Επείγον, μικρό γατάκι κινδυνεύει...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

SolarSerpent

Νεοφερμένο μέλος

Η SolarSerpent αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Γεια σας,
παρακολουθώ εδώ και καιρό το site (αν και δεν έχω γάτα, είμαι λάτρης όμως!), αλλά πρώτη φορά είναι πραγματικά απαραίτητο να γράψω... Μένω Ζωγράφου, Αθήνα και εδώ γύρω "συχνάζει" μια αγέλη σκυλιών και κάθε λίγο σώζουμε κι ένα μικρό γατάκι από τα δόντια τους. Δυστυχώς δεν έχουμε προλάβει όλες τις φορές... :(

Πρόσφατα μάλιστα περιμάζεψα ένα μικρό γατούλη και τον κράτησα μερικές μέρες στο σπίτι, αν και μου είναι πολύ δύσκολο, ο χώρος είναι πάααρα πολύ μικρός (για περισσότερες πληροφορίες pm). Επειδή το σπίτι μου είναι πολύ μικρό, ο μικρός αναγκαστικά περνούσε κάποιες ώρες στο μπαλκόνι... Τελικά του βρήκαμε σπίτι!

Σήμερα όμως πρόλαβα στο τσακ από 4 σκυλιά ένα μικρό μαύρο γατούλι, πολύ αδύνατο το καημένο (μάλλον είχε πολλές μέρες να φάει). Δε θέλω να το αφήσω έξω, θα το πιάσουν τα σκυλιά σίγουρα και είναι και πολύ αδύναμο... Θα το κρατούσα για λίγες μέρες, όμως αυτό είναι κάπως μεγαλύτερο από το προηγούμενο και φοβάμαι ότι θα καταφέρει να πηδήξει από το μπαλκόνι και θα καταλήξει πάλι στα σκυλιά. Μέσα στο σπίτι είναι πολύ δύσκολο να το έχω συνέχεια.

Υπάρχει μήπως κάποιος που να μπορεί να το φιλοξενήσει έστω για λίγες μέρες μέχρι να δυναμώσει? Να προσπαθήσουμε μαζί να του βρούμε σπίτι... Μπορώ να το πάω εγώ σε όποιον θέλει να το κρατήσει, ακόμα και τώρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μπορουσα να το φιλοξενησω στο μπαλκονι μαζι με τα αλλα γατακια που ερχονται και τρωνε.:)
Αυριο το μεσημερι μετα τη δουλεια σας ειναι ευκολο να μου το φερετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου,
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση... Μπορώ να το φέρω ακόμα και τώρα, αν γίνεται, όπου είσαι... Καταλαβαίνω ότι ίσως να σου είναι δύσκολο, αλλά με έπιασε απροετοίμαστη, δεν έχω ούτε άμμο, μόνο κάτι κροκέτες... Φοβάμαι μη μου αρχίσουν και τα παράπονα οι γείτονες αν αρχίσει να νιαουρίζει... (ναι κι όμως, είχα τέτοιο θέμα με τον προηγούμενο μικρό... )
Αν δε γίνεται το κανονίζουμε για αύριο....
Και πάλι ευχαριστώ!

Σημερα οχι δεν μπορω δυστυχως.:(
ειναι περασμενη η ωρα και αυριο δουλευω πρωι αλλα αυριο το μεσημερακι θα μπορεσω. Βαλτου εφημεριδες για σημερα σε μια λεκανη και θα παει εκει αν θελει. :)

Οk!
Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να μη μου τη σκάσει μέχρι αύριο... Σου έστειλα το τηλέφωνό μου, πάρε με όταν μπορείς να κανονίσουμε.

Γεια και πάλι,
Επειδή η avtwvia δυστυχώς δε μπορεί να φιλοξενήσει το γατούλι για σήμερα, υπάρχει μήπως κανείς που να μπορεί? Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση εδώ (όχι εξαιτίας του μικρού, αυτός είναι ησυχούλης :) )

Αν είναι μόνο για μια μέρα δε μπορείς να το αφήσεις μέσα σε μια γατοφόρο στο μπάνιο με άμμο και φαγητό ή αν ξέρεις κάποιον κτηνίατρο στην περιοχή σου ρώτα τον αν μπορεί να το φιλοξενήσει για σήμερα:hmm:δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω αλλιως:/:

Δεν έχω γατοφόρο και το μπάνιο είναι ένα επί ένα δυστυχώς... Πρόκειται για δωμάτιο φοιτητικής εστίας. Έχω ήδη κάνει πολλά τηλέφωνα σε κτηνιάτρους και pet shop χωρίς επιτυχία. :(
Ευχαριστώ πάντως...

Δεν έχω γατοφόρο και το μπάνιο είναι ένα επί ένα δυστυχώς... Πρόκειται για δωμάτιο φοιτητικής εστίας. Έχω ήδη κάνει πολλά τηλέφωνα σε κτηνιάτρους και pet shop χωρίς επιτυχία. :(
Ευχαριστώ πάντως...
Δες τι λίστα με τους κτηνιάτρους μήπως βρεις κατι κοντά σου

Ευχαριστώ πάντως...

μενω ζωγραφου αλλα επειδη ηδη φιλοξενω 2 γατακια(ασε που αυτη τη στιγμη ειμαι πατρα) δεν μπορω να σε βοηθησω καθολου..ειναι ενα πετ σοπ στην γ.παπανδρεου κοντα στον αριθμο 40 διπλα σε μια σχολη οδηγων που λεγεται Λαζανας Ιασωνας..η κοπελα ειναι πολυ φιλοζωη και συνηθως φιλοξενει γατακια..μπορεις να της το πας και να την παρακαλεσεις να το παρει:)

Τη γνωρίζω την κοπέλα. Είναι πραγματικά πολύ φιλόζωη, αυτή μας βοήθησε να βρούμε σπίτι σε ένα προηγούμενο γατάκι που ήρθε στα χέρια μου. Της αξίζουν συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον της. Δυστυχώς δε μπορεί να το φιλοξενήσει αυτές τις μέρες :( Τι να γίνει, δε βρίσκω άλλη λύση, θα τη βολέψουμε τουλάχιστον για σήμερα! Και ίσως αύριο αναλάβει η avtwvia. ;)

λυπαμαι πολυ που δεν μπορω να σε βοηθησω:/:μακαρι η αντωνια να μπορεσει να το φιλοξενησει ή καποιος αλλος να μην μεινει στο δρομο

Στο δρόμο δε θα μείνει, δε θα το αφήσω... Όσο δύσκολο κι αν είναι δε μπορώ να το αφήσω μόνο του εδώ με τα σκυλιά... Είναι και τόσο αδύναμο το καημένο. Ήδη ψάχνω κάποιον που να το θέλει για μόνιμα. Απλά αν μπορούσε κάποιος να το φιλοξενήσει έστω προσωρινά θα ήταν καλύτερα. Δε ξέρω και πως να το φροντίσω, αν και μου είπαν κάποια πράγματα κάποιοι κτηνίατροι που τηλεφώνησα... Βέβαια οι περισσότεροι από αυτούς μου είπαν να το κρατήσουμε λίγες μέρες να δυναμώσει και μετά να το αφήσω έξω, αλλά δε ξέρω, δε μπορώ... :(

το γατακι τι χρωμα εχει?αρσενικο ή θυληκο?

Απ'ότι φαίνεται είναι αρσενικό ;) και καταμαυρούλι...

Συνημμένα

• P6151324.jpg
    P6151324.jpg
    392,1 KB · Εμφανίσεις: 52
https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνω-γατάκι.227379/

το παιδι εδω ζηταει μαυρο γατακι..ειναι βεβαια στην θεσσαλονικη:hmm:αν δεν εχεις προβλημα να ταξιδεψει μεκαποιο τροπο το γατακι ως εκει μιλησε μαζι του

Βάλε την αγγελία στο aggeliopolis και δω.Αν μπορείς κάνε αφισσάκια και κόλλησε τα σε πετ σοπ κ κτηνιατρεία,βάλε και άλλες φωτογραφίες και ανανέωνε συνέχεια την αγγελία.Είναι η εποχή που βρέχει γατάκια δυστυχώς.Η κοπέλα στο πετ σοπ δε μπορεί να τον φιλοξενήσει τελικά?Αν δε το έχεις κάνει ήδη βάλε και ένα τηλ. επικοινωνίας.Ελπίζω να βρεθεί κάτι κ γι'αυτό τον πανθηράκο

Όχι, δυστυχώς η κοπέλα δε μπορεί. Αλλά της έστειλα φωτο και θα το έχει υπόψη της αν της ζητήσει κανείς γατούλι.
Έβαλα ήδη κάποιες αγγελίες. Περιμένω να καταχωρηθούν κάποιες από αυτές. Έχω και στο πρόγραμμα να φτιάξω και αφισάκια, δυστυχώς αυτές τις μέρες τρέχω και δε φτάνω... Έχω αφήσει πίσω δουλειές πολλές και ψάχνω στο Internet για το μικρό! Του αξίζει όμως! Με τη πρώτη ευκαιρία θα πάρω τους δρόμους, προς το παρόν έχω πάρει κάμποσα τηλέφωνα. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. :)

Το γατακι φιλοξενειται προσωρινα στο μπαλκονι μας. Εχει καποια κενα στο τριχωμα του και στην ακρη της ουρας. Μαλλον μηκυτες :/:
σημερα θα το παω στο κτηνιατρειο να δουμε τι ειναι αυτα τα κενα.

Αλήθεια avtwvia? :( Το καημένο...
Εγώ υπέθεσα ότι ήταν από την ασιτία.
Πάντως, τα είπαμε... Αν χρειαστεί οτιδήποτε εδώ είμαι εγώ. Πες μου όταν πας στον κτηνίατρο. Αν είναι για απόγευμα έρχομαι και μαζί σου αν θέλεις.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back