ξαπλωσει να κοιμηθω λιγο, και μολις σηκωθηκα να της βαλω λιγο το αεροθερμο να την ζεστανει, ακουω λιγη λιγη γκρινια και λεω ξυπνησε το μωρο μου
Και οντως, την εβγαλα απο την γατοφορο και την εβαλα στο κρεβατι αναμεσα σε μενα και στο αγορι μου, ειναι ακομα λιγο λιγο σαν χαμενη, αλλα χουρχουρισε με το που την εβγαλα.
Ο Μικοτο πεταχτηκε σαν την τσουτσου και πηγε να τη γλειψει στο κεφαλακι και εφαγε σουτ απο το αγορι μου
Θα σας βγαλω φωτογραφιες να δειτε ποσο γλυκια ειναι, εντωμεταξυ εχει κατι ριγες στο προσωπο της και δεν φαινεται που ειναι η ριγα και που το ραμμενο ματι 
Οσον αφορα τα χρηματα, εφτασα στο σημειο να ζητησω βοηθεια με την εγχειρηση, αλλα δεν ειναι οτι δεν εχω ηδη πληρωσει παρα πολλα, πολυ περισσοτερα απο οσα αντεχω οικονομικα
Ακομα και αν μαζευτει κανενα φραγκο παραπανω, θα παει στα εξοδα της Μιλλενιας. Γι'αυτο ελπιζω στην βοηθεια οποιου μπορει και θελει. Και σας ευχαριστω ολους! Καλη αναρρωση στην μπεμπα μας! 
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
η γατοοικογένεια όλα τα καταφέρνει....!!!!! τι 7 ζωές τι 9....
Τι ενα ματι, τι δυο εν προκειμενω

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2280918:Οσον αφορα τα χρηματα, εφτασα στο σημειο να ζητησω βοηθεια με την εγχειρηση, αλλα δεν ειναι οτι δεν εχω ηδη πληρωσει παρα πολλα, πολυ περισσοτερα απο οσα αντεχω οικονομικαΑκομα και αν μαζευτει κανενα φραγκο παραπανω, θα παει στα εξοδα της Μιλλενιας. Γι'αυτο ελπιζω στην βοηθεια οποιου μπορει και θελει. Και σας ευχαριστω ολους! Καλη αναρρωση στην μπεμπα μας!
![]()
Θα πω την άποψή μου κι ας το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει.
Πρώτα από όλα, δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός έτσι για να εξηγούμαστε. Αλλά όταν βλέπω νέα παιδιά όπως η Αφροδίτη στην συγκεκριμένη περίπτωση, να ασχολούνται έτσι με ένα αδεσποτάκι που βρέθηκε μπροστά τους πραγματικά συγκινούμαι και πιστεύω ότι υπάρχει έστω και μια μικρή ελπίδα να αλλάξει κάτι σε αυτή την σάπια κοινωνία.
Αυτόματα στην θέση της Αφροδίτης και της κάθε Αφροδίτης σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν η κόρη μου. Που αν η κόρη μου σπούδαζε σε κάποια άλλη πόλη και εγώ έστελνα π.χ 500 ? για να βγάλει τον μήνα, δεν θα 'ξερε από που να κόψει για να τα βγάλει πέρα.
Όταν λοιπόν ο καθένας σκύβει με τόση προσπάθεια πάνω από ένα πλάσμα, μάλλον οφείλουμε ως μεγαλύτεροι να βοηθήσουμε στο μέτρο που μπορεί ο καθένας. Όλοι μας έχουμε προβλήματα και σε κανένα δεν περισσεύει τίποτα το γνωρίζω πολύ καλά γιατί όλοι μας έχουμε όχι μόνο τα γατιά του σπιτιού μας αλλά και τα αδέσποτα που φροντίζει ο καθένας μας.
Το να λέμε ευχές του στυλ όλα θα πάνε καλά κλπ, χωρίς να μπαίνουμε στον κόπο να δίνουμε έστω 5 ευρώ από το υστερημά μας, το κόστος ενός καφέ που είπε και η Αλίκη για μένα είναι απαράδεκτο.
Στην θέση της Αφροδίτης αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Κάποιος άλλος από μας μπορεί να βρει ένα ζώο κτυπημένο, τραυματισμένο, ζώο που να χρειαστεί την οποιαδήποτε επέμβαση. Αναρωτιέμαι αυτός που δεν έχει βάλει ποτέ το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει κάποιον με τι μούτρα θα βγει να ζητήσει την βοήθεια των άλλων.
Τέλος πάντων, γενικά τα παίρνω στο κρανίο με κάτι τέτοια.. Αυτό που εύχομαι πάνω από όλα, η υγεία της μικρής να πάει καλά και να βρεθεί ένα καλό σπίτι για να υιοθετηθεί.
Μάκη τον λογαριασμό θα τον τσεκάρει η Κωνσταντίνα αύριο. Είναι η αρμόδια στο e-banking

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το να εύχεται κάποιος είναι κι αυτό κάτι. Μπορεί να μην εχει να δώσει αλλά και μπορεί να μην θέλει. Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του και είναι σεβαστές. Όμως, όλα αυτά οριοθετούν και απαιτήσεις μελλοντικές.
Ας ελπίσουμε ότι το ποσόν συγκεντρώθηκε ώστε να είναι όλα και τυπικά και ουσιαστικά εντάξει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool