konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
Η konstantina119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
30-11-11
16:41
Καλησπερα!!Σας γραφω γιατι θελω να επικαλεστω την ευαισθησια σας για ενα σοβαρο θεμα. Υπαρχει ενας γατουλης, ο Λανσελοτ, που αν και μικρος σε ηλικια εχει παθει νεφρικη ανεπαρκεια και αναιμια και χρειαζεται μεταγγιση αιματος. Η κοπελα που τον εχει, η Χαρινα, εχει τρεξει παρα πολυ και βρεθηκα μονο εγω να προσφερω λιγο αιμα απο τη γατουλα μου, τη Σκατουλα. Δυστυχως λογω βαρους- ειναι με το ζορι 3 κιλα- η κτηνιατρος σχεδον μου απαγορεψε να δωσει η Σκατουλα μου αιμα συν οτι η ποσοτητα που θα μπορουσε να δωσει παραειναι μικρη. Σας θερμοπαρακαλω αν καποιος απο εσας εχει γατουλη ή γατουλα που να ξεπερναει τα 3,5 κιλα και να ειναι υγιης ας βοηθησει το μικρο Λανσελοτ. Εχω ρωτησει και για τη διαδικασια, γινονται πρωτα εξετασεις για να σιγουρευτει οτι ειναι υγιες το ζωο και η μεταγγιση γινεται με ναρκωση. Δεν θα υποφερει καθολου το ζωακι σας. Απλα θα βοηθησετε μια ψυχουλα που θα μπορουσε να ειναι η δικια σας γατα. Η κοπελα αναλαμβανει ολα τα εξοδα για τις εξετασεις που θα χρειαστουν. Μενει Ηρακλειο Αττικης και το τηλεφωνο της ειναι 6944193273 (Χαρινα). Σας ευχαριστω πολυ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mιαούρι =Ρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 169 μηνύματα.
13-01-12
20:06
Είναι καλά ο γατούλης τώρα??
Τι έγινε τελικά??
Τι έγινε τελικά??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
01-03-12
08:23
Γεινικά είμαστε πολύ λίγο εξικοιωμένοι με το θέμα αιμοδοσίας σε ανθρώπους , πόσο μάλλον σε γατούλες...
μόνο αν κάποιος έχει 5-6 γατιά έχει πιθανότητες να βοήθησει αν κάποιο ζώο του νοσήσει...

μόνο αν κάποιος έχει 5-6 γατιά έχει πιθανότητες να βοήθησει αν κάποιο ζώο του νοσήσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
02-03-12
02:58
Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum