Επείγον γατάκι ημερών χρειάζεται βοήθεια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Gatoulis4

Νεοφερμένο μέλος

Ο Gatoulis4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπερα!Πριν απο 2-3 μερες βρηκα στον δρομο ενα γατακι περιπου 10 ημερων πιστευω,το λυπηθηκα και το πηρα σπιτι μου.Το ταιζω με συρριγες,και εχει καποιο προβλημα στο ματι.Απο ο,τι εμαθα πρεπει να το καθαριζω με φυσιολογικο ορο και κολυριο,το εκανα αν και δεν ξερω τι ακριβως προβλημα εχει.Ζητω γατομαμα που μπορει να το θηλασει γιατι δεν γινεται να συνεχισω να το ταιζω ετσι.Μενω Θεσσαλονίκη και οποιος μπορει να βοηθησει,να μου στειλει προσωπικο μηνυμα για να του στειλω τηλεφωνα επικοινωνιας και περιοχη.
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΑΤΑΚΙ ΗΜΕΡΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Δεν έχεις τη δυνατότητα να το πας σε έναν κτηνίατρο; Παρατήρησες μήπως αν φταρνίζεται; Αν πάρεις ένα μπιμπερό θα είναι πολύ πιο εύκολο το τάϊσμά του. Και φυσικά ειδικό γαλατάκι για γατάκια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατομαμά (γατα δηλαδη)είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις,απίθανο θα έλεγα.
Καλύτερα να το ταίζεις με μπιμπερό.Και για σένα και για το γατάκι είναι καλύτερα.

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΑΤΑΚΙ ΗΜΕΡΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!

το εβαπορε δεν κανει???ευχαριστω για το μπιμπερο θα το χρησιμοποιησω...ναι,εχει φτερνιστει,μπορω να το παω σε εναν κτηνιατρο αλλα και παλι δεν εχω την δυνατοτητα να το κρατησω :( ....ζητω μια γατομαμα για ενα μικρο χρονικο διαστημα ωστε να μεγαλωσει οπως πρεπει,και αμα μεγαλωσει λιγο και ειναι καλα,θα ειναι ευκολο να του βρουμε σπιτι!

Το γάλα ανθρώπινης κατανάλωσης περιέχει λακτόζη.Η λακτόζη δεν είναι καλά ανεκτή στις γάτες τις περισσότερες φορές.Προκαλεί διάρροιες.Το καλύτερο είναι να πάρεις ειδικό γάλα για γατάκια,που το βρίσκεις σε κτηνιατρεία ή πετ σοπ.
ΥΓ.Ακόμα και γατομαμά να βρεθεί,δεν σημαίνει ότι θα δεχτεί να την θηλάζει το γατάκι.Μακάρι να βρεθεί βεβαια.
Είναι όμως σπάνιο.Οπότε εμείς αναλαμβάνουμε αυτόν τον ρόλο.:/:
Δες και εδω κάποια πράγματα σε περίπτωση που δεν βρεις γατομαμά.:)

ευχαριστω,αν και εχω δει απειρες φορες τον ιδιο οδηγο και τον ακολουθω οσο γινεται,εχω προμηθευτει ενα γαλα με 80% λιγοτερη λακτοζη...δεν εχω δυστυχως την δυνατοτητα να το κρατησω λογω υποχρεωσεων και μαλιστα σε 1 εβδομαδα φευγω εκτος πολης για λιγες μερες...θα προσπαθησω να το μεγαλωσω μονος και να παω σε εναν κτηνιατρο για να μου πει τι προβλημα εχει το ματι του,και αν εχει θεραπεια και ποια ειναι αυτη...προσπαθω με γαλα χαμηλης λακτοζης,μασαζ στην κοιλια για να παει τουαλετα,σωστη θερμοκρασια,φυσιολογικο ορο και κολυριο για το ματι του....ευχαριστω για την γρηγορα απαντηση,θα δω τι θα κανω....

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Από τη δική μου εμπειρία, το γατάκι έχει έρπη και χρειάζεται μάλλον αντιβίωση για να μην τυφλωθεί. Αν δεν μπορείς να το φροντίσεις εσύ, προσπάθησε να βρεις κάποιον άλλον, γιατί δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο...

Μη ξεχνας αυτο που λεει και στο link , να το βοηθας να αφοδευει γιατι μονο του δεν μπορει. :)
Μπραβο σου που το πηρες και θα δεις μια χαρα θα τα πας και εσυ και το μικρο :clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back