Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Δεν έχω δει ποτέ μου γάτα βεγγάλης..![]()
Ούτε εγώ, μονο γατα Βαγγέλης!!!

Αν ηταν κατι τετοιο δεν θα το εβλεπε ο κτηνιατρος?
Αυριο θα εχω κοσμο σπιτι, οχι πολυ, αλλα οι υπευθυνες δηλωσεις εχουν ηδη υπογραφει!

Θα σας πω πως πηγε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να μην λέει και ο γάτος αυτό απο μέσα του "Ολα θα πάνε καλά, θα σας φτιάξω εγώ αυριο.."Άντε βρε, μη φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε!![]()

Σου εύχομαι καλη επιτυχία αύριο

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλέ γάτο έχει ο άνθρωπος, όχι το άλιεν!!!Ελπίζω να μην λέει και ο γάτος αυτό απο μέσα του "Ολα θα πάνε καλά, θα σας φτιάξω εγώ αυριο.."![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Και η έμπνευση του Alien απο κατι τετοιο θα πήγασεΚαλέ γάτο έχει ο άνθρωπος, όχι το άλιεν!!!![]()

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Άντε βρε, μη φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε!![]()
Ελπίζω να μην λέει και ο γάτος αυτό απο μέσα του "Ολα θα πάνε καλά, θα σας φτιάξω εγώ αυριο.."
Σου εύχομαι καλη επιτυχία αύριο![]()
Eυχαριστώ για την υποστήριξη!
Ωστόσο αν αύριο τα κανάλια αναφέρουν μακελειό στο Παγκράτι, και δειξουν φωτογραφιες ανφας και προφιλ του Ρωμαιου με καρτελακι, θα ξερετε τι έγινε... Ευχαριστώ για όλα!!!! :cry:

erefer
Διάσημο μέλος
Αν τον δείς να ακονίζει τα νύχια του, θα σου πρότεινα να ακυρώσεις τις αυριανές επισκέψειςEυχαριστώ για την υποστήριξη!
Ωστόσο αν αύριο τα κανάλια αναφέρουν μακελειό στο Παγκράτι, και δειξουν φωτογραφιες ανφας και προφιλ του Ρωμαιου με καρτελακι, θα ξερετε τι έγινε... Ευχαριστώ για όλα!!!! :cry:
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Ούτε εγώ, μονο γατα Βαγγέλης!!!![]()

(να για την ιστορία και μια γάτα Βεγγάλης -δεν νομίζω πως του μοιάζει και πολύ του Ρωμαίου
):
Μπράβο, ελπίζω να πάνε όλα καλά!Αυριο θα εχω κοσμο σπιτι, οχι πολυ
Θα περιμένουμε να μάθουμε τις επιδόσεις του Ρωμαίου ως οικοδεσπότη

julia
Διακεκριμένο μέλος

Βρισκόμαστε σε πνέυμα διακοπών, χαλάρωσης... και ηρεμίας...!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ούτε εγώ, μονο γατα Βαγγέλης!!!
Αν ηταν κατι τετοιο δεν θα το εβλεπε ο κτηνιατρος?
Αυριο θα εχω κοσμο σπιτι, οχι πολυ, αλλα οι υπευθυνες δηλωσεις εχουν ηδη υπογραφει!
Θα σας πω πως πηγε....![]()

Μην με κάνετε να γελάω..Πονάωωωω!!!

Περιμένουμε νέα από τον Ρωμαίο και την σημερινή του συμπεριφορα!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάντως στις ειδήσεις δεν άκουσα κάτι...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Ομολογουμένως, αυτή η προοπτική ούτε που μου είχε περάσει απ' το μυαλό... Πώς φαίνεται η ιδιοκτήτρια μαφιόζου γάτου!ή όλα πήγαν καλά...ή έφαγε και τους δημοσιογράφους!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Άμα μεγαλώνεις τον Δον Κορλεόνε,τα εικάζεσαι κάτι τέτοια!Ομολογουμένως, αυτή η προοπτική ούτε που μου είχε περάσει απ' το μυαλό... Πώς φαίνεται η ιδιοκτήτρια μαφιόζου γάτου!![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Μην ξεχνάτε πως μπορεί να είναι και επαγγελματίας..Αλήθεια, πώς πήγε το σουαρέ κοινωνικοποίησης του Ρωμαίου;
Εγώ πάντως στις ειδήσεις δεν άκουσα κάτι...![]()
Δεν θα 'κανε ερασιτεχνική δουλειά και αυτό το είδαμε..

prince
Διάσημο μέλος
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλειψα αρκετά κι ανακαλύπτω πως έχω χάσει πολλά επεισόδια.Εύχομαι η αδελφούλα να είναι καλά κι ελπίζω κάποιοι αστείοι κι ανεύθυνοι, που καταφεύγουν σε εύκολες λύσεις, να σοβαρευτούν κάποτε (στην ευθανασία αναφέρομαι)
Βρέ Ρωμαίο μου γλυκέ γιατί δε τους λες πως είσαι γατόσκυλο και απλά προσπάθησες να σώσεις το αφεντικό σου; εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω.:kiss:
Θέλω να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό και πως όλα θα πάνε καλά στη πορεία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool