Επείγον.... Χρειάζομαι βοήθεια!!!!

• Thread starter Thread starter catyara
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

catyara

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα.
Καλησπέρα και καλό μήνα. Πριν από λίγο βρήκα ένα γατάκι σχεδόν ενός μηνών (μία μικρή ταρταρουγίτσα) αλλά δεν μπορώ να την πιάσω μόνη μου. Είναι πάνω στο ρολό ενός περιπτέρου, της έδωσα κοτόπουλο αλλά το βουτάει και φεύγει πάλι μέσα, δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω, σε μία δύο προσπάθειες που έκανα να την βουτήξω είναι ψιλά και δεν την φτάνω καλά, αυτή πάλι μια χαρά έφτασε και μου έκοψε 2-3 νυχιές και μία πολύ καλή δαγκωνιά που ακόμη τρέχει αίμα … έτσι γύρισα σπίτι να δω μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, αν κάποια πιο έμπειρη είναι μέσα και μπορεί να με βοηθήσεις ας μου στείλει p.m.

Ευχαριστώ Δήμητρα

Υ.Γ. ελπίζω να το δημοσιεύω στο σωστό μέρος, αν όχι συγνώμη από τους Admin:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εϊναι καλά, τρώει μόνο, είναι μικρό για στείρωση και είναι και άγριο...:hmm:

Δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο να πιαστεί, αφού μπορεί να φάει, δεν κινδυνεύει άμεσα... και μπορείς και το ταΐζεις...
Και να το πιάσεις τί θα το κάνεις??? Θα το έχεις 5 μήνες σε ένα κλουβί?

Για να πιαστεί πάντως θα πρέπει να κατέβει, και να πιαστεί με παγίδα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο σημείο που είναι αν κατέβει σίγουρα θα το πατήσει κάποιο αυτοκίνητο, είναι πάνω σε διασταύρωση κεντρικών δρόμων. Αν το πιάσω θα το πάρω σπίτι και θα ψάξω να βρω κάποιον να το υιοθετήσει. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να κατέβει από εκεί που είναι μόνο του. Δεν ξέρω τι να κάνω, το περίπτερο θα ανοίξει αύριο το πρωί, αλλά αυτό δεν κατεβαίνει από το ρολό (ελπίζω).

Όσο για το θέμα του κλουβιού είμαι εντελώς κατά.... ευτυχώς έχω λίγο χώρο στο σπίτι (ένα μικρό δωμάτιο) το οποίο μπορώ να διαθέσω στην αρχή μέχρι να ηρεμίσει, είναι πολύ μικρό και πιστεύω ότι θα ηρεμίσει γρήγορα.

Μακάρι....:(

Το θέμα είναι πως να το πιάσω, τρόπους θέλω, δεν έχω γατοπαγίδα, θα ξαναπάω το βράδυ να το ταϊσω μήπως και χαλαρώσει σιγά σιγά και αύριο το πρωί που θα ανοίξει το περίπτερο, ελπίζω να με βοηθήσει ο περιπτερας, το μόνο που έχω είναι μία γατοφόρο (του Λούθηρου) θα βάλω και γάντια και θα ξαναπροσπαθήσω, από εσάς ζητάω άλλους τρόπους να το πιάσω που ίσως δεν μπορώ να σκεφτώ...:hmm:Από εκεί και πέρα θα το αναλλαβω μέχρι να βρεθεί κάποιος που να το υιοθετήσει αν όχι θα μείνει μαζί μας και αυτό, τι 1 τι 2 τι 3....

για να καταλάβεις είναι περίπου όσο και το γατάκι στο avatar σου ίσως λίγο μεγαλύτερο

Θα χρειαστείς ψηλό άτομο..και ή σκάλα...και μια κουβέρτα/μεγάλη πετσέτα.

Θα το καπακώσει με την κουβέρτα θα το τυλίξει να το κάνεις πακετάκι, και θα το πιάσεις. Μαζί με την κουβέρτα/πετσέτα.. θα το βάλεις μεσα στην γατοφόρο.

Αλλιώς με απόχη.

Δεν μπορεί να πιαστεί με κουβέρτα γιατί είναι η τέντα του περιπτέρου πρέπει να την βουτήξω από το κεφαλάκι όταν το βγάζει να πάρει το φαγητό. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα πάρω ένα σκαμπό από το σπίτι και μία κονσέρβα τόνο και θα ξαναπάω το βράδυ, γιατί από το απόγευμα που ήμουν εκεί με βλεπουν λίγο παράξενα. Δυστυχώς ούτε απόχη έχω. Σκέφτηκα να την φέρω με το φαγητό στην άκρη και με ένα ξύλο να την σμπρώξω να πέσει μέσα στην γατοφόρο, είναι μεταλλικό το ρολό και θα γλυστρίσει. με το χέρι δεν το βλέπω να πιάνεται....

Συγνώμη που άργησα να σας ενημερώσω για την πορεία της μικρής … τελικά πήγα και το βράδυ το Σαββάτου αργά και την τάισα. Βέβαια δεν κατάφερα για άλλη μια φορά να την πιάσω. Την Κυριακή το πρωί πήγα που είχε ανοίξει το περίπτερο και η μικρή ήταν εκεί. Ο περιπτεράς της έβαλε φαγητό και νερό.Αλλά να κατέβει με τίποτα. Σήμερα ξαναπέρασα και δεν την άκουσα ρώτησα των περιπτερά και μου είπε ότι ήρθε η μαμά της και την πείρε…. Για την ακρίβεια ήρθε μία γάτα (ταρταρούγα σαν την μικρή) και νιαούριζε από το μεσημέρι γύρω από το περίπτερο το απόγευμα που έκλεισε κάθισε στην βεράντα (μένει δίπλα το παιδί) και είδε την γάτα να πηδά επάνω να βουτάει το μικρούλι από το σβέρκο και να το παίρνει μαζί της. Ελπίζω να ήταν η μαμά του:/:… και όλα να είχαν αίσιο τέλος. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. :D

παρακαλώ το θέμα να κλειδωθεί.

Ευχαριστώ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back