kymagelis
Νεοφερμένο μέλος
Η kymagelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
21-12-11
17:32

ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Με βρήκε κυριος χτυπημενο 3 μηνων απο σκαγια στη σπονδυλικη στηλη και με αφησε στον κτηνίατρο. Ολοι λενε οτι ειμαι γατάκι ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ, εχω τρομερα χαδιάρικο χαρακτήρα... κανω κακακια μονο μου και τωρα τρωω ειδικη τροφη για να ειναι σφιχτα και να μη λερωνομαι, τσισακια σου μαθαινουν πως να με κανεις εσυ. Ο κυριος τηλεφωνησε στη γατοομαδα κα τους ειπε ή θα με βοηθησει καποιος ή δε με βλεπει καλα γιατι ο ιδιος δεν με παιρνει... τι θα γινω εγω το καημενακι χωρις εναν ανθρωπο να μου αδειαζει την κυστουλα μια δυο φορες τη μερα??? Ειναι πολυ ευκολο, μαθαινεις σε μια μερα μεσα. Τα παιδια ειναι πολυ καλα με αγαπησαν με φωτογραφησαν και με επλυναν κι αδεισαν την κυστη, αλλα ειναι φουλ, ειπαν ομως θα σου δειξουν πως να με φροντιζεις στο πι και φι, θα ειναι διπλα σου σε ολα, θα σου δειξουν πως να με εχεις καθαρο και να μου γυμναζεις τα ποδαρακια, ολα αυτα μονο μεσα σε μια ωρα την ημερα!!!
Τηλεφωνησε γρηγορα σε παρακαλω να με παρεις, μπορει να κολλησω τιποτα η να εξασθενησω αμα μεινω χωρις ενα χαδι, εναν ανθρωπο να αγαπαω, ειμαι πολυ χαδιαρικο. Εχω μια ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙΡΟ μετα κλεινει το κτηνιατρειο, πού θα παω???
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ???
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
6979780445 (2-4μμ. σμς)
Κτηνίατρος 2310329659
Σημερινα η χτεσινα επειγοντα που τρεχουν αμεσα και που πλεον δεν μπορουμε να βοηθησουμε οικονομικα η απο θέμα χωρου. Τα τηλεφωνα που δεχομαστε ειναι πολλα και ειμαστε ηδη φουλ εδω και μηνες. Οποιος μπορει να τα βοηθησει παρακαλουμε να το κανει αμεσα και να σωσει μια ψυχουλα. Τηλεφωνηστε και σωστε τα γατακια. ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης 6979780445 (2-4μμ) & ΣΜΣ,ΟΧΙ ΑΠΟ FORTHNET, δεν πιανει.
ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ
Με εγκαταλειψανε στον γιατρο και χτυπηθηκα απο σκαγια. Ειμαι εδω και περιμενω στη γωνιτσα μου μαζεμενος μηπως και κανενας θελει να μου δωσει ενα σπιτακι και να του μαθουνε να με φροντιζει. Κακακια κανω εγω εσυ θα μου αδειαζεις μονο την κυστουλα, δεν ειναι τιποτα, παρε με να σωθω κι εγω, φιλοξενησε με κι αν μπορεις υιοθετησε με κιολα, κριμα ειναι να καθομαι εδω και να κολλησω και τιποτα. Θα χρειαστείς απλά αντι για αμμο υποσέντονα ή πανούλα μπεμπιλίνο με μενα, μια καλη τροφη και λιγη ενασχοληση με το καθαρισμα μου εκει κατω...
Κτηνιατρος 2310329659
Παρε γρηγορα ειμαι επειγον γατακι, χωρις ανθρωπο δεν μπορω να επιβιώσω πολύ!
Ευχαριστώ,
Μπουμπουκος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
21-12-11
17:36
Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ!!! ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!-MKO ΓατοΟμάδα Θεσ/νίκης
Γμτ!
Γμτ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
21-12-11
19:00
Εύχομαι να γίνει κι αυτό το θαύμα!!! Ας κρατήσουμε αυτή την αγγελία ζωντανή!!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
21-12-11
21:42
Καλή τύχη ψυχούλα μου μέσα από την καρδιά μας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
23-12-11
08:36
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum