Επείγον να υπογράψουμε ολοι

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Όπως ανέφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών ( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων... εκτός μίας.
Guess who?... Ουπουργός επικρατείας είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Άρθρο 24, περί 'δασικών εκτάσεων και δασών' !!...

Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών ανέφεραν ότι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω 'παραχωρήθηκαν για
ήπια τουριστική ανάπτυξη' σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα ότι δεν είμαστε σύμφωνοι και ότι δεν αδιαφορούμε: υπογράψτε το
petition για την προστασία των δασών.
Οι τωρινές 191.400 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.

Υπογράψτε εδώ :

www.petitiononline.com/forestgr/
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

μου το εστειλαν με εμαιλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυξάνονται....αυξάνονται οι υπογραφές:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο σου yasmin για την σκέψη!Εννοείτε πως και εδω θα υπογράψουμε!Επίσης αν μπει κανείς στην ιστοσελίδα του Αρκτούρου (www.arcturos.gr) να υπογράψει για να σταματησουν τη λειτουργία των τσίρκων στη χώρα μας που εκμεταλλεύονται τα ζώα!:mad:

239344 υπογραφες

239344 υπογραφες

Μπράβο σου yasmin για την σκέψη!Εννοείτε πως και εδω θα υπογράψουμε!Επίσης αν μπει κανείς στην ιστοσελίδα του Αρκτούρου (www.arcturos.gr) να υπογράψει για να σταματησουν τη λειτουργία των τσίρκων στη χώρα μας που εκμεταλλεύονται τα ζώα!:mad:

Τη ρίξαμε τη τζίφρα και εκεί:D:D:D:D...το έχω στείλει σε όλους του φίλους και γνωστούς που μπόρεσα..:)

αρκτουρος

παιδια εχω παει εκδρομη στον αρκτουρο μαζι με ατομα με ειδικες αναγκες πριν αρκετα χρονια...κανουν καταπληκτικη δουλεια ολοι οι ανθρωποι εκει
γιατι το αγαπανε αυτο που κανουν..
ας βαλουμε υπογραφη.....ας κανουμε ανακυκλωση....

Το chain mail για την προστασία των δασών κυκλοφορεί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο (εγώ το έχω λάβει τουλάχιστον τρεις φορές) και περιέχει αρκετές ανακρίβειες και μισές αλήθειες.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανασκευή στο πολύ καλό μπλογκ Gravity and the Wind.

Το chain mail για την προστασία των δασών κυκλοφορεί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο (εγώ το έχω λάβει τουλάχιστον τρεις φορές) και περιέχει αρκετές ανακρίβειες και μισές αλήθειες.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανασκευή στο πολύ καλό μπλογκ Gravity and the Wind.
Κι εμένα μου έστειλαν σήμερα ξανά, για πολλοστή φορά, αυτό με την πανσέληνο+πλανήτη Άρη, που είχε γίνει το 2003...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back