Επείγον έντονη μόλυνση!!!!

Hope

Νεοφερμένο μέλος

Ο Hope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!!Θα μπω κατευθείαν στο ψητό μιας και πιστεύω ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη .Πριν απο 3 μερες η γάτα μου γλειφόταν έντονα στην περιοχή του ποπού της για αρκετή ώρα .Πήγα να δω τι έχει και μου φάνηκε ότι έχει πάθει μόλυνση στην περιοχή γύρω από τον πρωκτό της ( αν και τελικά είδα σήμερα ότι δεν είναι γύρω αλλά δίπλα από τον πρωκτό ).Μια περιοχή πολύ έντονα κόκκινη και πρισμένη η οποία είχε σαν μια άσπρη κρούστα από πύον .Την επόμενη μέρα πηγαμε σε 2 γιατρούς αλλά κανένας δεν μπορούσε να την εξετάσει γιατί ήταν πολύ επιθετική .Με τα πολλά μας έδωσαν μια αντιβίωση ( ΑΝΤΙRΟΒΕ )και μια αλοιφή ( καλά την αλοιφή δεν συζητάω να της τη βάλω θα μας σκοτώσει!! ) .Ευτυχώς μαζί με το φαί της πέρνει την αντιβίωση .Η διάθεσή της ευτυχώς είναι καλύτερη αλλά τώρα που κοιτάξαμε προσεκτικότερα την πληγή φαίνεται ότι η πληγή της συνεχίζει μέσα στην σάρκα της και της έχει κάνει βαθούλωμα-τρύπα !!Σας εκλιπαρώ αν κανείς μπορεί να μου πει τι μπορεί να έχει θα τον ευγνωμονούσα!!!Σας παραθέτω μια φωτό για να δείτε την περιοχή .Ζητώ συγνώμη για το θέαμα :( !!

Σας υπέρ ευχαριστώ!!!!!!

P.S. :Ελπίζω ότι έχει να μην είναι μεταδοτικό τουλάχιστον έτσι μας είπε ο κτηνίατρος!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επικοινώνησε με τον Αίλουρο.
https://www.ailouros.gr

Μόνο αυτός μπορεί να σου δώσει λύση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου συνιστώ να την πας ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ στον Αίλουρο (www.ailouros.gr). Είναι εξαιρετικός γιατρός και είχε αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση με τον δικό μου γατούλη που είχε μία μόλυνση. Μου είχε πει μάλιστα ότι καλά που τον πήγα εγκαίρως γιατί το πύον θα προχωρούσε και θα προσέβαλε τα ζωτικά του όργανα.
Αχ τώρα που το σκέφτομαι είναι σάββατο και δεν θα είναι εκεί... Δόκιμασε να τηλεφωνήσεις στο σταθερό, ή αν ξέρει κάποιος από το site το κινητό του κ. Πάνου να το πει...
Εκτός αν βρεις κάποιο εφημερεύον κτηνιατρείο. Δεν πρέπει να το αφήσεις με τίποτα!!!!!!

Ούτε συνεννοημένες να ήμασταν Jeannine!!!:lol:

Θα πρέπει να το κοιτάξεις οπωσδήποτε το πρόβλημα αυτο, ακούγεται σοβαρό....
Αν δεν βρεις τον κτηνίατρο που προτείνουν τα κορίτσια κοιτα και στο θέμα αυτο να βρεις τηλέφωνα γιατρών που να ειναι πρόθυμοι να ασχοληθούν.
https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-κτηνίατρο-εδώ.220641/

:bleh: χεχε απαντήσαμε ταυτόχρονα...!! Για να δούμε με το γατουλάκι!
Πάντως Hope ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ, μήπως κάπως βοηθήσουμε!
Στον δικό μου γάτο ο κ. Πάνος (Αίλουρος) χρειάστηκε να του κάνει μία πολύ μικρή επέμβαση για να του καθαρίσει την πληγή και μετά μου έδωσε για 10 μέρες αντιβίωση... Ουφ..

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!!

ευχομαι περαστικά στο γατάκι! Να μας πει νέα του! :)

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις και για το ενδιαφέρον σας!!Πραγματικά δεν ξέρω πως θα ήμουν αν πάθαινε κάτι:/:!Την έχουμε 11 χρόνια .Την είχε μαζέψει η μητέρα μου από τον δρόμο όταν ήταν λίγων εβδομάδων και από τότε μας έχει γίνει ένας ευχάριστος μπελάς!!Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσει δεν είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό αλλά θέλει παρκολούθηση και προσοχή!Οι γάτες το παθαίνουν όταν δαγκώνουν την περιοχή δίπλα από τον πρωκτό τους !Η περιοχή μολύνεται μαζεύει πύον και πονάνε πάρα πολύ .Μετά το η πληγή σπάει και βγαίνει το υγρό που την ανακουφίζει μεν αλλα της αφήνει μια "τρύπα" η οποία μπορεί να ξανακλέισει και να της δημιουργήσει πρόβλημα( και τότε μπαίνει στο χειρουργίο! )!Επίσης πρέπει να αντιβίωση για κάμποσες μέρες προφανώς για να μην υπάρξει χειρότερη μόλυνση και να φύγει η υπάρχουσα .

Σας ευχαριστώ πάλι πάρα πολύ ο γιατρός είναι εξαίρετος!!Ο Θεός να σας έχει καλά εσάς και την κοινότητά σας!!!Θα φροντίσω να σας ενημερώσω για όποια νέα μέχρι τότε σας παραθέτω μια φωτό της

και το όνομά αυτής... Ήρα!!

Να σαι καλά, κι εσύ και η Ήρα! Είναι αγελαδί σαν τον Ραούλ μου! Δώστης ένα φιλάκι και περαστικά απο εμένα.:)

Με ποιον γιατρό μίλησες αλήθεια;:cool:
Πάντως χαίρομαι πολύ που η κατάσταση είναι υπό έλεγχο! Αφού έχει κι εσένα που την νοιάζεσαι και την προσέχεις, είναι ασφαλής!
Να μας ενημερώνεις για την κατάστασή της! :happy::)

Με τον κύριο Πάνο από το https://www.ailouros.gr/

Ασφαλώς και θα σας ενημερώνω :D!!

Περαστικά στην Ήρα σου την όμορφη! Θα πάω κι εγώ τη Νεφέλη στον Αίλουρο σύντομα και ανυπομονω!:)

Καλωσήρθες, Hope! :)
Πολύ χαίρομαι που βρήκες την άκρη και δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό -ο κ. Πάνος είναι πραγματικά καταπληκτικός γιατρός. Η Ήρα σου είναι μια κουκλίτσα (το 'χουν αυτό τα αγελαδί :rolleyes:) και με τίποτα δεν θα την έκανα 11 χρονών απ' τη φωτογραφία. Να τη χαίρεσαι και να περάσετε καλά οι δυό σας στο MyCat!

Πολλά περαστικά!Η γατούλα σου είναι γλύκα!Μοιάζει με την Ζαχαρούλα μου(όπως θα ήταν αν δεν την είχε πατήσει εκείνος ο τρελός...):(
Περαστικά και να τη χαίρεσαι την Ηρούλα σου!

Περαστικά στη Ηρώ, με φροντίδα και αγάπη όλα καλά θα πάνε!:)
Και με παρακολούθηση βέβαια...Ελπίζω να μην πονάει και εμφανίσει πρόβλημα με την αφόδευση!

Ειναι μια κουκλα:)
Ευχομαι ολα να πανε καλα.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον σας , καλώς σας βρήκα !!Θα της μεταβιβάσω όλα τα καλά σας λόγια είμαι σίγουρος ότι θα της δώσουν παρηγοριά :P!!

-NeFeLaKi- πρόβλημα είχε πριν βγάλει το πύον για 2-3 μέρες ούτε αφόδευε ούτε έτρωγε αλλά μετά όλα εντάξει :D !!
aretha ναι όντως μικροδείχνει δεν της φαίνεται πανάθεμά τη!

Της έδωσα την πρώτη δόση του αντιβιοτικού σήμερα αν είχε φωνή θα με έιχε βρίσει πατόκορφα!!Της πάτησα αμέσως τη σύριγγα για να μην αντιδράσει και δεν της άρεσε η γεύση έτρεχε σε όλο το σπίτι και όταν με έβλεπε εξαφανιζόταν :lol:!!

Καλώς ήλθατε και εσύ και η κούκλα Ήρα σου!:) Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση...
Είστε σε πολύ καλά χέρια πια;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back