Επείγον! Νεογέννητα ορφανά γατάκια - θετή μαμά γάτα δεν τα θέλει

Μπράβο και συγχαρητήρια!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά με τα μικρά και να τα καταφέρουν!!!!Τώρα περιμένουμε τις φωτογραφίες!!!!!!:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο, και καλό κουράγιο ....θα έχεις πολύ δουλειά με 7 :baby::baby::baby::baby:...ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γειά σας :)

τα μωράκια είναι μια χαρά, τους έδωσα και εξτρα γαλατάκι πριν 2 ώρες αν κ αντιδρούσαν λίγο κλωτσάγανε κλπ για να γυρίσουν στο στήθος της μαμάς :happy: η μαμά ενδιαφέρθηκε πολύ για το μπιμπερό και ήπιε κ αυτή απ'το γάλα με μεγάλο ενθουσιασμό χαχα
είναι καλό να δίνω και σε αυτήν λίγο?

στέλνω φωτο με Nyunyu (η μαμά) και μία με τα 7 μωρά αν κ δεν φαίνονται όλα! τα δικά της είναι τα 3 άσπρα με λίγο ξανθό/μαύρο (βγήκαν ίδια μ'αυτήν!) και 1 γκριζωπό. τα 2 μαυράκια και το ραβδωτό καφέ-μαύρο είναι αυτά που βρήκα χτες.
δεν ήθελα να πάρω πολλές φωτογραφίες για να μην τους τρομάζω με το φλας. αυτά λοιπόν.

ευχαριστώ και πάλι
:)

Συνημμένα

• nyunyuka.jpg
    nyunyuka.jpg
    273 KB · Εμφανίσεις: 493
  • mwra7.jpg
    mwra7.jpg
    97,7 KB · Εμφανίσεις: 513
Πανέμορφη γάτα, να τη χαίρεσαι! Οσο για τα γατάκια, ξεχωρίζουν τα ξένα, είναι πολύ πιο μικρά:P
Βεβαίως να την αφήνεις κι αυτή να πίνει γάλα, κακό δεν της κάνει;)

ΥΓ Πολύ τυχερά ήταν αυτά τα γατάκια μέσα στην ατυχία τους!

Απιστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!

Και κυτταξε να τα στειρωσεις!!! (Αν δε μπορεις σε βοηθω) Αμαρτια να ειναι γατακια στο δρομο οταν μπορουμε να το προλαβουμε!

Με αφανταστη εκτιμηση που τους παρεχεις τα δεοντα,

Φρουφρου!!!!:)

Κι εγώ με τη σειρά μου σε συγχαίρω για όλη σου αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια!!! Να τα χαίρεσαι!!:)

Τι όμορφα γατουλάκια!Μπράβο,λίγοι θα έκαναν την προσπάθειά σου,σου αξίζουν συγχαρητήρια!Να μας λες νέα!

Είναι πανέμορφα!!!
Μπράβο καμάρι μου!!!!Είσαι καταπληκτική!!!!

δεν θέλουν το μπιμπερό

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :)

λοιπόν, τα γατάκια είναι καλά, αλλά είμαι λίγο ανήσυχη, γιατί τα 2 από τα 3 υιοθετημένα είναι αρκετά καχεκτικά και ενώ προσπαθώ να τα ταΐσω με το μπιμπερό δε θέλουν καθόλου. πήρα σήμερα ένα άλλο μπιμπερό με πιο λεπτό στόμιο αλλα κλαίνε μόλις πάω να τα ταΐσω, προσπαθώ αλλά φωνάζουν και κλωτσάνε και η μαμά τότε ταράζεται κ παρατάει τα άλλα μωρά για να πάρει αυτό που ταΐζω. τι να κάνω ρε γαμώτο... πάω σε κάποιες φάσεις που θηλάζει κ βάζω τα πιο μικρά σε θηλές (νομίζω από τις 8 οι 6 βγάζουν γάλα). πέφτει πολύ ξύλο μεταξύ τους για το ποιος θα πρωτοπιεί γάλα!! κανουν και γρρρ χαχαχα είναι πολύ αστείο γιατί είναι τόσο μικρά όλα.

α, κάτι άλλο.. υπάρχει περίπτωση να αλλάζουν κάθε τοσο οι θηλές που βγάζουν γάλα? θέλω να πω.. π.χ. σήμερα να βγάζει γάλα η τάδε θηλή και αύριο η ίδια θηλή να μην βγάζει? γιατί ενώ έβαζα τα γατάκια να πάνε σε μία θηλή που είχα σημειώσει στο μυαλό μου ότι είναι λειτουργική, αδιαφορούσαν και πήγαιναν σε άλλες.

αυτά προς το παρόν, ευχαριστώ και πάλι.

Τι έγινε τελικα με τα μικρά;Άρχισαν να τρώνε;Τα κατάφεραν;

όλα καλά!

ναι τα γατάκια είναι μια χαρα!! έχουν μεγαλώσει πολύ είναι 3 εβδομάδων περίπου τώρα. είχαν λίγο πρόβλημα με τα ματάκια τους αλλά το ξεπέρασαν γρήγορα και τώρα είναι υγειέστατα και πανέμορφα :D

θα ετοιμάσω και αγγελία σε λίγο καιρό γιατί έχω βρει σπίτι για τα 3 και τώρα ψάχνω για τα υπόλοιπα.. ελπίζω να είμαστε τυχεροί

Μπράβο!Περιμένουμε φωτογραφίες,που θα πάει,θα βρουν όλα σπιτάκι!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back