Επείγον- Μικρό γατάκι με πολύ πολύ τσιμπλιασμένα ματάκια!

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έπειδή ο Ριχάρδος Γκιρ (έτσι τον λέει ο άνδρας μου για να με κοροιδεύει) είναι απωθημένο :P γενικώς, συμφωνώ κι εγώ για το Ριχάρδος. Μου αρέσει πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος, πολύ καλο μιας και είναι και λιονταράκι (εγώ τους δικούς μου σαν λιοντάρια και τίγρεις τους βλέπω πάντως τρομάρα μου!!!)....χαχαχαχα
Ριχάρδος, εγκρίνεται απο μενα (όχι ότι εχει σημασία, αλλά να χαμε να λέγαμε.....)

Πολυ μ'αρεσειειειει! :clapup: Καπου διαβασα, οτι οι γατες ειναι η ζουγκλα στο σαλονι μας, και συμφωνω 100%. Ειναι μικρες τιγρεις και μικρα λιονταρακια, σε μεγεθος τσεπης για να τα χαιρομαστε! :D Και προφανως και εχει σημασια, αν ηθελα να τον βγαλω Τζουλια, καποιος θα επρεπε να με επαναφερει στην ταξη :P Μετραει η αποψη σου, και σε ευχαριστω πολυ! :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που να ξερε ο καημενος οτι τον βαφτισαμε κιολας!!!!!:)

Αφροδίτη εγώ προτείνω να τον πάτε όποτε μπορεί η Κωνσταντίνα στο γιατρό και μετά τον βάζεις αγγελία.
Είναι τόσο γλυκούλης που ποτέ δεν ξέρεις. Εσύ είσαι και γουρλού μη το ξεχνάς:)

Αφροδίτη εγώ προτείνω να τον πάτε όποτε μπορεί η Κωνσταντίνα στο γιατρό και μετά τον βάζεις αγγελία.
Είναι τόσο γλυκούλης που ποτέ δεν ξέρεις. Εσύ είσαι και γουρλού μη το ξεχνάς:)

Αυριο θα τον παμε στην κτηνιατρο, να δουμε τι θα μας πει. Μακαρι να πανε ολα καλα! :worry:

καλη επιτυχια τοτε!!!:)

Και εγώ εύχομαι το ματάκι του να γίνει εντελώς καλά!!

Καλή επιτυχία στον όμορφο Ριχάρδο!!!:P:P:P

Αφροδίτη σου έχω στείλει και sms, αλλά δεν έχει παραδοθεί ακόμα.
Το απόγευμα θα σου έρθω γύρω στις 5,30;).

Αφροδίτη σου έχω στείλει και sms, αλλά δεν έχει παραδοθεί ακόμα.
Το απόγευμα θα σου έρθω γύρω στις 5,30;).

A, εσβησε το κινητο μου και δεν το ειδα. Εγινε, θα σε περιμενω! :)

Ο Ριχαρδος μας βγηκε θηλυκο... :redface: Οποτε ακυρα τα βαφτισια. Πηγαμε στην κτηνιατρο με την Κωνσταντινα, μας ειπε οτι το μωρο εξυσε το ματακι του και δημιουργησε γλαυκωμα. Ισως μπορεσουμε να το σωσουμε αν την αποτρεψουμε απο το να ξυνει το ματι της. Οταν της βαζω κολλυριο, παρακολουθω για μιση ωρα να μην ξυστει, αλλα δεν μπορω να περναω ολη την μερα στον ακαλυπτο, ουτε να την φερω μεσα στο σπιτι :/: Επισης, εχω σταθει πολύ τυχερη και δεν την εχει παρει χαμπαρι ο αδερφος μου ακομα :( Αν βρεθει καποιος να την φιλοξενησει, μεχρι να της βρουμε σπιτακι ή εστω εναν προστατευμενο κηπο, θα ημουν ευγνωμων. Αρρωσταινω οσο σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να κρατησει το ματακι της, και φταιω εγω που δεν της αφιερωνω περισσοτερο χρονο :( Παιρνει 2 κολλυρια, τρεις φορες την μερα, και τρεφεται μονη της πια. Εχει μαθει και την αμμο κανονικα, απο την πρωτη μερα.

Σημερα της εδωσα χιλλς κονσερβα κοτοπουλο για γατακια, και μου την εκανε εμετο. Αλλα αμεσως μετα που την εφαγε την εβγαλε κιολας, σαν να ζοριζοταν να την καταπιει, και μετα σαν να πνιγηκε (πηγε η καρδια μου στην κουλουρη) και εβγαλε την μους μαζι με ενα αφρο σαλιου, φανταζομαι :hmm: Να ανησυχησω?

mikio.jpg

Συγγνώμη, αλλά εγώ έσκασα στα γέλια μ' αυτό.:P

Ο Ριχαρδος μας βγηκε θηλυκο...

Στα πιο σοβαρά θέματα τώρα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα για τον εμετό, αφού έγινε μια φορά. Όσο για το ματάκι, δεν μπορεί να γίνει τίποτα τώρα; Φυσικά και θα ήταν ιδανικό να φιλοξενηθεί κάπου, αλλά μήπως θα μπορούσες να της βάλεις ένα κολάρο, ώστε να μην το ξύνει; Το λέω γιατί και σε σπίτι να πάει, δεν θα μπορούν να είναι από πίσω της συνέχεια.

Αχου το κακομοιρικο το γατσουλινι. Τι γλυκουλι που ειναι, οπως ολα τους αλλωστε!!! Κριμα μωρε για το ματακι του. Δε μπορω...το ειδα στη φωτογραφια και στεναχωρηθηκα...:( Ελπιζω να γινει καλα...Για τον εμετο, παρε αμεσως τον κτηνιατρο και ρωτα τον! Η Hills ειναι πολυ καλη μαρκα, δε θα επρεπε να του δημιουργει προβλημα λογικα. Αρα ρωτα το γιατρο καλυτερα.
Αν ειναι κοριτσακι, να προτεινω ενα ονομα; ΖΙΖΕΛ!!!

Συγγνώμη, αλλά εγώ έσκασα στα γέλια μ' αυτό.:P

Στα πιο σοβαρά θέματα τώρα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα για τον εμετό, αφού έγινε μια φορά. Όσο για το ματάκι, δεν μπορεί να γίνει τίποτα τώρα; Φυσικά και θα ήταν ιδανικό να φιλοξενηθεί κάπου, αλλά μήπως θα μπορούσες να της βάλεις ένα κολάρο, ώστε να μην το ξύνει; Το λέω γιατί και σε σπίτι να πάει, δεν θα μπορούν να είναι από πίσω της συνέχεια.

Τι κολαρο να της βαλω? Χωνι εννοεις? :/: Δεν υπαρχει κανενα τοσο μικρο, μου εδωσε ενα η κτηνιατρος αλλα πρεπει να το φερω δεκα γυρες για να της κανει. Και μετα θα εχουμε κλαματα, και τι θα κανω? Θα την φιμωσω? :/: Σκεφτομουν αν μπορουσα να της κλεισω το ματι καπως, ή να τις καλυψω τα μπροστινα πατουσια με καποιο υφασμα και ταινια, για να μην μπορει να ξυστει. :hmm: Απλα, αν πηγαινε σε καποιο αλλο σπιτι με παρεα, νομιζω θα της αποσπουνταν η προσοχη και δεν θα εξυνε το ματι της. :hmm: Νιωθω παρα πολυ ασχημα που την εχω στον ακαλυπτο, αλλα δεν μπορω να την φερω και μεσα, ο Μικοτο ειναι 10 φορες το μεγεθος της και σε οτι επαφη ειχαν μια βδομαδα τωρα, ολο χου και φωνη ειχαμε. Ασε που ειναι τετοια η διαρυθμιση του σπιτιου που δεν μου επιτρεπει να την περιορισω σε ενα δωματιο. Και ολα αυτα κρυφα απο τον αδερφο μου :/:

Κνησμό έχει γενικά ή μόνο όταν της βάζεις κολλύριο; Ίσως να μπορείς να κάνεις καμιά πατέντα με αποστειρωμένη γάζα για να της κλείνεις το μάτι, αλλά μάλλον θα χρειάζεται να το ανανεώνεις συχνά. :hmm: Πάντως, μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει κολάρο για γατάκια.
Κι αυτή η χαζούλα γιατί δεν το αφήνει ήσυχο το ματάκι της;:(

Κνησμό έχει γενικά ή μόνο όταν της βάζεις κολλύριο; Ίσως να μπορείς να κάνεις καμιά πατέντα με αποστειρωμένη γάζα για να της κλείνεις το μάτι, αλλά μάλλον θα χρειάζεται να το ανανεώνεις συχνά. :hmm: Πάντως, μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει κολάρο για γατάκια.
Κι αυτή η χαζούλα γιατί δεν το αφήνει ήσυχο το ματάκι της;:(

Φανταζομαι οτι εχει γενικα κνησμο, λογω του οιδηματος απο το γλαυκωμα. Οταν της βαζω τα κολλυρια μαλλον ειναι πιο εντονο, και θελει να καθαρισει και τα ματια της απο τα ζουμια, οποτε βαζει πατουσι. Δεν ειμαι και σιγουρη, δεν το εχουμε συζητησει ακριβως :P Οταν της βαζω τα κολλυρια την παρακολουθω για μιση ωρα τουλαχιστον και της αποσπω την προσοχη. Δεν ξερ γιατι το χαζοπραμα δεν αφηνει το ματακι της ησυχο :/: Το βρηκα δυο μερες τωρα πιο πρησμενο, ενω ειχε ξεπρηστει αρκετα, και την επιφανεια τραυματισμενη :( Σε καποια φαση ειχε και βρωμια μεσα :( Θα δοκιμασω να της κεισω το ματι με cotton pad και ταινια μαλλον. Η΄ χανσαπλαστ και σελοτειπ. Κατι τετοιο, που να μην της κανει αποτριχωση οταν το αλλαξω. :hmm: Πραγματικα ομως, επειγη η φιλοξενια της, γιατι δεν ξερω ποσο ακομα θα καταφερω να την κρατησω κρυφη. :(

Περαστικά στο κοριτσάκι!!!:):)Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σπίτι φιλοξενείας ή να υιοθετηθεί η μικρούλα μας!!!:):)

Χθες το βραδυ της εδωσα μους για γατακια γκουρμετ, και την εφαγε μια χαρα. Σκεφτηκα οτι ο εμετος ειναι τυχαιος, οποτε της ξαναεδωσα σημερα χιλλς κοτοπουλο για γατακια, και εκανε εμετο παλι, αμεσως μετα τις πρωτες μπουκιες, και εκλαιγε και εβγαζε φαι απο τα ρουθουνια της :mad: Δεν ξερω τι σκατα βαζουνε σε αυτη την κονσερβα, εγω δεν της την ξαναδινω παντως, παρα λιγο να τρελαθω ετσι οπως την εβλεπα να μην μπορει να αναπνευσει.

Το ματακι της ειναι χαλια, δεν νομιζω να το εχει ξαναξυσει, αλλα δεν μοιαζει πολυ καλα. Φοβαμαι πως δεν σωζεται, να δουμε τι θα μας πει η γιατρος αυριο (νομιζω Τριτη μας ειπε να την ξαναπαμε) :(

Εύχομαι ότι το καλύτερο για το ματάκι της κούκλας!!!:P:P:D:D
Εγώ όταν τους έδινα hills όλο με διάρροιες είμασταν... Οπότε κομμένες για εμάς..;);)

Ναι σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την έκανε ξανά εμετό. Τι να πω ρε γμτ:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back