moukelis
Επιφανές μέλος
Τα δικα μου δεν τα βαφτισα ολα εγω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να 'στε καλά γιατί μου φτιάξατε την διάθεσηΜε τα μνμ που ανταλλάσουμε εδώ και στο θέμα της επετείου του φλοίσβου έχω ρίξει πολύ γέλιο.
Λοιπόν δις Σιμώνη, μην ειρωνευεστε τους μεγαλύτερους. Η μαμά σας δεν σας έμαθε τρόπους ?
Δώρα, άρχισε εσύ να λες ονόματα, ελληνικά/ξένα, ότι να 'ναι και βλέπουμε.
οχι δεν μου εμαθε τροπους!!!

μονο ξυλο μου εδινε..
λες γι αυτο να εγινα υπερκαταναλωτικη??
Να μου εμεινε ψυχολογικο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Να τη δειρετε κυρια Βουλα.Λοιπόν δις Σιμώνη, μην ειρωνευεστε τους μεγαλύτερους. Η μαμά σας δεν σας έμαθε τρόπους ?
Δώρα, άρχισε εσύ να λες ονόματα, ελληνικά/ξένα, ότι να 'ναι και βλέπουμε.

Το λεπον,εχουμε και λεμε...
Ξενα:Tortuga ειναι πειρατικο λιμανι και ταιριαζει και με το ονομα της,Tiger Lilly ειναι το ονομα της ινδιανας πριγκηπισσας στον Πητερ Παν,Tortellina,Aisha,Narcissa,Tortilla,Saffran
Ελληνικά:Καλυψώ,Ναυσικά,Κίρκη,Αριάδνη,Άρτεμις,Δανάη,Εριφύλη,Ίρις,Λήδα και Μελλώνια (αυτό νομιζω ότι ειναι λατινικο,αλλά δεν ειμαι σιγουρη)
Voula
Διάσημο μέλος
Ειδικά το δεύτερο πάρα πολύ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να τη δειρετε κυρια Βουλα.
Το λεπον,εχουμε και λεμε...
Ξενα:Tortuga ειναι πειρατικο λιμανι και ταιριαζει και με το ονομα της,Tiger Lilly ειναι το ονομα της ινδιανας πριγκηπισσας στον Πητερ Παν,Tortellina,Aisha,Narcissa,Tortilla,Saffran
Ελληνικά:Καλυψώ,Ναυσικά,Κίρκη,Αριάδνη,Άρτεμις,Δανάη,Εριφύλη,Ίρις,Λήδα και Μελλώνια (αυτό νομιζω ότι ειναι λατινικο,αλλά δεν ειμαι σιγουρη)
να πω τη γνωμη μου??

moukelis
Επιφανές μέλος
Την ξερουμε τη γνωμη σου,θελεις να βγαλουμε τη γατα Tequilla.

Κι εμενα μου αρεσει το Κιρκη,νομιζω οτι της παει.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Την ξερουμε τη γνωμη σου,θελεις να βγαλουμε τη γατα Tequilla.
Κι εμενα μου αρεσει το Κιρκη,νομιζω οτι της παει.
αμεσως εσυ!

ηθελα να πω οτι προτιμω το Αριαδνη!

και το Κιρκη καλο ειναι αλλα μου βγαζει κατι αγριο!
κατι σε μαγισσα Κιρκη!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα μπορούσε να ονομαστεί Κίρκη για να μαγέψει τους νέους γατογονείς!
avtwvia
Διάσημο μέλος
και εγω ψηφιζω Κιρκη!!
Το Αριαδνη ειναι μεγαλο και δεν ειναι ευηχο
Voula
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ου ου ου εγινα νουνα!

Voula
Διάσημο μέλος
Ου ου ου εγινα νουνα!![]()
Και μόλις είδα ότι το όνομα μπήκε και στον τίτλο επίσημα πλέον

moukelis
Επιφανές μέλος
Κανενα νεο απο εδω ειχαμε;
konstans
Περιβόητο μέλος
Όχι δυστυχώς και είναι τόσο όμορφο και καλό γατάκι!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορουμε να εχουμε μερικες ακομα ομορφες φωτογραφιες,οπως αυτες στην αρχη του θεματος;
konstans
Περιβόητο μέλος
Tόσο όμορφες; Τσου

Θα την βγάλω το απόγευμα

Voula
Διάσημο μέλος
)Η μικρή Κίρκη θα είναι έτοιμη να στειρωθεί προς το τέλος του μήνα. Εντός της εβδομάδας πρέπει να φύγει από το κτηνιατρείο και αναζητείται επειγόντως χώρος φιλοξενίας. Ξέρω πολύ πρωτότυπο, είναι η Κίρκη και δεν ξέρω και πόσα άλλα

Δεν γίνεται να επιστρέψει όμως ούτε στον δρόμο, ούτε στο προηγούμενο σπίτι της.
Ο Νίκος που θα μπορούσε να την κρατήσει κάποιες μέρες, δυστυχώς φεύγει.
Cyberdemon87
Νεοφερμένο μέλος
Χαιρετω! Εγω εχω ηδη φυγει απο Αθήνα εδω και λιγες μερες και δεν ξερω ποτε θα επιστρεψω. Ισως να γυρισει η κοπελα μου ομως οποτε να μπορεσει να την κρατησει αυτη για λιγο. Ελπιζω στο καλυτερο, τι να πω..
Κωνσταντινα, ανεβασε μερικες photos αν δεν σου ειναι κοπος!!!
Θα ανεβασω και εγω οταν γυρισω Αθηνα, γιατι τις εχω σε εκεινο το pc.
Ευχαριστω πολυ ολους οσους εχουν βοηθησει!
konstans
Περιβόητο μέλος
Για να ανεβάσω πρέπει να έχω
.Θα την τραβήξω σήμερα, αλλά λόγω σκοταδιού σίγουρα δεν θα βγουν τόσο όμορφες όσο είναι η Κίρκη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Δύσκολη η δουλειά του φωτογράφου. άντε να πετύχεις το μοντέλο σε πόζα όχι κουνημένη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool