Επείγον!!! Υποτονικό γατάκι

Kat_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Εχασα ενα γατακι απο ταινια προσφατα, μολις σημερα το αδερφακι του ειναι πιο υποτονικο.
Το εχω αποπαρασιτωσει και τα σκουλικια που ειχε ειναι νεκρα
Δεν θελει να φαει ιδιαιτερα και το ταιζω με το ζορι.Του δινω και γαλα καθως και το εχω αποπαρασιτωσει με Banminth 3 μερες και του δινω και calopet.
Eβαλα και την θερμοφορα διπλα του...
Τι αλλο μπορω να κανω?Ο γιατρος αυτα συνεστισε....
Υπαρχει καποιος να μου δανεισει ηλεκτρικη θερμοφορα?Αμαν..ολα σε αργιες τυχαινουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η κλασσική θερμοφόρα δεν κάνει δουλειά;;;;:hmm:

αυτή που τη γεμίζεις με βραστό νερό..
νομίζω έχει στα φαρμακεία...
εγω έχω την απληα, αλλά μένουμε και μακρία.

ρώτα κανέναν που να μένει νότια καλύτερα... όλο και κάποιος θα έχει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ad, κονσέρβα με το ζόρι- βράσε κοτόπουλο με ρύζι, και δίνε και ριζόνερο... και έχε πρόχειρη και κορτιζόνη.. και εγώ έχασα την περασμένη εβδομάδα ένα....(το κατάλαβα αργά, ήταν αγριο...):(

Ad, κονσέρβα με το ζόρι- βράσε κοτόπουλο με ρύζι, και δίνε και ριζόνερο... και έχε πρόχειρη και κορτιζόνη.. και εγώ έχασα την περασμένη εβδομάδα ένα....(το κατάλαβα αργά, ήταν αγριο...):(

κορτινοζη δεν μου ειπαν...Θα παρω το γιατρο...Μπορει καποιος να μου δωσει λιγο?Θα σας την πληρωσω..

Εγώ είμαι λίγο μακριά.. Αν δεν έχεις Κτηνιατρική, πάρε ανθρώπινη ταχείας απορρόφησης. Έχει 3 μέρες ημερ. ζωής στο ψυγείο και στοιχίζει ελάχιστα. Για δόση, και οτιδήποτε μίλα με τον γιατρό...:redface:
εγώ δεν θεωρώ πρέον να σου πω...

Περαστικά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back