νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
Ο νικος βυρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 56 μηνύματα.
25-06-10
18:25
Καλησπερα βρηκα σημερα το απογευμα ενα μικρο γατακι 1-1,5 μηνων να κλαιει εξω απο ενα σπιτι και με πληροφορησαν πως ειναι εκει εδω και μια μερα κρυμμενο και κλαιει συνεχεια....το πηρα σπιτι[στο μπανιο,γιατι εχω γατα 1,5 χρονων και το γατακι μπορει να την αρρωστησει....]στην κτηνιατρο δεν εχω χρηματα να την παω[μαθητης ειμαι] και αν το αφησω στο δρομο μπορει να το σκοτωσουν!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΝ 2 ΜΕΡΕΣ!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ[Να την υιοθετησει να το πει γρηγορα η να ερθει καπιος συλλογος φιλοζωικης να το παρει να το φροντιζει!!!Δεν μου κανει καρδια να το αφησω αλλα δεν μπορω να το κρατησω οπιος μπορει να βοηθησει ειναι γλυκητατο γατακι και σιγουρα θα το λατρεψετε αν το βαλετε στο σπιτι σας!!!μενω Βυρωνα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
25-06-10
19:19
Μαθητης οταν λες? το ξερουν οι γονεις σου? δεν μπορουν να κανουν κατι, μπορεις να βαλεις τηλεφωνο να το ανεβασω στο facebook?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
Ο νικος βυρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 56 μηνύματα.
25-06-10
19:25
μαθητης β λυκειου,οι γονεις μου το ξερουν αλλα δεν θα συμφωνησουν να την κρατησουμε πανω απο 2-3 μερες[το πολυ] οποτε ειναι αμεση αναγκη...τηλεφωνο θα σου στειλω σε πμ και ευχαριστω για την βοηθεια!!!
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
25-06-10
19:30
τιποτα,αφου δεν μπορεις να το πας στον κτηνιατρο αν μπορεις βγαλε μια φωτο εστω καλη να το προωθησω βοηθαει πολυ η φωτογραφια
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
25-06-10
19:39
fenaki12
Δραστήριο μέλος
25-06-10
19:40
καλε τιγρακι ειναι 
περιμενω να μου στειλεις το κινητο σου για να το προωθησω στο facebook

περιμενω να μου στειλεις το κινητο σου για να το προωθησω στο facebook
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
26-06-10
13:36
Η φωτογραφία ήταν μεγάλη και τη μίκρυνα. Καλή τύχη!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum