sivacin
Νεοφερμένο μέλος
Η sivacin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
05-08-10
19:01
Παρακαλώ όλους για μια προτεραιότητα σε αυτό το γατάκι λόγω ειδικών αναγκών.. δεν θα ζήσει στο δρόμο ούτε μέρα μιας και δεν ακούει τίποτα.
το βρήκα μέσα στη μέση του δρόμου και μέχρι που το έπιασα δεν κατάλαβε την παρουσία μου. δεν μπορώ να το κρατήσω έχω αλλα 2 που δεν το συμπαθούν και εκτος αυτού φεύγω διακοπές. δεν γίνεται να μείνει στο δρόμο, επείγει έστω φιλοξενία μέχρι να υιοθετηθεί.
βρισκόμαστε στην αθηνα, περιοχή γέρακας.
https://www.facebook.com/profile.php?id=1259830204&v=app_2392950137#!/video/video.php?v=1573763504897
δεν ξέρω αν ανοίγει τη σελίδα, αλλα στο fb στο όνομα ανά καράπα θα βρείτε το βιντεάκι με το γατάκι είναι ελεύθερο προς όλους. τα αλλάξανε λίγο τα πράγματα εδώ και δεν ξέρω πως να ανεβάσω.
το βρήκα μέσα στη μέση του δρόμου και μέχρι που το έπιασα δεν κατάλαβε την παρουσία μου. δεν μπορώ να το κρατήσω έχω αλλα 2 που δεν το συμπαθούν και εκτος αυτού φεύγω διακοπές. δεν γίνεται να μείνει στο δρόμο, επείγει έστω φιλοξενία μέχρι να υιοθετηθεί.
βρισκόμαστε στην αθηνα, περιοχή γέρακας.
https://www.facebook.com/profile.php?id=1259830204&v=app_2392950137#!/video/video.php?v=1573763504897
δεν ξέρω αν ανοίγει τη σελίδα, αλλα στο fb στο όνομα ανά καράπα θα βρείτε το βιντεάκι με το γατάκι είναι ελεύθερο προς όλους. τα αλλάξανε λίγο τα πράγματα εδώ και δεν ξέρω πως να ανεβάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
05-08-10
20:17
Είναι η περίοδος που οι περισσότεροι φιλοξενούμε κάποιο γατάκι ή φεύγουμε για διακοπές
Δεν υπάρχει κάποιος φίλος που να μπορεί να σε βοηθήσει με τη φιλοξενεία ή έστω κάποιος κτηνίατρος επί πληρωμής?Αν το κλείσεις σε ένα δωμάτιο χωριστά από τα δικά σου?Δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.Μακάρι να βρεθεί μια λύση,δε μπορεί να μείνει στο δρόμο αυτό το γατάκι,δε θα επιβιώσει
Δεν υπάρχει κάποιος φίλος που να μπορεί να σε βοηθήσει με τη φιλοξενεία ή έστω κάποιος κτηνίατρος επί πληρωμής?Αν το κλείσεις σε ένα δωμάτιο χωριστά από τα δικά σου?Δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.Μακάρι να βρεθεί μια λύση,δε μπορεί να μείνει στο δρόμο αυτό το γατάκι,δε θα επιβιώσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
05-08-10
22:09
Πραγματικά είναι πολύ δύσκολη περίοδος. Μόνο φιλοξενία σε κάποιο συγγενή ή φίλο. Όλοι φεύγουν διακοπές πλέον.
Εύχομαι το καλύτερο για τον μικρούλη.
Εύχομαι το καλύτερο για τον μικρούλη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum