Επείγον!!! Τρομερή επιθετικότητα!!!

Κατ'αρχάς... Είμαστε ζωντανοι!!!!!!:up::up::up:

3 άτομα ήμασταν τελικά όλα κι όλα,ήρθαν δυο φιλοι και τους είχα ενημερώσει για τον γατο-καταστροφέα που ανατρέφω.

Βασικά εγώ είχα πολύ περισσότερο άγχος από εκείνους μιας και είχα ζήσει τη σκηνή μάχης με την αδερφή μου και τους προειδοποιούσα συνέχεια, μην τον κοιτάτε στα μάτια, μην πλησιάζετε, μη, μη, μη.... το ξέρω ότι θα έπρεπε να φαίνομαι άνετος στο γατί αλλά δεν μπόρεσα.

Εκείνοι πάλι ευτυχώς δεν καταλάβαιναν τίποτα, ήταν πολύ ανετοι(θέλαν και να τον χαιδεψουν αλλα δεν τους αφησα γιατι με μαθηματικη ακριβεια, εχει δαγκωσει οποιον ξενο προσπαθησε) και αυτό έκανε και τον Ρωμαίο ψιλο-αδιάφορο. Τριγύρισε λίγο, μύρισε, έδειξε μια μικρή νευρικότητα, αλλά όχι επιθετικότητα. Τέλος αποκοιμήθηκε στη ραφιέρα!

Οπότε όλα καλά στο πρώτο τεστ! Ήταν μια ανακούφιση! Μάλλον θα πρέπει να τον φέρνω ακόμα πιο συχνά σε επαφή με κόσμο.
Την αδερφη μου παντως δεν τη βλεπω να με ξαναεπισκεπτεται συντομα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζεις!Πολύ καλά νέα!Μια χαρά μου φαίνεται να συμπεριφέρθηκε,τυπικά γατίσια!Ναι καλό θα ήταν να τον φέρνεις συχνά σε επαφή με κόσμο.Κι εγώ με τον Σειριο που είναι λιγακι νευρικος τον αφηνω να παιζει με ολους και να τον χαϊδευουν τωρα που ειναι μικρουλης.Μερικές φορες στραβώνει και κάνει και κανένα χου,αλλά κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία! :up::up: Αυτό να κάνεις. Να τον φέρνεις σε επαφή με κόσμο για να συνηθίσει και νομίζω ότι το πρόβλημα θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο! :up::up::D:D:up:
Όσο για την αδερφή σου, είναι απόλυτα δικαιολογημένη που φρίκαρε. Όμως πιστεύω πως σιγά-σιγά θα το ξεπεράσει! :)

Πολύ καλά έκανες που τους προειδοποίησες να κρατήσουν αποστάσεις από τον γάτο και πάντα αυτό να κάνεις. Είναι προφανές ότι στον Ρωμαίο δεν αρέσει η πολλή διαχυτικότητα!
Επίσης, μέχρι να συνηθίσει ο γάτος, καλό είναι να τον έχεις υπό παρακολούθηση όπως είπαμε! :cool: (My name is Ποντ, Ρώσο-ποντ!)

Και μη φοβάσαι που δεν ήσουν άνετος. Ούτε εγώ θα ήμουν!!! Και ο γάτος δεν θα σε κακοχαρακτηρίσει! :D

Πολύ καλά τα νέα σας, λοιπόν, μπράβο!!:)
Αυτό:
Τέλος αποκοιμήθηκε στη ραφιέρα!
είναι σίγουρα το καλύτερο απ' όλα!! Αφού χαλάρωσε τόσο ώστε να τον πάρει ο ύπνος, παρά την παρουσία των "ξένων", ξέρεις ότι βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο!:happy:

Μπραβο!!!!:)
οσο πιο συχνα φερνεις κοσμο σπιτι,τοσο πιο γρηγορα θα κοινωνικοποιηθει και ο γατος σου!!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back